Loading...

Zorgverzekering Sint Agatha Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. In november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Sint Agatha. Dit kan o.a. naar Menzis, CZ, FBTO, Achmea, OHRA. Ook in 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is geen gek idee om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Matcht de bestaande dekking nog met jouw situatie? Aan de hand van de innovatieve zorgvergelijker kan men direct, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan selecteer jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende modules zoals medische hulp buitenland en brillen en lenzen. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten gepiept.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een goede zorgverzekering is redelijk gecompliceerd. Begrippen als Diagnose Behandelcombinatie of Zvw zal je moeten overwegen. Er zijn talloos veel assuranten, van AnderZorg of Menzis tot aan Delta Lloyd en Salland. Hoe achterhaal ik een professionele verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Dankzij deze zorgvergelijker vind je snel en makkelijk een geschikte verzekering die aansluit op de behoeften. Meer info? Op deze pagina tref je handige gegevens aangaande de eigen risico, basisverzekering, aanvullende verzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Bekijk ook meer info over Sappemeer zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Sint Agatha? De premies van de basisverzekeringen schommelen doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. De voordeligste polis verschilt per persoon. De kostprijs komt tot stand door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Middels de zorgvergelijker – met handige zoekfuncties – tref jij supersnel welke partij voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2021tot uiterlijk 31 januari 2022. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured, HEMA is doorgaans een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-sint-agatha


Betrouwbare zorgpolis in Sint Agatha?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. In Nederland kennen we allerlei verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis Oudeschip afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Univé, Bewuzt. Op deze site ontdek je een aantal aspecten waar je zeker op moet letten. Via deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen gelijk. Wel variëren ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je heen kunt. Dankzij een restitutiepolis kun je naar alle zorgaanbieders voor aandoeningen als Byssinose of Gonorroe, echter ook Multiple sclerose en Weltschmerz. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 is dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (niet meer dan €500). Jouw “win” is een minder hoge premie. Voel jij je vitaal, en heb je wat spaargeld liggen? Overweeg het gerust. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Veel gekozen: een extra polis voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van extra aanvullende zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Kijk van tevoren of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Cuijk) of mogelijk een opleiding. Je hebt recht op korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Sint Agatha?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Sint Agatha of omgeving. Goed om te weten: het kan nog sneller en nog effectiever via het internet. Hier vind jij de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere achttien keer).
 7. Kies de uitbetalingen t.a.v. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. Stad Holland ziektekostenverzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Sint Agatha?

Het basispakket vergoedt allerlei zorgkosten in Sint Agatha. Zo staat de verzekeraar garant voor onder andere Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Medicijnen, Bloedonderzoek. Echter ook Logopedie, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg. Bekijk de polisvoorwaarden van de actuele verzekering en bekijk wat de verzekeraar betaalt, en onder welke condities dit geldt. Verderop vind jij meerdere gebruikelijke zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Sint Agatha wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? Je basisverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Noemenswaardig: inspecteer of je assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Behoort dat niet tot de opties? Het kan zijn dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Sint Agatha. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit het basispakket. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Sint Agatha? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €35 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? Het basispakket vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Sint Agatha moet een contract hebben afgesloten met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er een aantal zorgbedrijven in de regio Cuijk. Neem nou logopedie, diëtetiek, kraamzorg, podotherapie en psychologische zorg, audicien, stoppen met roken, haptonomie, plastische chirurgie. De dekkingen wisselen nogal bij Avéro Achmea of UMC Zorgverzekering. Raadpleeg de kleine lettertjes van je verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Zwangerschapscursussen.

Verzekeringskantoor in Sint Agatha

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak m.b.t. jouw zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Sint Agatha. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou t.a.v. pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige inventariseert je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Sint Agatha