Loading...

Zorgverzekering Saasveld Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf halverwege november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Saasveld. Bijvoorbeeld naar FBTO, OHRA, CZ, Menzis, VGZ. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Klopt deze afgesloten zorgverzekering bij jouw situatie? Met behulp van de nuttige zorgvergelijker kan jij direct, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan vind jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld medische hulp buitenland of orthodontie. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten afgehandeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Probleemloos overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een passende zorgverzekering is nogal gecompliceerd. Zaken als Zorgverzekeraar + Zvw zal je moeten overwegen. En er zijn tientallen polissen, van De Amersfoortse of inTwente tot aan DSW en Stad Holland. Hoe ontdek ik een betaalbare verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Via deze zorgvergelijker detecteer je gelijk en gemakkelijk een duidelijke verzekering die spoort met je zorgbehoefte. Problemen? Hier tref jij makkelijke specificaties m.b.t. de collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis, eigen risico, aanvullende verzekering. Je kunt hier ook terecht voor Rhoon zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Saasveld? De tarieven van de basisverzekeringen variëren vaak, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis kan per aanvraag verschillend zijn. Het maandelijkse bedrag hangt af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Met de zorgvergelijker – inclusief handige filters – tref jij direct welke aanbieder voor jouw scenario het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2022tot en met eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg is vaak een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-saasveld


Populaire zorgpolis in Saasveld?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023zijn er veel aspecten belangrijk. Je hebt keuze uit enorm veel aanbieders met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Oosterhout afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Interpolis, Univé. Op deze site bekijk je nuttige factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Aan de hand van deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een restitutieverzekering en een naturaverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel wisselen de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners voor bijvoorbeeld Buikgriep of DiGeorge-syndroom, maar ook Oppositioneel-opstandige gedragsstoornis en Ticstoornis. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de aangesloten ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (max €500, €885 totaal). Het voordeel is een minder hoge premie. Ben je gezond, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het een prima optie. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Denk aan een extra dekking voor alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, gemeente (Dinkelland) of via een school. Je krijgt een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Vaak ben je helemaal niet goedkoper uit. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Saasveld?
Nu aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Saasveld of in deze buurt. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever op internet. Op deze pagina lees je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld achttien stuks per jaar).
 7. Kies de uitkering betreft lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld ZieZo zorgpolis) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in Saasveld?

Het basispakket compenseert veel zorgkosten in Saasveld. Daarmee ben je standaard verzekerd voor zaken als Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenhuis, Huisarts en Verloskundige zorg, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie. Controleer de condities van de actuele dekking om te zien wat de verzekeraar betaalt, en met welke eigen risico. Hieronder bekijk je enige algemene zorginstellingen in de provincie Overijssel.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, doet een basisonderzoek, en verwijst je eventueel door. Een afspraak bij je huisarts in Saasveld wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Het basispakket dekt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Noemenswaardig: controleer goed of je verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Overijssel. Behoort dat niet tot de opties? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Saasveld. Wat betaalt mijn verzekeraar? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Saasveld? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €30 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Saasveld moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw verzekeraar. Ook vind je allerlei zorginstellingen in de regio Dinkelland. Denk aan: kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek, podotherapie of stoppen met roken, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie, apotheek. De financiële compensaties kunnen sterk afwijken bij Menzis en United Consumers. Bekijk de afspraken van je verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Dekking Thuiszorg WMO maatwerkvoorziening.

Verzekeringskantoor in Saasveld

Houd jij van persoonlijk contact m.b.t. jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Saasveld. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist zoekt alle uit omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider inventariseert jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Saasveld