Loading...

Zorgverzekering s-Gravenpolder Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf half november tot eind december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in s-Gravenpolder. Dit kan o.a. naar Menzis, CZ, VGZ, Achmea, OHRA. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het is geen gek idee om jouw huidige polis goed te bekijken. Past de afgesloten polis met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van een praktische zorgvergelijker kan iedereen gelijk, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor spot je een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld mantelzorg / ergotherapie. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd geregeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Lage prijzen / maandtarieven

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is soms ingewikkeld. Aspecten zoals AWBZ + Nominale premie komen veelvuldig voorbij. Er zijn talloos veel assuranten, van De Amersfoortse of Ohra tot aan Interpolis en Zekur. Hoe vind ik een betrouwbare verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Dankzij onze zorgvergelijker detecteer je gelijk en gemakkelijk een duidelijke verzekering die overeenkomt met je zorgwensen. Problemen? Op deze website lees je nuttige details ten aanzien van naturapolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, restitutiepolis, basisverzekering. Zie ook meer over Reusel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in s-Gravenpolder? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen regelmatig, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo kun je al veel besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. De hoogte van de premie hangt o.a. af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Middels de vergelijk module – en de speciale filters – zoek jij gelijk welke partij de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot eind januari 2022. Extra veel voordeel op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Goed om te weten: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg is meestal wel een budget- of naturapolis. Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-s-gravenpolder


Meest gekozen zorgpolis in s-Gravenpolder?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Oost-Graftdijk afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Dat kan zijn een polis van Bewuzt, Univé, Zilveren kruis, Interpolis. Verderop lees je meer over belangrijke begrippen waar je zeker op moet letten. Met deze info wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of natura verzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je heen kunt. Via een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere zorginstellingen voor onder andere Akinesie of Fragiele-X-syndroom, maar ook Poliomyelitis en Trombocytopenie. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 ligt dit op €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (max €500). Het pluspunt is een betaalbare premie. Heb je niet vaak wat, en heb je wat spaargeld liggen? Dan kun je het overwegen. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Veel gekozen: een extra module voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van een bepaald type zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Kijk van tevoren of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, de gemeente (Borsele) of juist een opleiding. Je hebt recht op een goedkoper tarief (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in s-Gravenpolder?
Vandaag profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval is er een verzekeringskantoor in s-Gravenpolder of rondom deze plaats. Echter, geen tijd? Dan kan dit ook nu en simpeler online. Hieronder lees jij een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Neem een besluit over het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (kies bijv. 6 behandelingen).
 7. Kies een vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (een optie is Pro Life zorgpolis) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in s-Gravenpolder?

Jouw basispolis betaalt veel zorgkosten in s-Gravenpolder. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenvervoer. Maar denk ook aan Dieetadvies, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg. Lees de voorwaarden van jouw huidige polis en zie meteen wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hierna lees jij een paar veel voorkomende zorgverleners in de provincie Zeeland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een afspraak bij je huisarts in s-Gravenpolder wordt vergoed uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? Het basispakket staat hiervoor garant. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Tip: inventariseer of je verzekeraar wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Zeeland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in s-Gravenpolder. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit het basispakket. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in s-Gravenpolder? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Enige uitzondering is een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €65 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in s-Gravenpolder moet wel een contract hebben met jouw assuradeur. Buiten dit onderscheiden we nog vele zorgbedrijven in de streek Borsele. Zoals diëtetiek, ergotherapie, logopedie, kraamzorg of ook apotheek, psychologische zorg, stoppen met roken, haptonomie, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij De Amersfoortse of Ohra. Bekijk de voorwaarden van de polis voor de actuele vergoedingen. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Telefoneerhulpmiddelen.

Verzekeringskantoor in s-Gravenpolder

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak ten aanzien van de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een verzekeringsmaatschappij in s-Gravenpolder. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies inzake hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De begeleider kijkt naar de stand van zaken, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Deskundig advies.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van s-Gravenpolder