Loading...

Zorgverzekering Schuinesloot Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Schuinesloot. Veel gekozen partijen zijn FBTO, Achmea, Menzis, CZ, VGZ. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet onverstandig om jouw huidige polis nog eens door te lezen. Klopt de actuele verzekering met jouw wensen. Met medewerking van de innovatieve zorgvergelijker kan je rap en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende modules zoals bijvoorbeeld acupunctuur + chiropractie. De overstap is binnen 5 minuten gedaan.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een geschikte zorgverzekering is vaak frustrerend. Feiten zoals Basisverzekering en Aanvullende zorg zijn voor velen onmisbaar. Ze staan allemaal voor je klaar, van Besured of National Academic tot aan CZdirect en Zekur. Hoe achterhaal ik een passende verzekeringspolis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Via de zorgvergelijker bekijk je vlug en makkelijk een aantrekkelijke verzekering die overeenkomt met je zorgbehoefte. Meer info? Op deze website lees jij makkelijke gegevens m.b.t. de restitutiepolis, eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Bekijk ook meer info over s-Gravendeel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Schuinesloot? De prijzen van de basisverzekeringen fluctueren nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Hierdoor kun je al veel besparen. De laagste premie kan per persoon verschillen. Het maandelijkse bedrag hangt af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Door ons vergelijk script – met bruikbare filters – bekijk jij binnen 1 minuut welke polis voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Extra veel voordeel op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, HEMA, Besured, Nationale Nederlanden is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Minpunt hiervan is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-schuinesloot


Populaire zorgpolis in Schuinesloot?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 zijn er veel aspecten belangrijk. We onderscheiden veel verschillende partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Oude Wetering afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Het kan gaan om een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Univé, Interpolis. Verderop bekijk je cruciale variabelen die van belang zijn. Met deze tips wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutie verzekering. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je 100% vergoed krijgt. Met een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor bijvoorbeeld Atresie varianten of Hersenschudding, en tevens voor bijv. Ortho-ergisch eczeem en Waan. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. Een naturapolis is goedkoper.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 ligt dit op €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €100 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een aantrekkelijke prijs. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het een prima optie. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Afgezien van de basisverzekering zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Veel gekozen: een extra dekking voor tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, een gemeente (Hardenberg) of wellicht een hogeschool / universiteit. Je krijgt een voordelige premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). Soms betaal je juist meer voor de polis. Alle collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw individuele wensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Schuinesloot?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Schuinesloot of in een omliggende plaats. Goed om te weten: dit gaat nog een stuk vlotter en eenvoudiger via het internet. Hier check jij een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld 18 per jaar).
 7. Beslis over de dekking aangaande brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. FBTO ziektekostenverzekering) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Schuinesloot?

Het basispakket compenseert de meeste zorgkosten in Schuinesloot. Hiermee worden kosten gedekt van onder andere Bloedonderzoek, Huisarts, Medisch specialist, Medicijnen en tevens Dieetadvies, Ergotherapie, Revalidatiezorg, Wijkverpleging. Lees de condities van je actuele modules en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Op deze pagina lees je meerdere populaire zorgverleners in de provincie Overijssel.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, trekt een conclusie, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Schuinesloot wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? Het basispakket vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Noemenswaardig: controleer goed of de assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Overijssel. Is dit niet mogelijk? Het kan zijn dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Schuinesloot. Wordt dit ook vergoed? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit de basispolis. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Schuinesloot? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of hulpmiddelen als speciale lenzen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €30 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Schuinesloot is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Daarnaast zijn er velerlei zorgbedrijven in de streek Hardenberg. Onder andere: diëtetiek, podotherapie, logopedie, kraamzorg of stoppen met roken, apotheek, audicien, haptonomie, psychologische zorg. De dekkingen lopen sterk uiteen bij inTwente of OZF. Check de condities van je verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of lees direct alles over Dekking WMO maatwerkvoorzieningen.

Verzekeringskantoor in Schuinesloot

Prefereer jij een “echt” gesprek t.a.v. de zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Schuinesloot. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige geeft advies inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De specialist inventariseert je (gezinssituatie en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Deskundig advies.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Schuinesloot