Loading...

Zorgverzekering Rockanje Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Rockanje. Veel gekozen partijen zijn FBTO, Menzis, OHRA, Achmea, CZ. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is dus slim om jouw huidige polis goed te bekijken. Klopt jouw afgesloten zorgverzekering met jouw behoeften? Met behulp van de slimme zorgvergelijker kun jij vandaag nog, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Dan selecteer jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en regel je aanvullende verzekeringen zoals bijvoorbeeld alternatieve zorg en EHBO-advies. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd gepiept.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is redelijk lastig. Termen als Nominale premie + Zorgpremie vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van De Amersfoortse of PMA tot bijvoorbeeld FBTO en Salland. Hoe stap ik over naar een aantrekkelijke polis? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Middels onze zorgvergelijker detecteer je gelijk en gemakkelijk een betrouwbare verzekering die matcht met de wensen. Kom je er niet uit? Op zorgverzekeringcentrum.nl lees jij handige adviezen aangaande de naturapolis, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Prinsenbeek zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Rockanje? De premies van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Daardoor zijn grote besparingen mogelijk. De laagste premie verschilt per persoon. De premie komt tot stand door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. D.m.v. ons vergelijk script – inclusief handige filters – spot jij binnen enkele minuten welke aanbieder voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Overstappen kan van 12 november 2021tot eind januari 2022. Wil je extra besparen op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €685). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van partijen als Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum is vaak een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-rockanje


Populaire zorgpolis in Rockanje?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2022komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een belangrijke vraag is dan ook: welke zorgpolis moet ik kiezen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – wellicht overstappen en zorgpolis Oegstgeest afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Denk aan een polis van United Consumers, Bewuzt, Univé, Zilveren kruis. Op deze pagina bekijk je veel besproken variabelen waar je zeker op moet letten. Met behulp van deze aanwijzingen kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je kiezen uit een naturapolis en een restitutiepolis. De dekking van deze basispolissen is bij iedereen gelijk. Wel variëren de zorgverleners waar je terecht kunt. D.m.v. een restitutieverzekering kun je naar alle zorginstellingen voor aandoeningen als Barotitis of Fenylketonurie, echter ook Passagère ticstoornis en Syndroom van Wernicke. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturapolis ben je welkom bij circa 90% van de zorgaanbieders. Een naturapolis is goedkoper.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel dat je zelf betaalt zodra je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (niet meer dan €500). Het pluspunt is een aantrekkelijk tarief. Over gezondheid niet te klagen, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Afgezien van de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Veel gekozen: een extra verzekering voor tandarts, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, brillen en lenzen. Gebruik je ook veelvoudig extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, gemeente (Westvoorne) of wellicht een opleiding. Jouw “win” is een mooie korting op de polis (denk aan 5 tot 10 procent korting). In de regel is het niet altijd goedkoper. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Rockanje?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Rockanje of ergens in de buurt. Let op: je doet dit veel rapper en eenvoudiger via internet. Onderstaand bekijk jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies een eigen risico (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Neem een besluit over de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn achttien keer).
 7. Bepaal een vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (dat kan zijn Stad Holland polis) en de overstap is online snel rond.

Welke kosten worden er vergoed in Rockanje?

Het basispakket staat garant voor een groot deel van de zorgkosten in Rockanje. Zodoende staat de verzekeraar garant voor bijv. Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medicijnen. Echter ook Dieetadvies, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg. Check de voorwaarden van de actuele modules en controleer welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Hierna lees je een paar populaire zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Het bezoek aan de huisarts in Rockanje wordt gedekt uit het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Je basisverzekering zal hiervoor zorgen. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Handig: verifieer of de verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Behoort dat niet tot de opties? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Rockanje. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit de basisverzekering. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies in dat geval speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Rockanje? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €40 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Rockanje is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er vele verschillende types zorg in de regio Westvoorne. Onder andere: ergotherapie, diëtetiek, podotherapie, kraamzorg en ook stoppen met roken, apotheek, psychologische zorg, audicien, plastische chirurgie. De dekkingen kunnen sterk afwijken bij De Friesland of VvAA. Controleer de dekking van de polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Specialist.

Verzekeringskantoor in Rockanje

Houd jij van face to face contact m.b.t. jouw zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Rockanje. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Deze persoon controleert je privé-situatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Voor al je vragen.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Rockanje