Loading...

Zorgverzekering Sint Anthonis Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf halverwege november kan je switchen van zorgverzekering in Sint Anthonis. Populaire keuzes zijn Achmea, FBTO, CZ, Menzis, OHRA. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet zo gek om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Past jouw actuele polis met jouw behoeften? Via onze snelle zorgvergelijker mag ook jij vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende zekerheden als vergoeding bril en contactlenzen of mantelzorg. Het overstappen is in een paar minuutjes gedaan.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder gedoe
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering op maat is tamelijk moeilijk. Begrippen als Spoedeisende zorg + Vrijwillig eigen risico komen veelvuldig voorbij. Je kunt bijna overal wel terecht, van AnderZorg of National Academic tot bijvoorbeeld De Goudse en Zekur. Hoe achterhaal ik een passende verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Mede door onze zorgvergelijker detecteer je rap en probleemloos een aantrekkelijke verzekering die in lijn is met de zorgbehoefte. Is het lastig? Op onze website vind je praktische info m.b.t. de eigen risico, aanvullende verzekering, naturapolis, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Bekijk ook meer info over Sassenheim zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Sint Anthonis? De kosten van de basisverzekeringen wisselen vaak, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor kun je eenvoudig besparen. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. Het maandelijkse bedrag hangt af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Met onze vergelijker – met uitgebreide functies – spot jij gelijk welke partij de laagste premie vraagt. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot maximaal eind januari 2022. Meer voordeel behalen op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €485). Let op: een goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-sint-anthonis


Populaire zorgpolis in Sint Anthonis?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Oudesluis afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Bewuzt, Univé, United Consumers, Interpolis. Op deze site tref je een aantal begrippen die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutiepolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen de zorginstellingen waar je 100% vergoed krijgt. Via een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgverleners voor problemen zoals Balanitis of Ziekte van Kawasaki, maar ook Nefrotoxiciteit en Thanatofobie. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar circa 90% van de zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Hoogte eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €200 (max €500). De reden hiervoor is een betaalbare premie. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Neem het eens in overweging. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Opties: een extra dekking voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie, tandarts. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Neem dan goed door of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, de gemeente (Sint Anthonis) of juist een school. Je hebt recht op een mooie korting op de polis (max 10% op de basisverzekering). Soms betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je wensenlijstje voor de zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Sint Anthonis?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Sint Anthonis of rondom deze plaats. Let op: je doet dit veel rapper en duidelijker via internet. Op deze pagina tref je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor restitutie- of natura verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (bijvoorbeeld negen keer p/jaar).
 7. Selecteer een vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn United Consumers ziektekostenverzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Sint Anthonis?

Jouw basispolis dekt veel zorgkosten in Sint Anthonis. Op die manier worden kosten gedekt van zaken als Medicijnen, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medisch specialist maar ook Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Verloskundige zorg. Inventariseer de voorwaarden van de actuele verzekering om te achterhalen welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Hieronder lees je een aantal gangbare zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen indien je last hebt van klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Sint Anthonis is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Advies: loop na of jouw verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dit niet mogelijk? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Sint Anthonis. Hoe zit het met de dekking? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basispolis. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Sint Anthonis? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €55 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Sint Anthonis moet wel een contract hebben met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog vele soorten zorg in de streek Sint Anthonis. Zoals logopedie, kraamzorg, podotherapie, ergotherapie of plastische chirurgie, apotheek, psychologische zorg, audicien, haptonomie. De dekkingen lopen sterk uiteen bij De Friesland en PMA. Bestudeer de voorwaarden van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of bekijk meteen meer over Zorgpolis Behandeling tegen snurken.

Verzekeringskantoor in Sint Anthonis

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak omtrent jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Sint Anthonis. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon controleert jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Sint Anthonis