Loading...

Zorgverzekering s-Graveland Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf half november tot eind december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in s-Graveland. Veel gekozen partijen zijn Menzis, VGZ, CZ, FBTO, Achmea. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het loont dus om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Matcht jouw actuele zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Geholpen door onze slimme zorgvergelijker kan jij gelijk, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind jij de beste dekking voor de laagste prijs! Kies het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals opticien / geneesmiddelen. Het overstappen is echt zo geregeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Snel overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een goede zorgverzekering is vaak moeilijk. Aspecten zoals Collectieve zorgverzekering + Mantelzorg zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van Zorg en Zekerheid of PNOZorg tot bijv. Delta Lloyd en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een geschikte verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Met behulp van onze zorgvergelijker vind je gelijk en makkelijk een duidelijke verzekering die aansluit op je behoeften. Kom je er niet uit? Op deze website lees jij nuttige gegevens aangaande de eigen risico, restitutiepolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis. Lees ook alles over Renswoude zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in s-Graveland? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie kan per persoon verschillen. De kostprijs wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Middels ons vergelijk script – en de speciale filters – zoek jij gelijk welke polis de laagste premie vraagt. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot januari 2022. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €585). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Nationale Nederlanden, Besured, HEMA, Promovendum betreft vaak een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-s-graveland


Veel gekozen zorgpolis in s-Graveland?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022komt veel kijken. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Ooij afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, Interpolis, Univé, Bewuzt. Verderop lees je meer over een aantal begrippen die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze hulp zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van deze basispolissen is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorgverleners waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorginstellingen voor problemen zoals Bof of Dyscalculie, echter ook Macrocefalie en Snuff. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis ben je welkom bij enkel de deelnemende zorgverleners. De restitutiepolis heeft een hogere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt zodra je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 is dat €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €500 (maximaal €500). Het voordeel is een minder hoge premie. Voel jij je vitaal, en heb je voldoende geld liggen? Neem het eens in overweging. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Buiten het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Voorbeelden zijn een extra verzekering voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen, fysiotherapie. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via de baas, de gemeente (Wijdemeren) of wellicht een school. Je hebt recht op dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. Alle collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in s-Graveland?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in s-Graveland of ergens in de buurt. Tip: dat kan natuurlijk ook direct en eenvoudiger via internet. Hier check je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere achttien per jaar).
 7. Bepaal de uitkering voor lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijv. OZF zorgpolis) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in s-Graveland?

Jouw basispakket dekt een groot deel van de zorgkosten in s-Graveland. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Medicijnen, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medisch specialist. Echter ook Wijkverpleging, Ergotherapie, Verloskundige zorg, Dieetadvies. Controleer de algemene voorwaarden van jouw actuele verzekering om te zien welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina lees jij enige algemene zorgaanbieders in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in s-Graveland wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Tip: inventariseer of de verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in s-Graveland. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt praktisch niet gedekt vanuit de basispolis. Altijd wel voor: jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in s-Graveland? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medische ingreep of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €35 per jaar tot €500 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. Je audicien in s-Graveland moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Er zijn nog velerlei soorten zorg in de regio Wijdemeren. Onder andere: kraamzorg, logopedie, diëtetiek, podotherapie of ook psychologische zorg, haptonomie, plastische chirurgie, stoppen met roken, apotheek. De vergoedingen zijn erg wisselend bij Interpolis of UMC Zorgverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Taperingstrips.

Verzekeringskantoor in s-Graveland

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek t.a.v. een zorgpolis? Je kan afspraken met de verzekeringsmaatschappij in s-Graveland. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit inzake pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De specialist bespreekt je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van s-Graveland