Loading...

Zorgverzekering Spaubeek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je switchen van zorgverzekering in Spaubeek. Dit kan o.a. naar CZ, VGZ, FBTO, Achmea, OHRA. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om jouw huidige polis goed te bekijken. Past deze geldende polis nog met jouw situatie? Geholpen door onze snelle zorgvergelijker kan iedereen rap en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan vind jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende verzekeringen als beweegzorg + alternatieve zorg. De overstap is razendsnel gepiept.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Snel overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een goede zorgverzekering is redelijk lastig. Termen als Gecontracteerde zorg of Naturapolis zal je moeten overwegen. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van ZorgDirect of Pro Life tot bijv. Delta Lloyd en United Consumers. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een aantrekkelijke verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Geholpen door deze zorgvergelijker detecteer je gelijk en eenvoudig een goede verzekering die matcht met alle individuele wensen. Problemen? Op deze pagina check jij bruikbare gegevens aangaande de eigen risico, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Siebengewald zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Spaubeek? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. Welke verzekering het goedkoopste is kan per aanvraag verschillend zijn. De kostprijs komt tot stand door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Middels de zorgvergelijker – inclusief handige filters – tref je direct welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot januari 2023. Nog meer besparen op de ziektekosten? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, HEMA, Anderzorg, Besured is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-spaubeek


Betrouwbare zorgpolis in Spaubeek?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Puth afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, Univé, United Consumers, Zilveren kruis. Hieronder lees je meer over belangrijke begrippen waar je zeker op moet letten. Dankzij deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutiepolis en een naturapolis. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel variëren de zorgadressen waar je terecht kunt. Met een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgverleners voor problemen zoals Caverneus hemangioom of Gerontofilie, echter ook Narcistische persoonlijkheidsstoornis en Scheelzien. Dit is vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis ben je welkom bij een stuk minder zorgverleners. Een restitutiepolis is duurder.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €300 (de max is €500). Het pluspunt is een aantrekkelijk tarief. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Voorbeelden zijn een extra module voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, gemeente (Beek) of wellicht een opleiding. Je hebt recht op een goedkoper tarief (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms is het niet altijd goedkoper. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Spaubeek?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Spaubeek of rondom deze plaats. Goed om te weten: je doet dit veel rapper en gemakkelijker d.m.v. internet. Op deze pagina spot je een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn twaalf behandelingen).
 7. Beslis over de uitbetalingen m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. Ditzo afsluiten) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Spaubeek?

De basisverzekering vergoedt allerlei zorgkosten in Spaubeek. Zodoende ben je standaard verzekerd voor bijvoorbeeld Medicijnen, Huisarts, Bloedonderzoek, Medisch specialist en tevens Wijkverpleging, Logopedie, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg. Lees de algemene voorwaarden van je actuele modules en zie meteen wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Hieronder check jij meerdere vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Spaubeek is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? Je basisverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Advies: trek even na of je verzekering een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Limburg. Is er geen contract? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Spaubeek. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt via de basispolis. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Spaubeek? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €35 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis betaalt maximaal 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Een audicien in Spaubeek moet wel een contract hebben met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog meerdere zorginstanties in de regio Beek. Zoals ergotherapie, podotherapie, logopedie, diëtetiek of ook haptonomie, apotheek, psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij AnderZorg of Univé. Bekijk de dekking van je verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Zorgpolis Beeldtelefoon of teksttelefoon.

Verzekeringskantoor in Spaubeek

Wil je het liefstface to face contact m.b.t. jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij in Spaubeek. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies rondom hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist bespreekt jouw persoonlijke situatie, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Spaubeek