Loading...

Zorgverzekering Smalle Ee Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Smalle Ee. Populaire keuzes zijn OHRA, Achmea, FBTO, VGZ, CZ. Ook in 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is dus slim om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Past jouw huidige polis met jouw wensen. Aan de hand van een innovatieve zorgvergelijker kun je snel en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek je de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden als bijv. EHBO-advies en ergotherapie. De overstap is in een paar minuutjes afgewerkt.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Gratis overstapservice
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een goede zorgverzekering is tamelijk moeilijk. Termen als Wlz + AWBZ komen veelvuldig voorbij. Er zijn talloos veel assuranten, van Avéro Achmea of National Academic tot bijv. Delta Lloyd en Salland. Hoe vind ik een goede verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Met behulp van een zorgvergelijker achterhaal je rap en makkelijk een geschikte verzekering die spoort met de behoeften. Problemen? Op deze website tref jij handige gegevens aangaande de restitutiepolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis, basisverzekering. Of klik meteen verder naar Schokland zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Smalle Ee? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. Wat de scherpste premie is, verschilt per persoon. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Met de vergelijk module – met bruikbare filters – tref je direct welke aanbieder voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2021tot uiterlijk 31 januari 2022. Nog meer besparen op de ziektekosten? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden betreft vaak een budget- of naturapolis. Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-smalle-ee


Betrouwbare zorgpolis in Smalle Ee?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je kunt kiezen uit meerdere aanbieders met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – denk aan overstappen en zorgpolis Piaam afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, Bewuzt, Interpolis, United Consumers. Hieronder ontdek je belangrijke onderdelen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze tips wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of naturapolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel variëren de zorginstellingen waar je heen kunt. Met een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners voor o.a. Arachibutyrofobie of Gilbert-syndroom, maar ook Nefrotisch syndroom en Winderigheid. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €100 (de max is €500). Het voordeel is een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Neem het eens in overweging. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Opties: een extra module voor fysiotherapie, tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, gemeente (Smallingerland) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Je krijgt een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak liggen de prijzen hoger dan normaal. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Smalle Ee?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Smalle Ee of ergens in de buurt. Echter, dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger d.m.v. internet. Hieronder spot jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(€ 1000 of meer vergoed).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn 27 keer).
 7. Bepaal de uitkering voor brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn Salland Zorgverzekering vergelijken) en het overstappen online is zo geregeld.

Wordt alle zorg vergoed in Smalle Ee?

Jouw basispolis vergoedt de meeste zorgkosten in Smalle Ee. Hiermee ben je standaard verzekerd voor onder andere Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medisch specialist. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Ergotherapie, Dieetadvies. Controleer de kleine letters van jouw huidige modules en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website vind jij meerdere erkende zorginstellingen in de provincie Friesland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Smalle Ee is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een behandeling in het ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Handig: trek even na of je verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Friesland. Is er geen contract? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Smalle Ee. Wordt dit gedekt? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basispolis. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Smalle Ee? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €65 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Smalle Ee is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekeraar. Er zijn nog allerlei zorgbedrijven in de streek Smallingerland. Onder andere: podotherapie, logopedie, kraamzorg, ergotherapie of apotheek, audicien, stoppen met roken, haptonomie, psychologische zorg. De tegemoetkomingen vertonen grote verschillen bij C4Me en VGZ. Check de kleine lettertjes van je verzekeraar om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis APS Therapie.

Verzekeringskantoor in Smalle Ee

Prefereer jij face to face contact rondom je zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Smalle Ee. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij adviseert jou rondom pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur kijkt naar je privé-situatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Smalle Ee