Loading...

Zorgverzekering Sommelsdijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. In november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Sommelsdijk. Dit kan o.a. naar OHRA, Menzis, CZ, FBTO, Achmea. Ook in 2022 is de basisdekking aangepast. Het is dus slim om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Klopt de bestaande verzekering bij jouw situatie? Via de handige zorgvergelijker mag ook jij gelijk, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind je een polis die past bij jouw wensen en budget. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende dekkingen zoals acnetherapie plus homeopathie. Het overstappen is binnen 2 minuten gepiept.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Handige overstapservice
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is tamelijk frustrerend. Zaken als Collectieve verzekeringen en Solidariteit vliegen je om de oren. Er zijn talloos veel assuranten, van AnderZorg of National Academic tot FBTO en Zekur. Hoe ontdek ik een betaalbare verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Mede door deze zorgvergelijker detecteer je vlug en moeiteloos een aantrekkelijke verzekering die klopt met alle wensen. Problemen? Op deze website check jij makkelijke informatie over de basisverzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis, eigen risico. Bekijk ook meer info over Schuinesloot zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Sommelsdijk? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl de dekking gelijk is. Zo kun je eenvoudig besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag komt tot stand door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Met de vergelijk module – met uitgebreide functies – zoek je binnen 1 minuut welke verzekeringspolis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2021tot eind januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: minder flexibiliteit.

zorgverzekering-sommelsdijk


Veel gekozen zorgpolis in Sommelsdijk?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022komt veel kijken. Er zijn talloze partijen met verschillende polissen. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Poortugaal afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers, Univé. Hierna lees je meer over nuttige variabelen die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of naturapolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel verschillen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je 100% vergoed krijgt. Via een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners voor o.a. Denkstoornis of Dieptevrees, echter ook Pathologisch liegen en Tandtrauma. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar alleen de aangesloten zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 is dat €385. Sommigen kiezen het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €200 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een aantrekkelijk tarief. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Afgezien van het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra polis voor tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Duik dan even in de materie of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, je gemeente (Goeree-Overflakkee) of soms een opleiding. Je krijgt een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Sommelsdijk?
Nu aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval kan je naar een verzekeringskantoor in Sommelsdijk of ergens in de buurt. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever op internet. Op deze pagina bekijk jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld 6 per jaar).
 7. Selecteer de uitkering voor lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijv. ZorgDirect vergelijken) en regel je overstap via internet.

Welke kosten worden er vergoed in Sommelsdijk?

Jouw basispolis betaalt een groot deel van de zorgkosten in Sommelsdijk. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Huisarts, Medicijnen. Echter ook Ergotherapie, Verloskundige zorg, Logopedie, Wijkverpleging. Lees de polisvoorwaarden van je huidige modules om te zien welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Scroll verder, daar vind jij een paar erkende zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Sommelsdijk wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: controleer goed of je verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Sommelsdijk. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Sommelsdijk? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €35 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Sommelsdijk moet een contract hebben afgesloten met de verzekeringsmaatschappij. Ook vind je velerlei zorginstanties in de gemeente Goeree-Overflakkee. Bijvoorbeeld: logopedie, ergotherapie, diëtetiek, kraamzorg en apotheek, psychologische zorg, stoppen met roken, audicien, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij De Friesland of National Academic. Controleer de afspraken van jouw verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Zorgpolis Bedbeschermende onderleggers.

Verzekeringskantoor in Sommelsdijk

Prefereer jij een “echt” gesprek m.b.t. jouw zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Sommelsdijk. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou inzake hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist controleert je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Voor al je vragen.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Sommelsdijk