Loading...

Zorgverzekering Sint-Oedenrode Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Aan het einde van het jaar kan je switchen van zorgverzekering in Sint-Oedenrode. Populaire keuzes zijn CZ, OHRA, FBTO, VGZ, Menzis. In 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het is geen gek idee om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Klopt de afgesloten polis met wat jij belangrijk vindt? Geholpen door onze nuttige zorgvergelijker mag ook jij rap en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier selecteer je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen zoals brillen en lenzen en medische hulp buitenland. Overstappen van verzekeraar is echt zo afgehandeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Handige overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een goede zorgverzekering is tamelijk frustrerend. Termen als Aanvullende zorg en Solidariteit komen veelvuldig voorbij. Er zijn nogal wat aanbieders, van C4Me of Pro Life tot bijvoorbeeld HEMA en Univé. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een geschikte aanbieder? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Met behulp van de zorgvergelijker tref je direct en makkelijk een goedkope verzekering die overeenkomt met je wensen. Is het lastig? Op deze website bekijk jij praktische gegevens ten aanzien van eigen risico, basisverzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over Schelluinen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Sint-Oedenrode? De premies van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor kun je al veel besparen. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. De prijs hangt af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Door de polisvergelijker – en de speciale filters – spot jij gelijk welke verzekeringspolis in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot eind januari 2022. Extra veel voordeel op de verzekeringen? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Let op: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg, HEMA is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-sint-oedenrode


Meest gekozen zorgpolis in Sint-Oedenrode?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet jij een aantal stappen volgen. Er zijn talloze assuradeurs met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Paasloo afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Univé, Interpolis, United Consumers, Bewuzt. Hierna tref je een aantal onderdelen die extra belangrijk zijn. Met behulp van deze tips wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel variëren de zorgverleners waar je heen kunt. Via een restitutiepolis ben je welkom bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. COPD of Hoogteziekte, echter ook Lassakoorts en Schaamluis. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorgverleners en ziekenhuizen. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Hoogte eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt op het moment dat je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 is dat €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (niet meer dan €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare polis. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Neem het eens in overweging. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Mogelijkheden: een extra module voor medische hulp buitenland, tandarts, brillen en lenzen, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Sint-Oedenrode) of juist een opleiding. Jouw “win” is korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Sint-Oedenrode?
Vandaag beginnen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Sint-Oedenrode of ergens in de buurt. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en simpeler online. Hierna check je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (75% vergoed tot € 250).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (o.a. 27 stuks per jaar).
 7. Beslis over de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. Delta Lloyd vergelijken) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Sint-Oedenrode?

Het basispakket betaalt allerlei zorgkosten in Sint-Oedenrode. Zo staat de verzekeraar garant voor o.a. Medisch specialist, Huisarts, Ziekenvervoer, Medicijnen. Maar denk ook aan Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg. Bekijk de kleine letters van jouw huidige verzekering en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar lees jij enkele erkende zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Sint-Oedenrode wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Noemenswaardig: check even of jouw verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dat niet het geval? Het is mogelijk dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Sint-Oedenrode. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit het basispakket. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Sint-Oedenrode? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische reden of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €50 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Sint-Oedenrode zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Daarnaast zijn er een aantal soorten zorg in de gemeente Sint-Oedenrode. Denk aan: ergotherapie, kraamzorg, podotherapie, logopedie maar ook psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie, plastische chirurgie, audicien. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij C4Me en PNOZorg. Raadpleeg de kleine lettertjes van je verzekering voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Zorgpolis Alternatieve geneesmiddelen.

Verzekeringskantoor in Sint-Oedenrode

Wil je het liefstface to face contact omtrent jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Sint-Oedenrode. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur inventariseert je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Voor al je vragen.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Sint-Oedenrode