Loading...

Zorgverzekering Snelrewaard Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Snelrewaard. Populaire keuzes zijn VGZ, OHRA, CZ, Menzis, Achmea. In 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is geen gek idee om jouw huidige polis goed door te nemen. Past de geldende zorgverzekering met jouw behoeften? Met medewerking van een praktische zorgvergelijker mag ook jij snel en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies aanvullende dekkingen zoals o.a. chiropractie of mindfulness. Het overstappen is binnen mum van tijd gepiept.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder gedoe
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is soms lastig. Begrippen als Tweedelijnszorg en Mantelzorg komen veelvuldig voorbij. Er zijn nogal wat aanbieders, van CZ of OZF tot Ik en ZieZo. Hoe stap ik over naar een aantrekkelijke polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Door gebruik te maken van een zorgvergelijker achterhaal je rap en zonder problemen een betrouwbare verzekering die in lijn is met alle zorgbehoefte. Is het lastig? Op onze website check je praktische info ten aanzien van basisverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico. Je kunt hier ook terecht voor Schoonoord zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Snelrewaard? De premies van de basisverzekeringen wisselen vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de scherpste premie is, verschilt per persoon. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Met de zorgvergelijker – en de speciale filters – bekijk je gelijk welke partij de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Meer voordeel behalen op je verzekering? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €685). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, Promovendum, Besured, HEMA is vaak een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-snelrewaard


Betrouwbare zorgpolis in Snelrewaard?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Pijnacker afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Interpolis, Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis. Hieronder vind je nuttige factoren die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturapolis en een restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel wisselen de zorginstellingen waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgverleners voor onder andere Azotemie of Gastritis, maar ook Paranoïde persoonlijkheidsstoornis en Steatorroe. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €500 (niet meer dan €500). Het voordeel is een goedkopere verzekering. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Neem het eens in overweging. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra dekking voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Oudewater) of wellicht een vereniging. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). In de regel liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw individuele wensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Snelrewaard?
Direct beginnen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Snelrewaard of omgeving. Maar je doet dit veel rapper en nog effectiever via internet. Hieronder bekijk je de te nemen stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Kies de dekking voor fysiotherapie (o.a. negen behandelingen).
 7. Beslis over de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. VGZ vergelijken) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Snelrewaard?

Jouw basispolis vergoedt veel zorgkosten in Snelrewaard. Daarmee staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Medisch specialist en tevens Logopedie, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie. Inventariseer de polisvoorwaarden van jouw huidige dekking om te achterhalen welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder bekijk je een paar vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Utrecht.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Snelrewaard wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Advies: loop na of jouw verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Utrecht. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Snelrewaard. Wordt dit ook vergoed? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit het basispakket. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Snelrewaard? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Dit is echter anders bij een medisch belang of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €40 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Snelrewaard moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met je verzekering. Er zijn nog meerdere verschillende types zorg in de buurt van Oudewater. Zoals podotherapie, ergotherapie, diëtetiek, kraamzorg of audicien, plastische chirurgie, psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij DSW of Ohra. Raadpleeg de afspraken van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Zorgpolis BAHA-hoortoestel.

Verzekeringskantoor in Snelrewaard

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact met betrekking tot jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Snelrewaard. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij adviseert jou omtrent pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De deskundige controleert je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Snelrewaard