Loading...

Zorgverzekering Saaxumhuizen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Aan het einde van het jaar kan je switchen van zorgverzekering in Saaxumhuizen. Dit kan o.a. naar Menzis, CZ, Achmea, OHRA, VGZ. Ook in 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet zo gek om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Matcht deze bestaande polis met jouw omstandigheden? Aan de hand van een nuttige zorgvergelijker kan men gelijk, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier selecteer jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies eventueel nog voor aanvullende verzekeringen zoals zwangerschap en geboorte of gezinsplanning. Het overstappen is binnen 2 minuten afgewerkt.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstappen zonder papierwerk
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een passende zorgverzekering is vaak ingewikkeld. Termen als Zorgpolis of Risicoselectie zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van Zorg en Zekerheid of OZF tot aan Interpolis en Salland. Hoe vind ik een voordelige polis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Met behulp van deze zorgvergelijker vind je gelijk en ongecompliceerd een betrouwbare verzekering die overeenkomt met je zorgbehoefte. Problemen? Op deze website spot je praktische info m.b.t. de aanvullende verzekering, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico, naturapolis. Bekijk ook meer info over Ridderkerk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Saaxumhuizen? De prijzen van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Daardoor kun je al veel besparen. Wat de scherpste premie is, kan per persoon verschillen. De premie hangt af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van ons vergelijk script – met bruikbare filters – check jij supersnel welke partij voor jou het meest voordelig is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Wil je extra besparen op je polis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Let wel: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-saaxumhuizen


De beste zorgpolis in Saaxumhuizen?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Oosterland afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, Interpolis, Bewuzt, United Consumers. Op deze site lees je meer over een aantal onderdelen die jou verder op weg helpen. Dankzij deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutie verzekering. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel schommelen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering ben je welkom bij alle zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Agorafobie of Hyperacusis, echter ook Non-verbal Learning Disabilities en Sjanker. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar enkel de deelnemende zorginstellingen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt zodra je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 is dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (max €500). Het voordeel is een betaalbare polis. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het een prima optie. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Voorbeelden zijn een extra module voor tandarts, fysiotherapie, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via je job, je gemeente (Winsum) of via een opleiding. Het voordeel is een mooie korting op de polis (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk betaal je juist meer voor de polis. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw individuele wensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Saaxumhuizen?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Saaxumhuizen of rondom deze plaats. Goed om te weten: dat kan natuurlijk ook direct en simpeler op internet. Op deze pagina spot je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutie verzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Selecteer de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (onder andere 6 behandelingen).
 7. Selecteer een vergoeding t.a.v. lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (een optie is Zilveren Kruis zorgpolis) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Saaxumhuizen?

Jouw basispakket vergoedt de meeste zorgkosten in Saaxumhuizen. Hiermee staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Ziekenvervoer, Medicijnen, Huisarts, Bloedonderzoek maar ook Dieetadvies, Ergotherapie, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg. Bekijk de voorwaarden van jouw actuele verzekeraar om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Op onze website spot jij een aantal algemene zorgaanbieders in de provincie Groningen.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Saaxumhuizen is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: inventariseer of je verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Groningen. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Saaxumhuizen. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via het basispakket. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Saaxumhuizen? Lenzen of brillen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische ingreep of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €60 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Saaxumhuizen moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er allerlei zorginstanties in de regio Winsum. Onder andere: logopedie, ergotherapie, podotherapie, kraamzorg of ook plastische chirurgie, apotheek, psychologische zorg, audicien, stoppen met roken. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij De Goudse en Promovendum. Bekijk de voorwaarden van jouw polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Dekking Tinnitusmaskeerder.

Verzekeringskantoor in Saaxumhuizen

Wil je het liefsteen “echt” gesprek met betrekking tot de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Saaxumhuizen. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit m.b.t. verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider inventariseert je (gezinssituatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak levert soms wel meer dan €250 op. Je kunt afspreken op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Saaxumhuizen