Loading...

Zorgverzekering Roelofarendsveen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument moet een zorgverzekering hebben. Aan het einde van het jaar kan je kiezen voor een andere zorgverzekering in Roelofarendsveen. Dit kan o.a. naar VGZ, Menzis, Achmea, OHRA, FBTO. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het is slim om jouw huidige polis goed te bekijken. Past jouw huidige verzekering nog met jouw situatie? Met medewerking van de handige zorgvergelijker kan jij nu, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende selecteer je de beste dekking voor de laagste prijs! Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende polissen zoals beweegzorg / preventieve zorg. Overstappen van polis is razendsnel afgehandeld.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Welkomstkortingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een zorgverzekering die bij jou past is tamelijk niet eenvoudig. Begrippen als Basispakket + Drempelinkomen vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van CZ of ONVZ tot aan CZdirect en Stad Holland. Hoe stap ik over naar een goede aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels de zorgvergelijker vind je gelijk en moeiteloos een geschikte verzekering die past bij je behoeften. Hulp nodig? Op onze website spot je handige info m.b.t. de aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Purmerend zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Roelofarendsveen? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo kan je al gauw een paar euro besparen. De laagste premie verschilt per persoon. De vergoeding komt tot stand door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Aan de hand van de polisvergelijker – en de speciale filters – zoek jij binnen enkele minuten welke verzekering voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot en met eind januari 2022. Lagere prijzen regelen op jouw zorgpolis? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Anderzorg, Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum is in veel gevallen een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-roelofarendsveen


De beste zorgpolis in Roelofarendsveen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt kiezen uit meerdere assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Ohé en Laak afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Interpolis, Bewuzt, Univé, United Consumers. Op deze pagina lees je meer over veel besproken aspecten die even jouw aandacht nodig hebben. Aan de hand van deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutie verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is bij iedereen gelijk. Wel schommelen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgaanbieders voor problemen zoals Contactdermatitis of Gamofobie, echter ook Placentaloslating en Syndroom van Gilles de la Tourette. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis kan je naar minder ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf bijdraagt wanneer je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €500 (niet meer dan €500). Het voordeel is een goedkopere verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Naast de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Mogelijkheden: een extra verzekering voor brillen en lenzen, tandarts, medische hulp buitenland, fysiotherapie. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: via je job, de gemeente (Kaag en Braassem) of mogelijk een onderwijsinstelling. Je krijgt een lagere premie (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Roelofarendsveen?
Gelijk aftrappen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor bezoek je een verzekeringskantoor in Roelofarendsveen of omgeving. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever via internet. Hieronder lees jij de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de module behandelingen voor fysiotherapie (onder andere 9 keer).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. En wat wil jij t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn VGZ polis) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke kosten worden er vergoed in Roelofarendsveen?

Jouw basispakket compenseert allerlei zorgkosten in Roelofarendsveen. Op die manier ben je gedekt voor onvoorziene kosten van onder andere Medicijnen, Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Huisarts. Maar denk ook aan Dieetadvies, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg. Check de kleine letters van je actuele modules en ontdek welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Scroll verder, daar spot jij een aantal algemene zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts bij de meeste soorten klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Roelofarendsveen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? Een basisverzekering zal hiervoor zorgen. Wel betaal je eigen risico. Noemenswaardig: controleer goed of de assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Roelofarendsveen. Wat wordt er betaald? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt vanuit het basispakket. Uitzondering op de regel: kinderen tot en met 17 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies dan voor individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Roelofarendsveen? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Enige uitzondering is een medisch belang of of optische hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Vergoedingen lopen zeer uiteen: van €75 per jaar tot €200 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Roelofarendsveen zal wel een contract moeten hebben met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog meerdere zorgbedrijven in en rondom Kaag en Braassem. Onder andere: ergotherapie, kraamzorg, podotherapie, logopedie of ook psychologische zorg, audicien, stoppen met roken, plastische chirurgie, haptonomie. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij De Goudse en ZieZo. Raadpleeg de condities van je verzekering om te achterhalen in hoeverre het gedekt is. Of bekijk meteen meer over Dekking SpeechEasy.

Verzekeringskantoor in Roelofarendsveen

Houd jij van 1 op 1 contact ten aanzien van een zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Roelofarendsveen. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. Deze persoon adviseert jou omtrent verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De adviseur inventariseert jouw omstandigheden, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • De zorgexpert.
 • 1 op 1 afspraken.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Roelofarendsveen