Loading...

Zorgverzekering Scheulder Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Aan het einde van het jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Scheulder. Bijvoorbeeld naar Menzis, CZ, FBTO, Achmea, VGZ. In 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet zo gek om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Matcht de huidige polis met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van onze handige zorgvergelijker kan jij nu, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan selecteer je een goede verzekering voor een goede prijs. Beslis over eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen plus alternatieve geneesmiddelen. De overstap is in een paar minuutjes gedaan.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Gratis overstapservice
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een passende zorgverzekering is soms complex. Termen als Ziekenfonds of Basispakket vliegen je om de oren. Ze staan allemaal voor je klaar, van CZ of National Academic tot De Friesland en UMC Zorgverzekering. Hoe stap ik over naar een aantrekkelijke aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Mede door de zorgvergelijker achterhaal je gelijk en moeiteloos een goedkope verzekering die aansluit op jouw zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Op onze website lees jij bruikbare details m.b.t. de naturapolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, restitutiepolis. Je kunt hier ook terecht voor Rolde zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Scheulder? De premies van de basisverzekeringen variëren regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. De laagste premie kan per aanvraag verschillend zijn. De prijs wordt bepaald door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Via ons vergelijk script – met uitgebreide functies – check je gelijk welke organisatie voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot maximaal eind januari 2022. Extra veel voordeel op jouw premie? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Promovendum, HEMA, Besured is doorgaans een natura- of budgetpolis. Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-scheulder


Meest gekozen zorgpolis in Scheulder?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je kunt kiezen uit meerdere maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijv. overstappen en zorgpolis Oranje afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Denk aan een polis van Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers. Hieronder tref je belangrijke variabelen die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel variëren de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor o.a. Cachexie of Enterotoxine, echter ook Plaveiselcelcarcinoom en Ziekte van Brill-Zinsser. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorgverleners. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Jouw eigen risico is een deel wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2022 is het ER €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (maximaal €500). Je profiteert van een lagere premie. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het een prima optie. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra aanvulling voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts. Ben jij overgeleverd aan specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, een gemeente (Eijsden-Margraten) of juist een school. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel is het niet altijd goedkoper. Deze collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Scheulder?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Scheulder of in een omliggende plaats. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever via het internet. Hierna lees je onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor natura- of restitutie pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn achttien behandelingen).
 7. Bepaal de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is Pro Life ziektekosten) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Scheulder?

De basisverzekering dekt veel zorgkosten in Scheulder. Zodoende staat de verzekeraar garant voor zaken als Bloedonderzoek, Huisarts, Medisch specialist, Ziekenhuis en Dieetadvies, Logopedie, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg. Bekijk de kleine letters van jouw actuele polis en bekijk wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Op onze website tref je een aantal vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Scheulder wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering vergoedt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Goed om te weten: verifieer of jouw verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Limburg. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Scheulder. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit de basispolis. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Scheulder? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Uitzonderingen zijn een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €45 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Scheulder moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog vele verschillende types zorg in de streek Eijsden-Margraten. Denk aan: logopedie, diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg of psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie, stoppen met roken, apotheek. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij CZdirect of ZorgDirect. Raadpleeg de condities van de polis voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Verloskundige zorg en kraamzorg uit de aanvullende verzekering.

Verzekeringskantoor in Scheulder

Houd jij van face to face contact omtrent je zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in Scheulder. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist adviseert jou t.a.v. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon controleert je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Scheulder