Loading...

Zorgverzekering Rotsterhaule Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Rotsterhaule. Bijvoorbeeld naar FBTO, VGZ, Achmea, OHRA, CZ. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is geen gek idee om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Past de afgesloten polis bij jouw situatie? Geholpen door een slimme zorgvergelijker mag ook jij vandaag nog, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende dekkingen als bijv. vaccinaties + homeopathie. Overstappen van verzekeraar is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het vinden en afsluiten van een zorgverzekering op maat is soms lastig. Zaken als Combinatiepolis en Wmo zullen je aandacht nodig hebben. En er zijn tientallen polissen, van C4Me of PNOZorg tot aan Delta Lloyd en UMC Zorgverzekering. Hoe achterhaal ik een geschikte verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels deze zorgvergelijker achterhaal je gelijk en makkelijk een goede verzekering die in lijn is met alle wensen. Is het lastig? Op onze website lees jij bruikbare gegevens aangaande de eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, naturapolis, restitutiepolis. Of klik meteen verder naar Randwijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Rotsterhaule? De kosten van de basisverzekeringen wisselen regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Daardoor kun je al veel besparen. De laagste premie kan per persoon verschillen. De premie hangt o.a. af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Middels de vergelijk module – inclusief handige filters – zoek jij supersnel welke aanbieder voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2021tot eind januari 2022. Nog meer besparen op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €585). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van partijen als Promovendum, Besured, Anderzorg, HEMA is meestal wel een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-rotsterhaule


Betrouwbare zorgpolis in Rotsterhaule?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet jij een aantal stappen volgen. In Nederland kennen we allerlei maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Oldekerk afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis. Verderop bekijk je enkele begrippen die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel wisselen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Aan de hand van een restitutiepolis kun je naar alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor onder andere Candidiasis of Hypokinesie, echter ook Passagère ticstoornis en Vegetatieve stoornissen. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun je terecht bij minder zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt als je aanspraak maakt op de basisverzekering. Voor 2022 is dit €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €200 (max €500, €885 totaal). Je profiteert van een betaalbare verzekering. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Behalve de basisverzekering bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Denk aan een extra polis voor tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Maak je veelvuldig gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via het bedrijf, de gemeente (De Friese Meren) of mogelijk een school. Je krijgt een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Soms is het niet altijd goedkoper. De collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw specifieke zorgvragen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Rotsterhaule?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Dan bezoek je een verzekeringskantoor in Rotsterhaule of omgeving. Echter, geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker via internet. Hier tref jij de stappen die je doorloopt.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2022 te zoeken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (100% vergoed tot € 500).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn negen stuks per jaar).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. CZ zorgpolis) en stap direct online over.

Welke kosten worden er vergoed in Rotsterhaule?

Het basispakket betaalt veel zorgkosten in Rotsterhaule. Zodoende ben je standaard verzekerd voor zaken als Medisch specialist, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Huisarts maar ook Ergotherapie, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg. Lees de condities van je actuele polis en bekijk wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke condities dit geldt. Op deze pagina tref je enkele erkende zorginstellingen in de provincie Friesland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Een consult bij de huisarts in Rotsterhaule wordt betaald vanuit de basispakketten. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Uitzonderingen zijn een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? Het basispakket staat hiervoor garant. Wel betaal je eigen risico. Advies: trek even na of jouw assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Friesland. Is er geen contract? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Rotsterhaule. Wat wordt er betaald? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via het basispakket. Uitzondering op de regel: jongeren tot 18 jaar en als er sprake is van een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Ga dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Rotsterhaule? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Enige uitzondering is een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €25 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Rotsterhaule moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met jouw verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog velerlei zorgbedrijven in de buurt van De Friese Meren. Zoals logopedie, ergotherapie, podotherapie, diëtetiek en stoppen met roken, haptonomie, apotheek, audicien, psychologische zorg. De dekkingen wisselen nogal bij Ik en PNOZorg. Check de kleine lettertjes van je verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Dekking Stamboomonderzoek.

Verzekeringskantoor in Rotsterhaule

Houd jij van 1 op 1 contact m.b.t. een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Rotsterhaule. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon begeleidt jou t.a.v. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Deze persoon bespreekt je privé-situatie en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kennis van zaken.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Rotsterhaule