Loading...

Zorgverzekering Sloten Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet een zorgverzekering hebben. Ieder jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Sloten. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, OHRA, FBTO, CZ, Menzis. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht de geldende polis met jouw omstandigheden? Aan de hand van onze snelle zorgvergelijker kun jij vlug en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende modules zoals geneesmiddelen / steunzolen. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd afgehandeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een goede zorgverzekering is soms niet makkelijk. Termen als Verplicht eigen risico of AWBZ zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van Avéro Achmea of Pro Life tot Delta Lloyd en UMC Zorgverzekering. Hoe achterhaal ik een goedkope verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Met behulp van onze zorgvergelijker achterhaal je snel en eenvoudig een duidelijke verzekering die in lijn is met je zorgbehoefte. Problemen? Op zorgverzekeringcentrum.nl bekijk jij makkelijke adviezen ten aanzien van naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Zie ook meer over Schipborg zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Sloten? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kan de polis al snel wat goedkoper. Wat de voordeligste verzekering is kan per aanvraag verschillend zijn. Het tarief hangt af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Middels ons vergelijk script – met bruikbare filters – bekijk je binnen enkele minuten welke verzekeringspolis de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2021tot en met eind januari 2022. Nog meer besparen op je verzekering? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €785). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA is in de regel een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-sloten


Betrouwbare zorgpolis in Sloten?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt terecht bij allerlei assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Persingen afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Zilveren kruis, Univé, Bewuzt. Hieronder bekijk je nuttige variabelen die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze informatie zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor problemen zoals Beenvliesontsteking of Gespleten gehemelte, echter ook Latente infectie en Ventrikelseptumdefect. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen als je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 is het ER €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (max €500). De reden hiervoor is een lagere premie. Heb je niet vaak wat, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra verzekering voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts, medische hulp buitenland. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via de baas, de gemeente (De Friese Meren) of wellicht een hogeschool / universiteit. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Sloten?
Nu aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Sloten of ergens in de buurt. Handig: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker via internet. Onderstaand check jij de te nemen stappen.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (o.a. twaalf keer).
 7. Neem besluit over de uitkering voor brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (dat kan zijn PMA vergelijken) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Sloten?

Jouw basispakket vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Sloten. Hiermee staat de verzekeraar garant voor onder andere Medisch specialist, Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenvervoer en tevens Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Logopedie, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de condities van jouw huidige dekking en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar vind jij een aantal gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Friesland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter helpt waar mogelijk, trekt een conclusie, en neemt contact op met een ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Sloten wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: check even of jouw assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Friesland. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Sloten. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Sloten? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische indicatie of of optische hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €65 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. De audicien in Sloten is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekeraar. Ook vind je allerlei zorginstellingen in de buurt van De Friese Meren. Neem nou ergotherapie, podotherapie, diëtetiek, logopedie of ook psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie, audicien, apotheek. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij CZdirect en Stad Holland. Check de dekking van je verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Apotheek.

Verzekeringskantoor in Sloten

Geef jij de voorkeur aan face to face contact inzake een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een ervaren verzekeringsmaatschappij in Sloten. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies rondom pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De adviseur bekijkt jouw persoonlijke situatie, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Sloten