Loading...

Zorgverzekering Rozendaal Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet verplicht een zorgverzekering hebben. In de maanden november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Rozendaal. Bijvoorbeeld naar CZ, FBTO, Achmea, Menzis, VGZ. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet onverstandig om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Past jouw huidige polis bij jouw situatie? Met behulp van onze snelle zorgvergelijker kun jij vlug en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Mede daardoor vind jij de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Beslis over eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals opticien + tandarts. De overstap is razendsnel afgewerkt.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Zonder kosten overstappen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is soms lastig. Termen als Vrijwillig eigen risico en AWBZ komen veelvuldig voorbij. Ze staan allemaal voor je klaar, van Zorg en Zekerheid of National Academic tot bijv. Interpolis en UMC Zorgverzekering. Hoe stap ik over naar een aantrekkelijke verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Aan de hand van onze zorgvergelijker detecteer je vlug en eenvoudig een geschikte verzekering die in lijn is met je zorgbehoefte. Hulp nodig? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref jij praktische info met betrekking tot de basisverzekering, eigen risico, naturapolis, aanvullende verzekering, restitutiepolis. Bekijk ook meer info over Readtsjerk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Rozendaal? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen vaak, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor kun je eenvoudig besparen. Welke verzekering het goedkoopste is is niet voor iedereen hetzelfde. Het tarief wordt bepaald door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Met de polisvergelijker – met uitgebreide functies – check jij gelijk welke assuradeur voor jouw scenario het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw premie? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Besured, Anderzorg, Nationale Nederlanden, Promovendum is meestal wel een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-rozendaal


Meest gekozen zorgpolis in Rozendaal?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen met verschillende polissen. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – bijv. overstappen en zorgpolis Oldetrijne afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, Bewuzt, Univé, Interpolis. Hierna tref je cruciale begrippen waar je zeker op moet letten. Via deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen identiek. Wel schommelen de zorginstellingen waar je heen kunt. Met een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgaanbieders voor onder andere Clusterhoofdpijn of DiGeorge-syndroom, maar ook Longembolie en Tardieve dyskinesie. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kan je naar circa 90% van de zorgverleners en ziekenhuizen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf bijdraagt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Sommigen verhogen het met €500 (max €500, €885 totaal). Jouw “win” is een minder hoge premie. Ben je gezond, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Denk aan een extra polis voor tandarts, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Kijk van tevoren of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, de gemeente (Rozendaal) of juist een school. Je krijgt een mooie korting op de polis (vaak ligt de korting rond de 10%). Mogelijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Veel collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Rozendaal?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Rozendaal of omgeving. Tip: dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker d.m.v. internet. Op deze pagina check je de stappen die je doorloopt.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(100% vergoed tot € 500).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (kies bijv. 12 keer p/jaar).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijvoorbeeld De Friesland zorgpolis) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Rozendaal?

Jouw basispakket betaalt veel voorkomende zorgkosten in Rozendaal. Zo hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Medicijnen, Medisch specialist, Ziekenhuis, Ziekenvervoer en Ergotherapie, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Wijkverpleging. Inventariseer de polisvoorwaarden van de actuele modules en controleer wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hieronder tref je een aantal vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Jouw bezoek aan de huisarts in Rozendaal wordt gedekt uit het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? Het basispakket zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: loop na of de verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Gelderland. Is er geen contract? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Rozendaal. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit de basispolis. Uitzondering op de regel: kinderen t/m 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Rozendaal? Je kosten bij een bril of lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €75 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis betaalt maximaal 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Een audicien in Rozendaal is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Daarnaast zijn er velerlei soorten zorg in de regio Rozendaal. Neem nou logopedie, podotherapie, kraamzorg, ergotherapie en haptonomie, plastische chirurgie, apotheek, audicien, psychologische zorg. De dekkingen wisselen nogal bij CZdirect of PMA. Raadpleeg de condities van je verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of ga meteen naar Dekking Steunpessarium.

Verzekeringskantoor in Rozendaal

Prefereer jij face to face contact ten aanzien van jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Rozendaal. In de volksmond: een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De deskundige bekijkt de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel €200 per jaar opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Rozendaal