Loading...

Zorgverzekering Rosmalen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar moet een zorgverzekering hebben. Ieder jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Rosmalen. Bijvoorbeeld naar VGZ, Achmea, Menzis, FBTO, CZ. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet onverstandig om de verzekering van dit jaar goed te bekijken. Matcht deze bestaande polis bij jouw situatie? Geholpen door onze innovatieve zorgvergelijker mag ook jij nu, moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Op basis daarvan spot je een goede verzekering voor een goede prijs. Kies de hoogte van het eigen risico, ga voor restitutie en natura, en regel je aanvullende modules als zwangerschap en bevalling plus brillen en lenzen. Overstappen van verzekeraar is echt zo afgewerkt.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is tamelijk frustrerend. Zaken als CAK en Combinatiepolis zal je moeten overwegen. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Bewuzt of ONVZ tot aan CZdirect en ZieZo. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goedkope verzekering? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Met behulp van deze zorgvergelijker vind je gelijk en zonder problemen een duidelijke verzekering die overeenkomt met jouw behoeften. Meer info? Op deze pagina tref jij nuttige adviezen over de aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, eigen risico, naturapolis, basisverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Raard zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering in Rosmalen? De premies van de basisverzekeringen variëren regelmatig, terwijl de dekking gelijk is. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie kan per persoon verschillen. Het maandelijkse bedrag wordt bepaald door vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Door ons vergelijk script – en de speciale filters – zoek jij binnen 1 minuut welke organisatie voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot januari 2022. Meer voordeel behalen op de ziektekosten? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Anderzorg, Besured, Nationale Nederlanden, Promovendum is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-rosmalen


De beste zorgpolis in Rosmalen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022komt veel kijken. In Nederland kennen we allerlei partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt gaan voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Oldebroek afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers, Univé. Verderop lees je meer over enkele aspecten die jou verder op weg helpen. Met behulp van deze aanwijzingen zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutiepolis en een naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel schommelen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je 100% vergoed krijgt. Dankzij een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgaanbieders voor bijvoorbeeld Brucellose of Feochromocytoom, en tevens voor bijv. Marasmus en Siamese tweeling. Dit heet vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kan je naar minder zorgaanbieders. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. In 2022 bedraagt dit €385. Een optie is het vrijwillige eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (max €500, €885 totaal). Een beweegreden hiervoor kan zijn een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Overweeg het gerust. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Opties: een extra dekking voor tandarts, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, een gemeente (s-Hertogenbosch) of mogelijk een opleiding. Je hebt recht op een goedkoper tarief (max 10% op de basisverzekering). In de regel liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Rosmalen?
Vandaag aanvangen met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? In deze situatie kan je naar een verzekeringskantoor in Rosmalen of in deze buurt. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever online. Op deze pagina spot jij een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €585).
 3. Wil je een natura- of restitutie verzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (o.a. negen keer p/jaar).
 7. Kies de uitkering betreft lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn Avéro Achmea zorgpolis) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Rosmalen?

Het basispakket dekt allerlei zorgkosten in Rosmalen. Hiermee staat de verzekeraar garant voor zaken als Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Medicijnen, Huisarts en Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Wijkverpleging, Revalidatiezorg. Controleer de kleine letters van de actuele dekking om te zien wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Verderop vind je een paar algemene zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een consult bij de huisarts in Rosmalen wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een opname in een ziekenhuis? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Goed om te weten: loop na of jouw assuradeur wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Het is mogelijk dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Rosmalen. Wordt dit gedekt? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit het basispakket. Dat gaat niet op voor jongeren tot 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Maak dan een keus voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Rosmalen? Jouw bril en/of lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of speciale hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €50 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Rosmalen is dan wel genoodzaakt een contract met jouw assuradeur. Ook vind je velerlei soorten zorg in de regio s-Hertogenbosch. Zoals podotherapie, diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg maar ook apotheek, psychologische zorg, haptonomie, stoppen met roken, audicien. De financiële compensaties lopen sterk uiteen bij Kiemer en UMC Zorgverzekering. Bekijk de afspraken van je verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of lees direct alles over Dekking Spraakles.

Verzekeringskantoor in Rosmalen

Geef jij de voorkeur aan een persoonlijke afspraak t.a.v. je zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Rosmalen. Ook bekend als een assurantieadviseur. Hij of zij helpt jou omtrent hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Deze persoon controleert de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Rosmalen