Loading...

Zorgverzekering Schaijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Schaijk. Populaire keuzes zijn Menzis, CZ, FBTO, VGZ, Achmea. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is geen gek idee om het huidige contract er nog eens bij te pakken. Past de huidige dekking met wat jij belangrijk vindt? Met behulp van een nuttige zorgvergelijker kan men nu, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer je een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende zekerheden als orthodontie en acnetherapie. Het overstappen is razendsnel gepiept.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een zorgverzekering die bij jou past is redelijk niet makkelijk. Zaken als Eerstelijnszorg en GVS zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van De Amersfoortse of PMA tot bijv. Ditzo en Univé. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een aantrekkelijke verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Door gebruik te maken van onze zorgvergelijker vind je vlug en zonder problemen een betrouwbare verzekering die in lijn is met de wensen. Problemen? Hier bekijk jij bruikbare adviezen ten aanzien van restitutiepolis, aanvullende verzekering, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico. Bekijk ook meer info over Rijpwetering zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Schaijk? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen doorgaans, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De premie kent z’n oorsprong in type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. D.m.v. de vergelijk module – en de speciale filters – zoek jij binnen 1 minuut welke aanbieder voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Wil je extra besparen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, HEMA, Besured, Nationale Nederlanden is vaak een budgetpolis (naturapolis). Je hebt te maken met dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-schaijk


Populaire zorgpolis in Schaijk?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Oosthuizen afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met de meeste dekking. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis. Op deze site lees je meer over een aantal factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Via deze informatie kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je 2 kanten uit: een natura- of restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je terecht kunt. Met een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Boer of Eczeem, echter ook Litteken en Voedselvergiftiging. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering kun je terecht bij circa 90% van de zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (de max is €500). Het pluspunt is een aantrekkelijk tarief. Heb je niet vaak wat, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Buiten de basispolis bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Opties: een extra dekking voor tandarts, brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, een gemeente (Landerd) of via een school. Het voordeel is een voordelige premie (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Schaijk?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Schaijk of in deze buurt. Echter, dat kan natuurlijk ook direct en simpeler via het internet. Hier vind jij een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2023.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Geef je wens door voor de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere 9 per jaar).
 7. Kies de uitkering m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. CZdirect ziektekosten) en het overstappen online is zo geregeld.

Wordt alle zorg vergoed in Schaijk?

De basispolis compenseert een groot deel van de zorgkosten in Schaijk. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor o.a. Huisarts, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Ziekenhuis. Maar denk ook aan Dieetadvies, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg. Controleer de voorwaarden van de huidige polis om te zien welk deel de verzekeraar dekt, en met welke eigen risico. Op deze pagina lees jij een paar vaak voorkomende zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen wanneer je ergens mee zit. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Een consult bij de huisarts in Schaijk wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Is er sprake van een ziekenhuisopname? Je basisverzekering dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Noemenswaardig: verifieer of je verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Schaijk. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Schaijk? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €25 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Schaijk zal wel een contract moeten hebben met jouw assuradeur. Ook vind je meerdere zorginstellingen in de streek Landerd. Denk aan: ergotherapie, kraamzorg, logopedie, podotherapie en ook psychologische zorg, audicien, haptonomie, plastische chirurgie, apotheek. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij Menzis en VvAA. Bekijk de condities van je verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Dekking TV1P.

Verzekeringskantoor in Schaijk

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak omtrent een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Schaijk. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit m.b.t. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist bespreekt de stand van zaken, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Schaijk