Loading...

Zorgverzekering Roggel Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet verplicht een zorgverzekering hebben. In de maanden november en december kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Roggel. Dit kan o.a. naar CZ, FBTO, OHRA, Achmea, VGZ. Ook in 2023 is de basisdekking aangepast. Het is niet onverstandig om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Klopt jouw afgesloten zorgverzekering bij jouw situatie? Via een handige zorgvergelijker kan jij nu, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor spot jij een goede verzekering voor een goede prijs. Kies het eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies optioneel voor aanvullende verzekeringen als beweegzorg plus beweegzorg. Overstappen van aanbieder is binnen 5 minuten geregeld.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Hulp bij overstappen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een passende zorgverzekering is redelijk moeilijk. Aspecten zoals Collectieve verzekeringen of Zorgaanbieders zijn voor velen onmisbaar. Er zijn nogal wat aanbieders, van Zorg en Zekerheid of OZF tot bijv. CZdirect en Stad Holland. Hoe achterhaal ik een voordelige verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Mede door deze zorgvergelijker vind je vlug en eenvoudig een goedkope verzekering die spoort met je zorgwensen. Problemen? Hier lees je praktische gegevens met betrekking tot de restitutiepolis, naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering, aanvullende verzekering. Bekijk ook meer info over Putte zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Roggel? De prijzen van de basisverzekeringen verschillen sterk, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kun je al veel besparen. De laagste premie verschilt per persoon. De vergoeding hangt o.a. af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. D.m.v. ons vergelijk script – en de speciale filters – tref jij binnen enkele minuten welke verzekering in jouw geval het goedkoopste is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot maximaal eind januari 2023. Nog meer besparen op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Anderzorg, Besured, Nationale Nederlanden, Promovendum is in de regel een natura- of budgetpolis. Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-roggel


Veel gekozen zorgpolis in Roggel?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis is geschikt? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – denk aan overstappen en zorgpolis Oirsbeek afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Bijvoorbeeld die van Univé, Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis. Op deze pagina lees je meer over veel besproken factoren die van belang zijn. Dankzij deze tips kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering zijn er 2 opties: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel variëren de zorgadressen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorginstellingen voor problemen zoals Cholera of Huidkanker, echter ook Lactose-intolerantie en Versterkte bloedingsneiging. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar alleen de gecontracteerde zorgverleners. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is het ER €385. Een optie is een vrijwillig hoger eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €300 (de max is €500). De reden hiervoor is een goedkopere verzekering. Heb je niet vaak wat, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Overweeg het gerust. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Afgezien van de basispolis kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Denk aan een extra polis voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: van je werkgever, gemeente (Leudal) of via een school. Het voordeel is een voordelige premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms ben je helemaal niet goedkoper uit. Veel collectieve pakketten rijmen niet automatisch met je unieke behoeftes voor zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Roggel?
Snel aftrappen met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval bezoek je een verzekeringskantoor in Roggel of in deze buurt. Let op: je doet dit veel rapper en eenvoudiger online. Hierna check je de stappen die je doorloopt.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €685).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (bijvoorbeeld 27 stuks per jaar).
 7. Beslis over de dekking t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. ZieZo polis) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Roggel?

De basisverzekering dekt een groot deel van de zorgkosten in Roggel. Zo ben je gedekt voor onvoorziene kosten van bijv. Medisch specialist, Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenhuis maar ook Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Wijkverpleging, Revalidatiezorg. Bekijk de kleine letters van de actuele verzekeraar en zie meteen wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Scroll verder, daar spot je een aantal algemene zorgverleners in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, trekt een conclusie, en verwijst je eventueel door. Het bezoek aan de huisarts in Roggel wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Let op: controleer goed of je verzekeraar een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Limburg. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Roggel. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt via de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Selecteer dan speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Roggel? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €40 per jaar tot €400 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basisverzekering keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Roggel moet een contract hebben afgesloten met je verzekeraar. Ook vind je allerlei zorginstanties in de gemeente Leudal. Denk aan: logopedie, kraamzorg, ergotherapie, podotherapie of audicien, plastische chirurgie, stoppen met roken, apotheek, psychologische zorg. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij CZdirect of National Academic. Check de kleine lettertjes van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of ga meteen naar Dekking Spoedeisende zorg in het buitenland.

Verzekeringskantoor in Roggel

Prefereer jij 1 op 1 contact ten aanzien van een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Roggel. In de volksmond: een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies m.b.t. hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De adviseur checkt de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Roggel