Loading...

Zorgverzekering Rumpt Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. In november en december mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Rumpt. Veel gekozen partijen zijn CZ, Menzis, OHRA, Achmea, VGZ. Ook in 2022 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering er nog eens bij te pakken. Past deze bestaande verzekering met wat jij belangrijk vindt? Aan de hand van een praktische zorgvergelijker kan jij rap en simpel zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan selecteer jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen zoals o.a. huidbehandelingen en orthodontie. De overstap is in een paar minuutjes gedaan.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Handige overstapservice
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden van een zorgverzekering die bij jou past is best niet eenvoudig. Begrippen als Vrije artsenkeuze + Medische selectie zal je moeten overwegen. Je kunt bijna overal wel terecht, van ZorgDirect of Kiemer tot bijvoorbeeld De Goudse en Zekur. Hoe ontdek ik een aantrekkelijke verzekering? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Dankzij deze zorgvergelijker detecteer je rap en probleemloos een betrouwbare verzekering die klopt met je zorgbehoefte. Kom je er niet uit? Hier check jij nuttige informatie met betrekking tot de naturapolis, restitutiepolis, eigen risico, basisverzekering, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Reijmerstok zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Rumpt? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen verschillen doorgaans, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Om die reden zijn grote besparingen mogelijk. Wat de voordeligste verzekering is is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief komt tot stand door soort polis (natura of restitutie), aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van de zorgvergelijker – en de speciale filters – zoek jij binnen enkele minuten welke polis voor jouw scenario het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Extra veel voordeel op je verzekering? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Besured, Nationale Nederlanden, Promovendum, Anderzorg betreft vaak een naturapolis (budgetpolis). Je hebt te maken met je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-rumpt


Populaire zorgpolis in Rumpt?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. We onderscheiden veel verschillende maatschappijen met verschillende polissen. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Ommeren afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2022 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt, Interpolis. Verderop ontdek je betekenisvolle variabelen die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutiepolis en een naturapolis. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen gelijk. Wel verschillen zaken als ziekenhuizen waar je heen kunt. Via een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgaanbieders voor o.a. Athetose of Kleptomanie, maar ook Periodieke explosieve stoornis en Sociale fobie. Dit heet vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij alleen de gecontracteerde ziekenhuizen/zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt op het moment dat je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €400 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare verzekering. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Denk er eens rustig over na. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra verzekering voor medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Duik dan even in de materie of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, de gemeente (Geldermalsen) of via een hogeschool / universiteit. Je hebt recht op een lagere premie (doorgaans max. 10 procent korting). In de regel hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Rumpt?
Vandaag aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? In deze situatie maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Rumpt of rondom deze plaats. Maar dat kan natuurlijk ook direct en simpeler via het internet. Hierna spot jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Kies voor natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 100% vergoed tot €250).
 6. Bepaal fysiotherapie behandelingen (onder andere 6 keer p/jaar).
 7. Neem besluit over de uitkering voor lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (bijvoorbeeld Kiemer zorgpolis) en het overstappen online is zo geregeld.

Wat wordt er allemaal vergoed in Rumpt?

Jouw basispakket dekt de meeste zorgkosten in Rumpt. Daarmee ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenhuis, Medisch specialist en tevens Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Dieetadvies. Lees de condities van jouw huidige modules en bekijk welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Verderop check jij meerdere algemene zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Rumpt wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis dekt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: trek even na of de verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het komt regelmatig voor dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Rumpt. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Rumpt? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €60 per jaar tot €400 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basisverzekering keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Rumpt moet wel een contract hebben met je verzekering. Daarnaast zijn er allerlei zorginstellingen in de buurt van Geldermalsen. Denk aan: ergotherapie, logopedie, kraamzorg, diëtetiek of haptonomie, plastische chirurgie, audicien, apotheek, stoppen met roken. De dekkingen wisselen nogal bij De Amersfoortse en National Academic. Bekijk de voorwaarden van de polis om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Dekking Tandarts.

Verzekeringskantoor in Rumpt

Heb jij het liefst 1 op 1 contact inzake jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Rumpt. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij adviseert jou t.a.v. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De begeleider kijkt naar jouw omstandigheden, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Jarenlange ervaring.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Rumpt