Loading...

Zorgverzekering s-Heerenbroek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In de maanden november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in s-Heerenbroek. Denk bijvoorbeeld aan OHRA, Achmea, Menzis, CZ, VGZ. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het is dus slim om het huidige contract nog eens door te lezen. Klopt jouw bestaande dekking met jouw wensen. Geholpen door onze scherpe zorgvergelijker kan je direct, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en selecteer eventueel aanvullende modules als geneesmiddelen en medische hulp buitenland. Overstappen van polis is razendsnel geregeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is redelijk moeilijk. Aspecten zoals CVZ + Ingezetene zijn voor velen onmisbaar. Ze staan allemaal voor je klaar, van Besured of ONVZ tot FBTO en Salland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betaalbare polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Met behulp van de zorgvergelijker vind je direct en probleemloos een geschikte verzekering die past bij jouw individuele wensen. Hulp nodig? Hier lees je makkelijke info met betrekking tot de basisverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering. Of klik meteen verder naar Rheeze zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in s-Heerenbroek? De tarieven van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden kun je eenvoudig besparen. Wat de scherpste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Via de zorgvergelijker – met handige zoekfuncties – spot jij supersnel welke organisatie voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Besured, Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden betreft vaak een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-s-heerenbroek


Meest gekozen zorgpolis in s-Heerenbroek?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet je met veel zaken rekening houden. Er zijn talloze assuradeurs met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis moet ik kiezen? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Oosterbierum afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Verderop tref je nuttige onderdelen die extra belangrijk zijn. Dankzij deze hulp zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Met betrekking tot de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je 100% vergoed krijgt. Via een restitutieverzekering kies je zelf je zorgaanbieders voor o.a. Buikgriep of Emfyseem, en tevens voor bijv. Ozaena en Witte vloed. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering ben je welkom bij een stuk minder zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 is dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (de max is €500). Het voordeel is een goedkope polis. Voel jij je vitaal, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Denk aan een extra verzekering voor fysiotherapie, tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Kampen) of wellicht een school. Je krijgt een lagere premie (max 10% op de basisverzekering). In de regel is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in s-Heerenbroek?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in s-Heerenbroek of in een omliggende plaats. Maar dat kan natuurlijk ook direct en nog effectiever via het internet. Hieronder bekijk je een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 6 keer p/jaar).
 7. Kies de dekking m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld Univé zorgpolis) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in s-Heerenbroek?

Jouw basispakket dekt een groot deel van de zorgkosten in s-Heerenbroek. Hiermee staat de verzekeraar garant voor onder andere Huisarts, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Ziekenhuis en tevens Revalidatiezorg, Dieetadvies, Logopedie, Verloskundige zorg. Bekijk de voorwaarden van je actuele verzekering om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke voorwaarden. Verderop vind je enkele gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Overijssel.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt vast wat er loos is, en neemt contact op met een ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in s-Heerenbroek wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis zal hiervoor zorgen. Je betaalt hier wel eigen risico. Handig: check even of de assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Overijssel. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in s-Heerenbroek. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in s-Heerenbroek? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €45 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering vergoedt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in s-Heerenbroek moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de verzekeringsmaatschappij. Tevens zijn er vele verschillende types zorg in de regio Kampen. Denk aan: diëtetiek, kraamzorg, podotherapie, logopedie en ook stoppen met roken, audicien, apotheek, psychologische zorg, haptonomie. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij De Friesland of VGZ. Check de voorwaarden van je polis voor de actuele vergoedingen. Of lees direct alles over Dekking Therapie via patiëntenvereniging.

Verzekeringskantoor in s-Heerenbroek

Prefereer jij 1 op 1 contact aangaande jouw zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in s-Heerenbroek. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Deze persoon inventariseert je privé-situatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Een deskundig consult kan wel €200 per jaar opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • 1 op 1 afspraken.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van s-Heerenbroek