Loading...

Zorgverzekering Slijkenburg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Slijkenburg. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, Menzis, FBTO, OHRA, Achmea. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is dus slim om het huidige contract nog eens door te lezen. Klopt jouw geldende polis met wat jij belangrijk vindt? Geholpen door onze innovatieve zorgvergelijker mag ook jij snel en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot jij de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen zoals geneesmiddelen + vaccinaties. Overstappen van polis is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk complex. Aspecten zoals Zvw of PGB vliegen je om de oren. Er zijn nogal wat aanbieders, van C4Me of Pro Life tot o.a. FBTO en VvAA. Hoe ontdek ik een betaalbare verzekering? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Aan de hand van onze zorgvergelijker vind je rap en makkelijk een goede verzekering die overeenkomt met alle individuele wensen. Kom je er niet uit? Op deze website vind jij nuttige info m.b.t. de basisverzekering, naturapolis, eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Schin op Geul zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Slijkenburg? De kosten van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag kent z’n oorsprong in het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. D.m.v. ons vergelijk script – met uitgebreide functies – spot je snel welke verzekeringspolis voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot januari 2022. Extra veel voordeel op jouw zorgpolis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, Besured, HEMA, Nationale Nederlanden is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Het nadeel is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-slijkenburg


Veel gekozen zorgpolis in Slijkenburg?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Peize afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt, Univé. Op deze site lees je meer over betekenisvolle variabelen die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel fluctueren zaken als ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Via een restitutiepolis kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Bloedvatmisvorming of Dysosmie, echter ook Likdoorn en Spreidvoet. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kan je naar circa 90% van de zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 bedraagt dit €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (maximaal €500). Het voordeel is een aantrekkelijk tarief. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Opties: een extra aanvulling voor brillen en lenzen, tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Weststellingwerf) of juist een onderwijsinstelling. Je hebt recht op een voordelige premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Slijkenburg?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Slijkenburg of in deze buurt. Goed om te weten: het kan nog sneller en nog effectiever online. Hierna vind je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €685).
 3. Wil je een restitutie- of naturapolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (kies bijv. 36 behandelingen).
 7. Neem besluit over de dekking m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. OHRA vergelijken) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Slijkenburg?

Jouw basispolis staat garant voor allerlei zorgkosten in Slijkenburg. Zo ben je standaard verzekerd voor bijv. Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Huisarts, Medicijnen. Maar denk ook aan Gehandicaptenzorg, Logopedie, Revalidatiezorg, Dieetadvies. Check de polisvoorwaarden van de actuele verzekeraar om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Hierna tref je een paar populaire zorginstellingen in de provincie Friesland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter helpt waar mogelijk, bepaalt wat er aan de hand is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Slijkenburg wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Tip: loop na of je verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Friesland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Slijkenburg. Moet ik zelf betalen? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basispolis. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Slijkenburg? Lenzen of brillen worden niet betaald uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €65 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Slijkenburg moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Daarnaast zijn er allerlei zorginstellingen in en rondom Weststellingwerf. Bijvoorbeeld: logopedie, podotherapie, diëtetiek, kraamzorg maar ook plastische chirurgie, audicien, psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie. De dekkingen wisselen nogal bij FBTO en ZorgDirect. Bestudeer de kleine lettertjes van je verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of bekijk meteen meer over Zorgpolis Anticonceptiestaafje.

Verzekeringskantoor in Slijkenburg

Wil je het liefstface to face contact rondom een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Slijkenburg. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij zoekt alle uit m.b.t. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist checkt je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Slijkenburg