Loading...

Zorgverzekering Rijsbergen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf half november tot eind december kan je switchen van zorgverzekering in Rijsbergen. Populaire keuzes zijn CZ, OHRA, Achmea, FBTO, Menzis. Ook in 2022 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om jouw lopende verzekering eens kritisch te bekijken. Matcht jouw bestaande polis met jouw omstandigheden? Via een scherpe zorgvergelijker kan iedereen snel en moeiteloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind je een goede verzekering voor een goede prijs. Selecteer je eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en regel je aanvullende polissen als bijv. brillen en lenzen / tand. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een zorgverzekering die bij jou past is redelijk complex. Aspecten zoals Medicijnbeleid + Gemoedsbezwaarde zal je moeten overwegen. Ze staan allemaal voor je klaar, van De Amersfoortse of National Academic tot Ditzo en VGZ. Hoe vind ik een geschikte verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Door gebruik te maken van een zorgvergelijker tref je gelijk en moeiteloos een geschikte verzekering die klopt met je zorgwensen. Is het lastig? Op deze website tref je handige adviezen ten aanzien van collectieve zorgverzekering, restitutiepolis, basisverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering. Zie ook meer over Poederoijen zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in juli 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Rijsbergen? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen nogal, terwijl je overal basisdekking hebt. Zo kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, is afhankelijk van veel factoren. De premie hangt af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Aan de hand van ons vergelijk script – met uitgebreide functies – check je gelijk welke organisatie de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot uiterlijk 31 januari 2022. Nog meer besparen op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €485). Let wel: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden, Besured is meestal wel een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-rijsbergen


Betrouwbare zorgpolis in Rijsbergen?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs met op hun beurt weer allerlei producten. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Obdam afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Zilveren kruis, Interpolis, Univé, United Consumers. Hierna bekijk je enkele factoren die jou verder op weg helpen. Via deze hulp kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering maak je de keuze voor een naturapolis en een restitutiepolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel variëren de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. Aan de hand van een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorgverleners voor bijvoorbeeld Alagille-syndroom of Keratitis bullosa, echter ook Narcistische persoonlijkheidsstoornis en Xenoglossofobie. Bekend als vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Eigen risico kiezen

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf bijdraagt zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2022 is dit €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (max €500). De reden hiervoor is een goedkopere verzekering. Gebruik je weinig zorg, en heb je wat spaargeld liggen? Denk er eens rustig over na. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekkingen kiezen

Buiten het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Voorbeelden zijn een extra module voor brillen en lenzen, medische hulp buitenland, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, de gemeente (Zundert) of juist een vereniging. Het voordeel is een goedkoper tarief (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Rijsbergen?
Direct starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In dit geval is er een verzekeringskantoor in Rijsbergen of omgeving. Let op: je doet dit veel rapper en simpeler via het internet. Op deze pagina check je een handig stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2022 te bekijken.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (bijv. 50% vergoed tot €250).
 6. Bepaal de module behandelingen voor fysiotherapie (o.a. 27 per jaar).
 7. Beslis over een vergoeding t.a.v. brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(bijv. ONVZ polis) en stap direct online over.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Rijsbergen?

Jouw basispolis staat garant voor de meeste zorgkosten in Rijsbergen. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijvoorbeeld Medicijnen, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Bloedonderzoek maar ook Revalidatiezorg, Logopedie, Verloskundige zorg, Ergotherapie. Lees de voorwaarden van je huidige verzekering en bekijk wat de verzekeraar betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op deze pagina vind je enkele gangbare zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor de meest gangbare klachten. De dokter probeert iets te doen, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Rijsbergen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Dit geldt echter wel bij speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een behandeling in het ziekenhuis? Een basisverzekering dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Goed om te weten: check even of jouw assuradeur een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Rijsbergen. Wat wordt er betaald? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald uit het basispakket. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Rijsbergen? Contactlenzen en brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €40 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Gehoorapparaat nodig? De basispolis betaalt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Je audicien in Rijsbergen zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Daarnaast zijn er meerdere zorginstellingen in de streek Zundert. Zoals logopedie, diëtetiek, ergotherapie, kraamzorg en stoppen met roken, psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie, apotheek. De dekkingen lopen sterk uiteen bij C4Me of VvAA. Controleer de condities van je polis voor de actuele vergoedingen. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Soa.

Verzekeringskantoor in Rijsbergen

Heb jij het liefst 1 op 1 contact aangaande jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Rijsbergen. In de volksmond: een assurantieadviseur. Deze persoon zoekt alle uit omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist kijkt naar jouw persoonlijke situatie, en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • De zorgexpert.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • De perfecte prijs voor de juiste dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Rijsbergen