Loading...

Zorgverzekering Smakt Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet een zorgverzekering hebben. Rond november tot en met december kan je switchen van zorgverzekering in Smakt. Dit kan o.a. naar VGZ, Menzis, CZ, Achmea, OHRA. In 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Klopt jouw bestaande dekking nog met jouw situatie? Met medewerking van onze snelle zorgvergelijker kan iedereen snel en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende modules zoals o.a. kraamzorg / beweegzorg. Het overstappen is binnen mum van tijd gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is vaak gecompliceerd. Begrippen als Drempelinkomen + Woonlandpakket zal je moeten overwegen. Er zijn talloos veel assuranten, van C4Me of ONVZ tot Ik en ZieZo. Hoe vind ik een professionele verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Via de zorgvergelijker achterhaal je gelijk en eenvoudig een betrouwbare verzekering die aansluit op alle wensen. Problemen? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees jij nuttige specificaties over de restitutiepolis, naturapolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Schipluiden zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Smakt? De tarieven van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kun je eenvoudig besparen. Welke verzekering het goedkoopste is kan per aanvraag verschillend zijn. De vergoeding hangt o.a. af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Via onze vergelijker – en de speciale filters – zoek jij binnen 1 minuut welke verzekeraar de laagste premie vraagt. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot maximaal eind januari 2023. Extra veel voordeel op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €485). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, Besured, HEMA, Promovendum is in de regel een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-smakt


Betrouwbare zorgpolis in Smakt?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei aanbieders die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Philippine afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis, Univé. Hierna lees je meer over nuttige begrippen die van belang zijn. Met deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Met een restitutiepolis kies je zelf je zorginstellingen voor o.a. Angina pectoris of Hallucinatie, echter ook Maligne lymfoom en Striae. Dit is vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dat €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn lagere maandlasten. Over gezondheid niet te klagen, en kan je een hoog risico veroorloven? Overweeg het gerust. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Denk aan een extra aanvulling voor fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, de gemeente (Venray) of wellicht een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). In de regel ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Smakt?
Vandaag starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Smakt of ergens in de buurt. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker d.m.v. internet. Hieronder lees jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (o.a. negen per jaar).
 7. Neem besluit over de dekking m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. Promovendum vergelijken) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Smakt?

Jouw basispolis staat garant voor allerlei zorgkosten in Smakt. Op die manier worden kosten gedekt van onder andere Medicijnen, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Huisarts maar ook Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg. Bekijk de voorwaarden van je actuele modules en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Op onze website lees jij enige veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Limburg.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Smakt wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: inventariseer of je verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Limburg. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Smakt. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via de basispolis. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Smakt? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €50 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Smakt moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei verschillende types zorg in de streek Venray. Bijvoorbeeld: ergotherapie, podotherapie, diëtetiek, kraamzorg en plastische chirurgie, haptonomie, audicien, stoppen met roken, apotheek. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij Interpolis en UMC Zorgverzekering. Controleer de condities van de verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Apparatuur voor positieve uitademingsdruk.

Verzekeringskantoor in Smakt

Houd jij van face to face contact omtrent de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Smakt. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist checkt je privé-situatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Smakt