Loading...

Zorgverzekering Soerendonk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Soerendonk. Populaire keuzes zijn OHRA, CZ, Achmea, VGZ, FBTO. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is slim om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Klopt de afgesloten verzekering met jouw omstandigheden? Geholpen door onze snelle zorgvergelijker kan jij vandaag nog, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind je een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende modules als bijv. alternatieve geneesmiddelen plus acnetherapie. Overstappen van polis is binnen 5 minuten afgewerkt.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Hulp bij overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk niet eenvoudig. Aspecten zoals Zorgpremie + Inkomensafhankelijke premie zijn voor velen onmisbaar. Je kunt bijna overal wel terecht, van C4Me of National Academic tot bijv. DSW en VvAA. Hoe ontdek ik een voordelige aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van deze zorgvergelijker bekijk je direct en zonder problemen een aantrekkelijke verzekering die overeenkomt met de wensen. Meer info? Op onze website spot jij praktische informatie ten aanzien van basisverzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, eigen risico. Of klik meteen verder naar Schoorl zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Soerendonk? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat de scherpste premie is, kan per aanvraag verschillend zijn. De premie komt tot stand door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Via de vergelijk module – en de speciale filters – spot je binnen 1 minuut welke aanbieder in jouw geval het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot januari 2023. Wil je extra besparen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, HEMA, Promovendum, Anderzorg is in de regel een budgetpolis (naturapolis). Je hebt te maken met dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-soerendonk


Populaire zorgpolis in Soerendonk?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Plasmolen afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt, Univé. Op deze pagina lees je meer over een aantal aspecten waar je zeker op moet letten. Via deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of naturapolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel wisselen de zorgverleners waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutiepolis kun je terecht bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Ataxie of Hordeolum externum, maar ook Middenoorontsteking en Syndroom van Korsakov. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering ben je welkom bij minder zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je uit eigen portomonee betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 bedraagt dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (max €500, €885 totaal). Jouw “win” is een aantrekkelijk tarief. Voel jij je vitaal, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is het een prima optie. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Opties: een extra module voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Cranendonck) of soms een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een voordelige premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Soerendonk?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan is er een verzekeringskantoor in Soerendonk of in een omliggende plaats. Maar dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger online. Hieronder lees je een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. achttien per jaar).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is Zekur vergelijken) en het overstappen online is zo geregeld.

Wordt alle zorg vergoed in Soerendonk?

De basisverzekering betaalt veel voorkomende zorgkosten in Soerendonk. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van zaken als Ziekenvervoer, Huisarts, Ziekenhuis, Medicijnen en Wijkverpleging, Ergotherapie, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg. Bekijk de polisvoorwaarden van je actuele dekking en bekijk wat precies vergoed wordt, en onder welke voorwaarden. Op onze website bekijk jij een paar algemene zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter helpt waar mogelijk, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Soerendonk wordt vergoed uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: inventariseer of jouw verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Soerendonk. Moet ik zelf betalen? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit het basispakket. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Selecteer dan een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Soerendonk? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €45 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering dekt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Soerendonk moet wel een contract hebben met jouw assuradeur. Tevens zijn er meerdere verschillende types zorg in en rondom Cranendonck. Zoals logopedie, podotherapie, kraamzorg, diëtetiek of haptonomie, plastische chirurgie, audicien, psychologische zorg, stoppen met roken. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij De Goudse of Zekur. Bekijk de kleine lettertjes van je verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Zorgpolis Bariatrische chirurgie.

Verzekeringskantoor in Soerendonk

Houd jij van 1 op 1 contact rondom een zorgpolis? Je kan afspraken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Soerendonk. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou op het gebied van pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur bekijkt jouw persoonlijke situatie, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Soerendonk