Loading...

Zorgverzekering s-Heer Arendskerke Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. In november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in s-Heer Arendskerke. Bijvoorbeeld naar Menzis, OHRA, FBTO, CZ, VGZ. Ook in 2022 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet onverstandig om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht jouw actuele dekking met jouw behoeften? Aan de hand van onze praktische zorgvergelijker kan men rap en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zo vind jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende polissen zoals o.a. epilatie of preventieve zorg. De overstap is in een paar minuutjes gedaan.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Maak jouw verzekering persoonlijk

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk complex. Zaken als Eigen bijdrage en Keuzevrijheid zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van Bewuzt of Kiemer tot CZdirect en Zekur. Hoe ontdek ik een geschikte verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Dankzij onze zorgvergelijker tref je snel en ongecompliceerd een duidelijke verzekering die in lijn is met de zorgbehoefte. Meer info? Op deze website vind je makkelijke adviezen ten aanzien van naturapolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over Rha zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in s-Heer Arendskerke? De kosten van de basisverzekeringen schommelen doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kan je al gauw een paar euro besparen. De goedkoopste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De hoogte van de premie kent z’n oorsprong in type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Aan de hand van onze vergelijker – met handige zoekfuncties – bekijk jij direct welke verzekeraar voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot januari 2022. Extra veel voordeel op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €785). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, HEMA, Besured, Promovendum is vaak een budgetpolis of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-s-heer-arendskerke


Meest gekozen zorgpolis in s-Heer Arendskerke?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – denk aan overstappen en zorgpolis Oostdijk afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van Bewuzt, Zilveren kruis, United Consumers, Univé. Op deze site lees je meer over veel besproken factoren die van belang zijn. Via deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel variëren de zorginstellingen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutiepolis kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor problemen zoals Coccydynie of Embolie, en tevens voor bijv. PDD-NOS en Ziekte van Steinert. Dit heet vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende ziekenhuizen/zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt op het moment dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2022 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (maximaal €500). Het voordeel is een goedkopere verzekering. Gebruik je weinig zorg, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Veel gekozen: een extra dekking voor brillen en lenzen, tandarts, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Gebruik je ook veelvoudig unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, gemeente (Goes) of soms een opleiding. Je krijgt korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je specifieke zorgwensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in s-Heer Arendskerke?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan is er een verzekeringskantoor in s-Heer Arendskerke of omgeving. Maar dit gaat nog een stuk vlotter en simpeler d.m.v. internet. Hieronder spot jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Kies de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (kies bijv. zes behandelingen).
 7. Kies de gewenste vergoeding m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is Stad Holland zorgpolis) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in s-Heer Arendskerke?

De basispolis compenseert veel voorkomende zorgkosten in s-Heer Arendskerke. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijvoorbeeld Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Ziekenhuis maar ook Wijkverpleging, Verloskundige zorg, Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg. Inventariseer de voorwaarden van je huidige modules en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke condities dit geldt. Hierna lees je enige veel voorkomende zorgverleners in de provincie Zeeland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in s-Heer Arendskerke wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een opname in een ziekenhuis? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: inventariseer of je verzekeraar een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Zeeland. Is er geen contract? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in s-Heer Arendskerke. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit het basispakket. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in s-Heer Arendskerke? Lenzen of brillen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of of optische hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €40 per jaar tot €100 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in s-Heer Arendskerke zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Ook vind je vele zorgbedrijven in de buurt van Goes. Neem nou podotherapie, ergotherapie, diëtetiek, logopedie en plastische chirurgie, psychologische zorg, apotheek, audicien, stoppen met roken. De dekkingen vertonen grote verschillen bij AnderZorg of ONVZ. Controleer de voorwaarden van jouw polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Teststrips diabetes.

Verzekeringskantoor in s-Heer Arendskerke

Geef jij de voorkeur aan face to face contact t.a.v. jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in s-Heer Arendskerke. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou m.b.t. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De deskundige bespreekt jouw omstandigheden, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Voor al je vragen.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van s-Heer Arendskerke