Loading...

Zorgverzekering Slootdorp Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Slootdorp. Denk bijvoorbeeld aan FBTO, Menzis, Achmea, VGZ, CZ. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet zo gek om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Klopt jouw geldende zorgverzekering met jouw behoeften? Met medewerking van deze snelle zorgvergelijker kan iedereen snel en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan vind je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende dekkingen als zwangerschap en geboorte en zwangerschap en bevalling. Het overstappen is binnen 5 minuten geregeld.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk moeilijk. Feiten zoals Aanvullende verzekering of Gemoedsbezwaarden zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn nogal wat aanbieders, van CZ of Menzis tot o.a. Interpolis en Zekur. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een geschikte aanbieder? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Dankzij deze zorgvergelijker vind je rap en zonder problemen een duidelijke verzekering die matcht met de wensen. Meer info? Op deze website spot je praktische info aangaande de eigen risico, collectieve zorgverzekering, naturapolis, basisverzekering, restitutiepolis. Lees ook alles over Schinveld zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Slootdorp? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Zo kun je eenvoudig besparen. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. De vergoeding kent z’n oorsprong in type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Middels de polisvergelijker – met bruikbare filters – bekijk je gelijk welke verzekering voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot eind januari 2022. Meer voordeel behalen op de verzekeringen? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van partijen als Besured, Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum is meestal wel een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-slootdorp


De beste zorgpolis in Slootdorp?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende assuradeurs die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Pernis afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, Bewuzt, United Consumers, Univé. Hieronder tref je enkele begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutie verzekering. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren de zorginstellingen waar je terecht kunt. Met een restitutiepolis kies je zelf je zorginstellingen voor bijvoorbeeld Botulisme of Golfsyndroom, maar ook Paranoïde persoonlijkheidsstoornis en Ticstoornis. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgaanbieders. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf bijdraagt op het moment dat je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is het ER €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (max €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een goedkopere verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is dit nog niet zo gek. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Afgezien van het basispakket zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Denk aan een extra dekking voor fysiotherapie, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via het bedrijf, de gemeente (Hollands Kroon) of mogelijk een onderwijsinstelling. Het voordeel is een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je wensenlijstje voor de zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Slootdorp?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor is er een verzekeringskantoor in Slootdorp of in een omliggende plaats. Let op: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever op internet. Op deze pagina bekijk jij een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (€ 1000 of meer vergoed).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn 6 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding betreft brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. OZF vergelijken) en de overstap is online snel rond.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Slootdorp?

Het basispakket staat garant voor de meeste zorgkosten in Slootdorp. Hiermee worden kosten gedekt van bijv. Ziekenvervoer, Medisch specialist, Bloedonderzoek, Huisarts maar ook Revalidatiezorg, Dieetadvies, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de condities van de actuele verzekeraar en controleer welk deel de verzekeraar dekt, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar lees jij enkele vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Slootdorp wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? De basispolis betaalt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Noemenswaardig: verifieer of jouw verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is er geen contract? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Slootdorp. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via de basispolis. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Slootdorp? Contactlenzen en brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische indicatie of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van een paar tientjes per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Slootdorp moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de verzekeringsmaatschappij. Ook vind je allerlei zorginstanties in de gemeente Hollands Kroon. Neem nou logopedie, ergotherapie, diëtetiek, podotherapie maar ook psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie, haptonomie, stoppen met roken. De financiële compensaties wisselen nogal bij Besured of Zorg en Zekerheid. Check de kleine lettertjes van jouw polis voor de actuele vergoedingen. Of raadpleeg onze pagina over Zorgpolis Antroposofie.

Verzekeringskantoor in Slootdorp

Prefereer jij persoonlijk contact ten aanzien van een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Slootdorp. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou rondom pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De begeleider inventariseert je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Slootdorp