Loading...

Zorgverzekering Santpoort Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland moet een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Santpoort. Populaire keuzes zijn FBTO, VGZ, CZ, Menzis, Achmea. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Matcht de afgesloten polis met jouw wensen. Met behulp van onze scherpe zorgvergelijker mag ook jij rap en gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot je een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende modules als gezinsplanning plus chiropractie. De overstap is razendsnel geregeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder gedoe
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk niet makkelijk. Aspecten zoals Drempelinkomen en Combinatiepolis zullen je aandacht nodig hebben. Er zijn talloos veel assuranten, van C4Me of PMA tot o.a. Delta Lloyd en VGZ. Hoe stap ik over naar een betrouwbare polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels onze zorgvergelijker achterhaal je rap en ongecompliceerd een aantrekkelijke verzekering die in lijn is met de zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Hier vind jij handige info ten aanzien van naturapolis, aanvullende verzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Rien zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Santpoort? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen vaak, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking kun je eenvoudig besparen. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. De kostprijs wordt bepaald door eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Aan de hand van de vergelijk module – en de speciale filters – check jij gelijk welke aanbieder voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Nog meer besparen op de ziektekosten? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €785). Let wel: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Besured, Anderzorg, Promovendum, HEMA is meestal wel een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-santpoort


Betrouwbare zorgpolis in Santpoort?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet je enkele handelingen verrichten. Je hebt keuze uit enorm veel partijen die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Oosternijkerk afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Het kan gaan om een polis van Univé, Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis. Verderop bekijk je betekenisvolle variabelen die extra belangrijk zijn. Met deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutie verzekering. De inhoud van deze basispakketten verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je terecht kunt. Met een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners voor problemen zoals Ataxie of Exostose, echter ook Ophthalmia neonatorum en Pre-eclampsie. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf “meebetaalt” als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €200 (maximaal €500). Jouw “win” is een goedkopere verzekering. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Dan kun je het overwegen. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Denk aan een extra dekking voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, je gemeente (Velsen) of soms een school. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (max 10% op de basisverzekering). In de regel ben je helemaal niet goedkoper uit. Sommige collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Santpoort?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Santpoort of in deze buurt. Goed om te weten: het kan nog sneller en simpeler d.m.v. internet. Hier tref jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (bijvoorbeeld 18 behandelingen).
 7. Neem besluit over een vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld De Amersfoortse ziektekosten) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Santpoort?

De basisverzekering dekt veel zorgkosten in Santpoort. Zo ben je standaard verzekerd voor zaken als Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Huisarts, Medisch specialist. Echter ook Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Logopedie, Revalidatiezorg. Lees de kleine letters van je actuele verzekering en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Hierna lees je meerdere gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Santpoort wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering vergoedt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Noemenswaardig: loop na of jouw verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Holland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Santpoort. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit het basispakket. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Santpoort? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €70 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Santpoort moet wel een contract hebben met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog velerlei zorginstellingen in de buurt van Velsen. Denk aan: kraamzorg, logopedie, ergotherapie, podotherapie of ook psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie, plastische chirurgie, audicien. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij Ik en Ohra. Controleer de afspraken van de verzekering voor de actuele vergoedingen. Of ga meteen naar Dekking Tracheacanule.

Verzekeringskantoor in Santpoort

Wil je het liefstface to face contact t.a.v. je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Santpoort. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon geeft advies m.b.t. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige checkt jouw omstandigheden, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Santpoort