Loading...

Zorgverzekering Sassenheim Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je overstappen van zorgverzekering in Sassenheim. Bijvoorbeeld naar CZ, Achmea, FBTO, Menzis, VGZ. Ook in 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet zo gek om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Past jouw bestaande polis met jouw behoeften? Aan de hand van onze nuttige zorgvergelijker kan iedereen direct, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende zoek jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld brillen en lenzen plus zwangerschap en geboorte. Het overstappen is binnen 5 minuten gedaan.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstappen zonder gedoe
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is soms niet makkelijk. Zaken als Eerstelijnszorg en EHIC zal je moeten overwegen. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Zorg en Zekerheid of Kiemer tot bijvoorbeeld HEMA en Zilveren Kruis. Hoe ontdek ik een professionele verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Met behulp van deze zorgvergelijker tref je vlug en makkelijk een betrouwbare verzekering die in lijn is met de behoeften. Meer info? Op deze pagina check jij makkelijke informatie met betrekking tot de aanvullende verzekering, basisverzekering, eigen risico, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Zie ook meer over Rijen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Sassenheim? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren vaak, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. De vergoeding komt tot stand door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Aan de hand van ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – spot jij direct welke verzekeringspolis voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €785). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg is vaak een budgetpolis (naturapolis). Een negatief aspects hiervan is: minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-sassenheim


Veel gekozen zorgpolis in Sassenheim?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Oosterwijtwerd afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Dat kan zijn een polis van Univé, Zilveren kruis, Interpolis, Bewuzt. Op deze pagina ontdek je enkele onderdelen die extra belangrijk zijn. Met deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of natura verzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen de zorgadressen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering kies je zelf je zorgaanbieders voor o.a. Cornea-erosie of Erythrasma, maar ook Longpest en Vogelpest. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare verzekering. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra aanvulling voor fysiotherapie, brillen en lenzen, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Teylingen) of wellicht een onderwijsinstelling. Je ontvangt een mooie korting op de polis (korting van 5-10%). In de praktijk betaal je juist meer voor de polis. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Sassenheim?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor kan je naar een verzekeringskantoor in Sassenheim of omgeving. Goed om te weten: dat kan natuurlijk ook direct en duidelijker online. Onderstaand tref je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld 6 behandelingen).
 7. Bepaal de uitkering betreft brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. Besured ziektekosten) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Sassenheim?

De basispolis staat garant voor allerlei zorgkosten in Sassenheim. Zo staat de verzekeraar garant voor o.a. Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Medisch specialist, Medicijnen en tevens Logopedie, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de polisvoorwaarden van jouw huidige modules en zie meteen wat precies vergoed wordt, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar vind je meerdere algemene zorgaanbieders in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, bepaalt wat er aan de hand is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Sassenheim wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: verifieer of jouw verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Zuid-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Sassenheim. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit de basispolis. Dat gaat niet op voor kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Sassenheim? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €60 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Sassenheim moet een contract hebben afgesloten met je verzekering. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei zorginstellingen in de buurt van Teylingen. Neem nou logopedie, diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg en ook audicien, haptonomie, stoppen met roken, psychologische zorg, plastische chirurgie. De financiële compensaties wisselen nogal bij Ik of United Consumers. Raadpleeg de voorwaarden van de polis om te zien waar je recht op hebt. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Transplantatie.

Verzekeringskantoor in Sassenheim

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek m.b.t. je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Sassenheim. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist helpt jou op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon kijkt naar jouw omstandigheden, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Deskundig advies.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Sassenheim