Loading...

Zorgverzekering Sirjansland Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Sirjansland. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, Menzis, Achmea, OHRA, FBTO. In 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is dus slim om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht deze geldende polis met jouw wensen. Met medewerking van de innovatieve zorgvergelijker kun je vlug en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende polissen als tand / ergotherapie. Overstappen van aanbieder is echt zo afgewerkt.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een geschikte zorgverzekering is nogal niet makkelijk. Zaken als Zorgpolis + Betalingsachterstand zijn voor velen onmisbaar. Ze ontvangen je graag als klant, van Avéro Achmea of National Academic tot CZdirect en VvAA. Hoe stap ik over naar een geschikte verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van de zorgvergelijker tref je snel en makkelijk een voordelige verzekering die spoort met de zorgbehoefte. Hulp nodig? Hier vind je handige details met betrekking tot de restitutiepolis, naturapolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Scherpenisse zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Sirjansland? De kosten van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. Het maandelijkse bedrag kent z’n oorsprong in vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Via ons vergelijk script – met uitgebreide functies – spot je binnen 1 minuut welke verzekering voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot eind januari 2023. Extra veel voordeel op jouw premie? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden, Besured is meestal wel een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-sirjansland


De beste zorgpolis in Sirjansland?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je enkele handelingen verrichten. In Nederland kennen we allerlei assuradeurs die ook nog weer verschillende polissen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Pannerden afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis, Univé. Op deze site bekijk je enkele factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel variëren de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Coprolagnie of Hydrocephalus, maar ook Multiple sclerose en Syndroom van Moebius. Bekend als vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij enkel de deelnemende zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (de max is €500). Het voordeel is een betaalbare verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Behalve het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra polis voor fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Schouwen-Duiveland) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Het voordeel is korting op de premie (max 10% op de basisverzekering). Mogelijk ben je helemaal niet goedkoper uit. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Sirjansland?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Sirjansland of omgeving. Tip: je doet dit veel rapper en eenvoudiger d.m.v. internet. Op deze pagina check je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 250).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (dit kan zijn zes keer p/jaar).
 7. Kies een vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (denk aan bijv. DSW vergelijken) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Sirjansland?

De basisverzekering dekt de meeste zorgkosten in Sirjansland. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Medisch specialist, Medicijnen, Bloedonderzoek, Huisarts maar ook Verloskundige zorg, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg. Check de condities van jouw actuele modules en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Op onze website check jij een paar gebruikelijke zorgaanbieders in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Sirjansland is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een behandeling in het ziekenhuis? Een basisverzekering vergoedt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Handig: controleer goed of jouw assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zeeland. Behoort dat niet tot de opties? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Sirjansland. Wat wordt er betaald? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via de basispolis. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Sirjansland? De kosten voor brillen en lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €55 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Sirjansland moet wel een contract hebben met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er velerlei zorginstellingen in de regio Schouwen-Duiveland. Onder andere: logopedie, diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg en psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie, plastische chirurgie, apotheek. De financiële compensaties wisselen nogal bij Ditzo of PMA. Check de dekking van je verzekeraar om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Zorgpolis Amandelen knippen.

Verzekeringskantoor in Sirjansland

Prefereer jij 1 op 1 contact rondom een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Sirjansland. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou omtrent hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon bekijkt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Deskundig advies.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Sirjansland