Loading...

Zorgverzekering s-Gravendeel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je switchen van zorgverzekering in s-Gravendeel. Veel gekozen partijen zijn Menzis, CZ, FBTO, OHRA, Achmea. In 2023 verandert er weer het een en ander. Het loont dus om jouw huidige polis goed door te nemen. Past deze huidige zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Met medewerking van een innovatieve zorgvergelijker kan jij vlug en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier zoek je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Bepaal je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies optioneel voor aanvullende zekerheden als fysiotherapie of geneesmiddelen. Het overstappen is in een paar minuutjes gepiept.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2023

Overstappen naar een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk niet eenvoudig. Zaken als Zorgverzekeringskaart en Betalingsachterstand vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van Avéro Achmea of PMA tot o.a. HEMA en UMC Zorgverzekering. Hoe ontdek ik een goedkope verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Door gebruik te maken van deze zorgvergelijker detecteer je direct en gemakkelijk een voordelige verzekering die aansluit op de individuele wensen. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl spot jij bruikbare info m.b.t. de collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering, eigen risico. Of klik meteen verder naar Ressen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in s-Gravendeel? De kosten van de basisverzekeringen wisselen doorgaans, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kun je al veel besparen. Welke verzekering het goedkoopste is verschilt per persoon. De hoogte van de premie hangt o.a. af van soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Met ons vergelijk script – inclusief handige filters – tref jij binnen 1 minuut welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2022tot en met eind januari 2023. Meer voordeel behalen op de ziektekosten? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Let wel: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum, HEMA is doorgaans een budgetpolis (naturapolis). Je hebt te maken met je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-s-gravendeel


Betrouwbare zorgpolis in s-Gravendeel?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet je enkele handelingen verrichten. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Ooltgensplaat afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Zilveren kruis, United Consumers, Interpolis. Op deze pagina tref je een aantal onderdelen waar je zeker op moet letten. Aan de hand van deze informatie zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering maak je de keuze voor een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen gelijk. Wel variëren zaken als ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutieverzekering kun je naar alle zorgverleners en ziekenhuizen voor onder andere Albinisme of Klapvoet, echter ook Paniekstoornis en Status epilepticus. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf “meebetaalt” als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dat €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (max €500). Jouw “win” is een aantrekkelijke prijs. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Mogelijkheden: een extra module voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, een gemeente (Binnenmaas) of juist een school. Je hebt recht op korting op de premie (max 10% op de basisverzekering). In de regel liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in s-Gravendeel?
Direct aftrappen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in s-Gravendeel of omgeving. Handig: het kan nog sneller en gemakkelijker d.m.v. internet. Hierna check je een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn 36 stuks per jaar).
 7. Selecteer de dekking betreft brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn PMA zorgpolis) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in s-Gravendeel?

Jouw basispolis vergoedt veel zorgkosten in s-Gravendeel. Zodoende ben je standaard verzekerd voor bijv. Huisarts, Ziekenhuis, Medicijnen, Medisch specialist maar ook Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg. Check de polisvoorwaarden van jouw actuele verzekeraar en bekijk wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Verderop check je een paar gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in s-Gravendeel wordt betaald vanuit de basispakketten. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een verblijft in ziekenhuizen? De basisverzekering staat hiervoor garant. Wel betaal je eigen risico. Let op: verifieer of jouw verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Je kunt in de situatie terecht komen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in s-Gravendeel. Wordt dit ook vergoed? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basisverzekering. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in s-Gravendeel? Contactlenzen en brillen worden niet betaald uit de basispolis. Enige uitzondering is een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €75 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in s-Gravendeel moet een contract hebben afgesloten met jouw verzekeraar. Er zijn nog vele verschillende types zorg in de streek Binnenmaas. Denk aan: diëtetiek, logopedie, podotherapie, ergotherapie en psychologische zorg, stoppen met roken, plastische chirurgie, apotheek, audicien. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij HEMA of Ohra. Raadpleeg de condities van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of ga meteen naar Dekking Taxivervoer.

Verzekeringskantoor in s-Gravendeel

Geef jij de voorkeur aan 1 op 1 contact omtrent de zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in s-Gravendeel. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou omtrent hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De adviseur inventariseert jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Dit kan bij de expert op kantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van s-Gravendeel