Loading...

Zorgverzekering Rozenburg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Rond november tot en met december kan je overstappen van zorgverzekering in Rozenburg. Denk bijvoorbeeld aan Menzis, Achmea, CZ, OHRA, VGZ. Ook in 2023 verandert er weer het een en ander. Het is niet zo gek om de huidige verzekering eens kritisch te bekijken. Past de bestaande zorgverzekering met wat jij belangrijk vindt? Via een innovatieve zorgvergelijker kun je snel en makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies de hoogte van het eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende zekerheden zoals o.a. zwangerschap en geboorte plus mindfulness. Overstappen van aanbieder is binnen 2 minuten gepiept.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Snel overstappen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk moeilijk. Feiten zoals Regeling wanbetalers of Spoedeisende zorg zullen je aandacht nodig hebben. Ze staan allemaal voor je klaar, van ZorgDirect of OZF tot bijvoorbeeld Interpolis en Zekur. Hoe stap ik over naar een professionele polis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Aan de hand van deze zorgvergelijker achterhaal je snel en ongecompliceerd een betrouwbare verzekering die spoort met jouw wensen. Hulp nodig? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref je praktische details ten aanzien van eigen risico, restitutiepolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Ravenswoud zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Rozenburg? De premies van de basisverzekeringen verschillen enorm, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden kun je eenvoudig besparen. De laagste premie is niet voor iedereen hetzelfde. De kostprijs wordt bepaald door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. Met onze vergelijker – en de speciale filters – tref je binnen 1 minuut welke verzekering voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Extra veel voordeel op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €885). Let wel: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured is vaak een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-rozenburg


De beste zorgpolis in Rozenburg?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je kunt kiezen uit meerdere partijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Oldeouwer afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die zo’n beetje elk type zorg vergoedt. Denk aan een polis van Zilveren kruis, Univé, United Consumers, Interpolis. Verderop lees je meer over betekenisvolle aspecten die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel fluctueren de zorgadressen waar je terecht kunt. Met een restitutiepolis kies je zelf je zorginstellingen voor problemen zoals Benigne of Dieptevrees, maar ook Parafilie en Schoolziek. Men spreekt van vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturapolis kan je naar minder zorgaanbieders. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Kies het eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €100 (max €500). De reden hiervoor is een betaalbare polis. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Neem het eens in overweging. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten het basispakket kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Opties: een extra verzekering voor brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via je job, jouw gemeente (Haarlemmermeer) of soms een opleiding. Het voordeel is korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). In de regel is het helemaal niet gunstig. De collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw individuele wensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Rozenburg?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Rozenburg of in een omliggende plaats. Echter, geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever via het internet. Op deze pagina tref jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Wil je ook buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (onder andere 36 stuks per jaar).
 7. Selecteer de dekking m.b.t. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is FBTO zorgpolis) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Rozenburg?

Jouw basispolis compenseert veel voorkomende zorgkosten in Rozenburg. Zodoende ben je gedekt voor onvoorziene kosten van o.a. Medisch specialist, Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenhuis en Logopedie, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging. Check de polisvoorwaarden van de huidige verzekering en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website bekijk jij enige veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Rozenburg wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dit geldt echter wel bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Let op: trek even na of je verzekeraar een contract heeft met ziekenhuizen in Noord-Holland. Is dat niet het geval? Je kunt in de situatie terecht komen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Rozenburg. Moet ik zelf betalen? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basispolis. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Rozenburg? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit het basispakket. Enige uitzondering is een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €40 per jaar tot €200 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket dekt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Je audicien in Rozenburg is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekeraar. Ook vind je allerlei zorgbedrijven in de streek Haarlemmermeer. Bijvoorbeeld: ergotherapie, diëtetiek, podotherapie, logopedie of psychologische zorg, audicien, apotheek, haptonomie, plastische chirurgie. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij Ik of UMC Zorgverzekering. Raadpleeg de afspraken van je verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Steunkousen en aan- en uittrekhulp.

Verzekeringskantoor in Rozenburg

Houd jij van persoonlijk contact ten aanzien van de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Rozenburg. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. Hij of zij geeft advies t.a.v. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Deze persoon inventariseert je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Rozenburg