Loading...

Zorgverzekering Simonshaven Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Simonshaven. Dit kan o.a. naar OHRA, Achmea, FBTO, Menzis, CZ. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is slim om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Past de geldende dekking met wat jij belangrijk vindt? Geholpen door onze snelle zorgvergelijker mag ook jij vandaag nog, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals o.a. tandheelkundige hulp + preventieve zorg. Het overstappen is binnen 2 minuten gedaan.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een goede zorgverzekering is soms moeilijk. Zaken als Vrije artsenkeuze en Mantelzorg vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van Bewuzt of Ohra tot bijv. De Friesland en VvAA. Hoe achterhaal ik een geschikte polis? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels een zorgvergelijker tref je gelijk en zonder problemen een betrouwbare verzekering die aansluit op de zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Op deze website tref jij praktische details ten aanzien van restitutiepolis, aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis, basisverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Sambeek zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Simonshaven? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. De voordeligste polis verschilt per persoon. De hoogte van de premie hangt o.a. af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Aan de hand van ons vergelijk script – met uitgebreide functies – bekijk je gelijk welke polis de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2021tot januari 2022. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Let op: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, Anderzorg, Promovendum, HEMA is meestal wel een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-simonshaven


Meest gekozen zorgpolis in Simonshaven?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je kunt kiezen uit meerdere maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – wellicht overstappen en zorgpolis Ouderkerk aan den IJssel afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, United Consumers, Interpolis, Bewuzt. Op deze pagina bekijk je nuttige variabelen waar je zeker op moet letten. Via deze tips zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of naturapolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel variëren de zorginstellingen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutieverzekering kies je zelf je ziekenhuizen/zorginstellingen voor problemen zoals Abces of Flashback, maar ook Periodieke explosieve stoornis en Stemmingsstoornis. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis ben je welkom bij enkel de deelnemende zorgaanbieders. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt als je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is dat €385. Optioneel is het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €300 (de max is €500). Het pluspunt is een betaalbare polis. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Naast de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Opties: een extra dekking voor brillen en lenzen, fysiotherapie, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van unieke zorgbehandelingen? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, de gemeente (Bernisse) of mogelijk een vereniging. Jouw “win” is een goedkoper tarief (korting van 5-10%). Doorgaans betaal je juist meer voor de polis. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Simonshaven?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Simonshaven of in een omliggende plaats. Let op: dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever via het internet. Op deze pagina vind jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Selecteer het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (o.a. 6 keer).
 7. Selecteer de uitkering aangaande brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijv. Pro Life ziektekostenverzekering) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in Simonshaven?

Jouw basispakket dekt veel zorgkosten in Simonshaven. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Ziekenhuis, Medisch specialist, Huisarts, Medicijnen. Echter ook Wijkverpleging, Logopedie, Ergotherapie, Revalidatiezorg. Check de condities van je huidige modules om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Scroll verder, daar tref jij een aantal veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Simonshaven is standaard gedekt in je basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: controleer goed of je verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Je kunt in de situatie terecht komen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Simonshaven. Hoe zit het met de dekking? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via het basispakket. Uitzonderingen zijn: kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Simonshaven? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische reden of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van een paar tientjes per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Simonshaven zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog allerlei soorten zorg in de streek Bernisse. Onder andere: logopedie, podotherapie, ergotherapie, diëtetiek en psychologische zorg, haptonomie, plastische chirurgie, audicien, apotheek. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij Avéro Achmea en Zorg en Zekerheid. Controleer de voorwaarden van je verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Dekking Zuurstofapparatuur.

Verzekeringskantoor in Simonshaven

Wil je het liefstface to face contact inzake jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Simonshaven. Ook bekend als een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist controleert je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult levert soms wel meer dan €250 op. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Simonshaven