Loading...

Zorgverzekering Saaksum Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Saaksum. Denk bijvoorbeeld aan FBTO, VGZ, Menzis, Achmea, OHRA. Ook in 2020 verandert er voor jou het een en ander. Het loont dus om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Klopt de geldende polis nog met jouw situatie? Via deze handige zorgvergelijker kan iedereen vandaag nog, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo zoek je de beste dekking voor de laagste prijs! Kies de hoogte van het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende dekkingen als bijv. EHBO-advies / steunzolen. De overstap is binnen 2 minuten gepiept.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Handige overstapservice
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2020

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is tamelijk niet makkelijk. Termen als Vrije artsenkeuze of Zorgverzekeringsfonds zullen je aandacht nodig hebben. Ze staan allemaal voor je klaar, van Avéro Achmea of PMA tot bijv. CZdirect en Stad Holland. Hoe vind ik een betrouwbare verzekeraar? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels deze zorgvergelijker tref je gelijk en eenvoudig een goedkope verzekering die overeenkomt met je behoeften. Hulp nodig? Op deze pagina lees je handige gegevens aangaande de naturapolis, restitutiepolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Rhenoy zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in juni 2021 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Saaksum? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren nogal, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. Wat de voordeligste verzekering is verschilt per persoon. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Middels onze vergelijker – en de speciale filters – bekijk jij supersnel welke organisatie voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2019tot en met eind januari 2020. Lagere prijzen regelen op de ziektekosten? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €585). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured betreft vaak een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-saaksum


De beste zorgpolis in Saaksum?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2020 zijn er veel aspecten belangrijk. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering waar je ‘t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Oosterhesselen afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2020 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Univé, United Consumers, Bewuzt, Zilveren kruis. Verderop ontdek je betekenisvolle aspecten die van belang zijn. Via deze info zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering zijn er 2 opties: een naturapolis en een restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel variëren de zorginstellingen waar je het volledige bedrag krijgt. Met een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorgaanbieders voor problemen zoals Atresie varianten of Depersonalisatie Stoornis, en tevens voor bijv. Lumbago en Syndroom van Bloom. Dit is vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kun je terecht bij een stuk minder zorgverleners en ziekenhuizen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Kies het eigen risico

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf “meebetaalt” zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2020 ligt dit op €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (max €500). Het pluspunt is een goedkope polis. Heb je niet vaak wat, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Mogelijkheden: een extra module voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, tandarts. Intensief gebruiker van unieke zorgbehandelingen? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, je gemeente (Zuidhorn) of soms een vereniging. Jouw “win” is dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. Sommige collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Saaksum?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In dit geval vraag je advies van een verzekeringskantoor in Saaksum of omgeving. Echter, geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever via internet. Hieronder lees jij een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2020 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 100% vergoed tot €1000).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (kies bijv. achttien behandelingen).
 7. Selecteer de uitkering voor brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld Zekur zorgpolis) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Saaksum?

De basispolis vergoedt veel voorkomende zorgkosten in Saaksum. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Medisch specialist, Ziekenvervoer, Medicijnen, Huisarts maar ook Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Dieetadvies. Controleer de kleine letters van de huidige dekking en ontdek wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Verderop bekijk je een paar erkende zorginstellingen in de provincie Groningen.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Saaksum wordt betaald vanuit de basispakketten. Het gaat niet van je eigen risico af. Uitzonderingen zijn bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een opname in een ziekenhuis? De basisverzekering betaalt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: verifieer of je verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Groningen. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Saaksum. Wat wordt er betaald? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt uit de basispolis. Uitzonderingen zijn: jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Saaksum? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €50 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket vergoedt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Saaksum is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Er zijn nog allerlei zorginstanties in de regio Zuidhorn. Neem nou logopedie, ergotherapie, diëtetiek, podotherapie en stoppen met roken, plastische chirurgie, psychologische zorg, apotheek, haptonomie. De dekkingen zijn erg wisselend bij Avéro Achmea of ZieZo. Controleer de kleine lettertjes van je verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of bekijk meteen meer over Dekking Thuiszorg.

Verzekeringskantoor in Saaksum

Heb jij het liefst face to face contact t.a.v. jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met de verzekeringsmaatschappij in Saaksum. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De specialist helpt jou t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur bekijkt de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Jarenlange ervaring.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Saaksum