Loading...

Zorgverzekering Rijsenhout Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. In de maanden november en december kan je switchen van zorgverzekering in Rijsenhout. Bijvoorbeeld naar FBTO, VGZ, OHRA, Menzis, CZ. In 2022 kan er voor jou wat veranderen. Het loont dus om de verzekering van dit jaar goed door te nemen. Past de huidige verzekering bij jouw situatie? Geholpen door deze handige zorgvergelijker kan men direct, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier vind jij de beste dekking voor de laagste prijs! Beslis over eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende polissen als bijv. alternatieve geneeswijzen en anticonceptie. Overstappen van verzekeraar is binnen 2 minuten geregeld.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Probleemloos overstappen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is redelijk frustrerend. Begrippen als Medicijnbeleid of Zorgpremie zal je moeten overwegen. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van ZorgDirect of inTwente tot Delta Lloyd en VGZ. Hoe achterhaal ik een betaalbare aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Aan de hand van deze zorgvergelijker detecteer je snel en moeiteloos een aantrekkelijke verzekering die spoort met jouw wensen. Is het lastig? Op zorgverzekeringcentrum.nl tref je handige details m.b.t. de restitutiepolis, basisverzekering, naturapolis, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Zie ook meer over Poeldijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Rijsenhout? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Door een prijsvergelijking zijn grote besparingen mogelijk. De voordeligste polis kan per persoon verschillen. De prijs hangt af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. D.m.v. de vergelijk module – en de speciale filters – zoek jij gelijk welke polis in jouw geval het goedkoopste is. Je kunt overstappen vanaf 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Extra veel voordeel op je verzekering? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €785). Let op: een goedkope zorgverzekering van assuradeurs als Anderzorg, HEMA, Besured, Promovendum is in de regel een naturapolis (budgetpolis). Er is dan vaak sprake van dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-rijsenhout


Betrouwbare zorgpolis in Rijsenhout?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2022 moet je met veel zaken rekening houden. Je hebt keuze uit enorm veel partijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Ochten afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2022 met de meeste dekking. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Interpolis, Bewuzt, Univé. Verderop bekijk je een aantal begrippen die even jouw aandacht nodig hebben. Met deze hulp wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of natura verzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel fluctueren de zorginstellingen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere zorgverleners en ziekenhuizen voor o.a. Atrofie of KISS-syndroom, maar ook Longontsteking en Usher-syndroom. Bekend als vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. Een restitutiepolis is duurder.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is dat €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €500 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een aantrekkelijke prijs. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Opties: een extra module voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandarts, medische hulp buitenland. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via jouw zaak, gemeente (Haarlemmermeer) of mogelijk een onderwijsinstelling. Jouw “win” is een voordelige premie (doorgaans max. 10 procent korting). Soms liggen de prijzen hoger dan normaal. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw wensen m.b.t. zorg. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Rijsenhout?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Rijsenhout of in een omliggende plaats. Maar dit gaat nog een stuk vlotter en simpeler via het internet. Op deze pagina check jij een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een restitutie- of naturaverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (onder andere 12 stuks per jaar).
 7. Neem besluit over de gewenste vergoeding aangaande lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld OZF polis) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Rijsenhout?

Jouw basisverzekering dekt veel voorkomende zorgkosten in Rijsenhout. Zo ben je standaard verzekerd voor onder andere Medicijnen, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medisch specialist. Echter ook Ergotherapie, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg. Inventariseer de kleine letters van je actuele dekking om te achterhalen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en onder welke voorwaarden. Hieronder lees je een aantal algemene zorginstellingen in de provincie Noord-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor de meest gangbare klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Gebruik van jouw huisarts in Rijsenhout wordt vergoed uit het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Te maken met een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis staat hiervoor garant. Wel betaal je eigen risico. Handig: check even of jouw assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Rijsenhout. Wat wordt er betaald? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en mensen met een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Rijsenhout? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Enige uitzondering is een medische reden of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. Deze modules verschillen enorm: van €70 per jaar tot €100 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering dekt 75% van de kosten voor een hoortoestel. De audicien in Rijsenhout moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Er zijn nog velerlei zorginstellingen in en rondom Haarlemmermeer. Zoals podotherapie, kraamzorg, logopedie, diëtetiek maar ook plastische chirurgie, haptonomie, psychologische zorg, stoppen met roken, apotheek. De financiële compensaties wisselen nogal bij Bewuzt of Promovendum. Controleer de afspraken van je verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Dekking Softbrace of spalk.

Verzekeringskantoor in Rijsenhout

Houd jij van 1 op 1 contact m.b.t. de zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Rijsenhout. Ook bekend als een assurantieadviseur. Deze persoon helpt jou m.b.t. pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De specialist checkt je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Rijsenhout