Loading...

Zorgverzekering Slenaken Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Slenaken. Dit kan o.a. naar VGZ, OHRA, Menzis, Achmea, CZ. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is slim om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Past de huidige polis nog met jouw situatie? Geholpen door onze innovatieve zorgvergelijker mag ook jij direct, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer je de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen zoals epilatie / chiropractie. Overstappen van polis is echt zo afgewerkt.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een zorgverzekering die bij jou past is nogal complex. Aspecten zoals SKGZ en Zorgverzekeraar vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Avéro Achmea of ONVZ tot bijv. CZdirect en United Consumers. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een passende verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Middels de zorgvergelijker detecteer je vlug en ongecompliceerd een betrouwbare verzekering die matcht met de individuele wensen. Problemen? Op deze website lees jij makkelijke informatie ten aanzien van aanvullende verzekering, naturapolis, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Schijndel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Slenaken? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief hangt af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Door de vergelijk module – met bruikbare filters – check jij gelijk welke polis voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot maximaal eind januari 2022. Wil je extra besparen op de verzekeringen? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured, HEMA is vaak een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-slenaken


Betrouwbare zorgpolis in Slenaken?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt kiezen uit meerdere partijen met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Paterswolde afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Univé, Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers. Hierna tref je enkele factoren die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen identiek. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutiepolis kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Coeliakie of Hypertensie, maar ook Malaria en Versterkte bloedingsneiging. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is het ER €385. Je kunt kiezen voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (de max is €500). Jouw “win” is een aantrekkelijk tarief. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Voorbeelden zijn een extra aanvulling voor medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, tandarts, brillen en lenzen. Maak je veelvuldig gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan loont een aanvullende dekking. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Gulpen-Wittem) of mogelijk een vereniging. Je krijgt een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Slenaken?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Slenaken of rondom deze plaats. Let op: je doet dit veel rapper en eenvoudiger d.m.v. internet. Hier lees je een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (o.a. 36 behandelingen).
 7. Neem besluit over de dekking t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn Kiemer vergelijken) en de overstap is online snel rond.

Wordt alle zorg vergoed in Slenaken?

Jouw basisverzekering betaalt allerlei zorgkosten in Slenaken. Hiermee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Huisarts, Medicijnen en Logopedie, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg. Check de condities van jouw actuele verzekering en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder vind je een paar vaak voorkomende zorgaanbieders in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Slenaken is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? Jouw basiszorgverzekering dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Advies: inspecteer of de assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Limburg. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Slenaken. Wat betaalt mijn verzekeraar? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basispolis. Uitzondering op de regel: mensen onder de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Slenaken? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Dit is echter anders bij een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €45 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Slenaken moet wel een contract hebben met je verzekeraar. Daarnaast zijn er allerlei zorgbedrijven in de regio Gulpen-Wittem. Denk aan: logopedie, diëtetiek, podotherapie, kraamzorg of stoppen met roken, plastische chirurgie, audicien, apotheek, psychologische zorg. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij CZ of ONVZ. Raadpleeg de voorwaarden van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Zorgpolis Anti-stotterapparaat.

Verzekeringskantoor in Slenaken

Prefereer jij een “echt” gesprek t.a.v. een zorgpolis? Je kan afspraken met een verzekeringsmaatschappij in Slenaken. Ook bekend als een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige controleert de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Slenaken