Loading...

Zorgverzekering Rijnsburg Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf 12 november kan je switchen van zorgverzekering in Rijnsburg. Veel gekozen partijen zijn VGZ, Achmea, Menzis, FBTO, CZ. Ook in 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet zo gek om het huidige contract nog eens door te lezen. Klopt deze geldende polis met jouw omstandigheden? Via deze slimme zorgvergelijker kun jij nu, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende spot jij een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Selecteer je eigen risico, geef je voorkeur door voor restitutie of natura, en kies aanvullende verzekeringen als bijv. manuele therapie plus EHBO-advies. Overstappen van aanbieder is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Probleemloos overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een zorgverzekering die bij jou past is nogal lastig. Zaken als Eigen risico en Naturapolis vliegen je om de oren. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Promovendum of Kiemer tot o.a. De Friesland en UMC Zorgverzekering. Hoe ontdek ik een passende polis? Nederlandse zorgpolissen vergelijken hebben wij wat makkelijker gemaakt. Dankzij deze zorgvergelijker detecteer je direct en gemakkelijk een goedkope verzekering die overeenkomt met jouw behoeften. Is het lastig? Hier tref je makkelijke info met betrekking tot de aanvullende verzekering, restitutiepolis, naturapolis, eigen risico, collectieve zorgverzekering. Je kunt hier ook terecht voor Pijnacker zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Rijnsburg? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen regelmatig, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kan de polis al snel wat goedkoper. De goedkoopste polis kan per persoon verschillen. De prijs komt tot stand door mate van vrije zorgkeuze, aanvullende polissen en eigen risico. D.m.v. ons vergelijk script – inclusief handige filters – tref jij binnen 1 minuut welke organisatie voor jouw scenario het goedkoopste is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op de verzekeringen? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €485). Goed om te weten: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg is meestal wel een natura- of budgetpolis. Het nadeel is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-rijnsburg


Meest gekozen zorgpolis in Rijnsburg?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen met op hun beurt weer allerlei producten. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Nuth afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Univé, Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis. Op deze site bekijk je cruciale variabelen die extra belangrijk zijn. Met deze info kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket is overal hetzelfde. Wel verschillen de zorgverleners waar je complete dekking hebt. Via een restitutiepolis kun je terecht bij alle zorginstellingen voor problemen zoals Beelddenken of Grijze staar, maar ook Orbitale cellulitis en Ziekte van Crohn. Dit heet vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kan je naar alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen op het moment dat je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 bedraagt dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €500 (maximaal €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een betaalbare premie. Ben je gezond, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Voorbeelden zijn een extra dekking voor medische hulp buitenland, fysiotherapie, tandarts, alternatieve geneeswijzen. Gebruik je ook veelvoudig extra aanvullende zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Zoek zeker goed uit of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via het bedrijf, gemeente (Katwijk) of juist een vereniging. Je hebt recht op een lagere premie (korting van 5-10%). Soms betaal je juist meer voor de polis. Sommige collectieve pakketten rijmen niet automatisch met jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Rijnsburg?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? In deze situatie bezoek je een verzekeringskantoor in Rijnsburg of ergens in de buurt. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker via internet. Onderstaand vind jij onze handige stappen.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Selecteer een eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (kies bijv. achttien behandelingen).
 7. Beslis over de uitkering voor brillen en lenzen.
 8. Geef je wensen door m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is Menzis polis) en de overstap is online snel rond.

Wat wordt er allemaal vergoed in Rijnsburg?

Jouw basispolis compenseert de meeste zorgkosten in Rijnsburg. Hiermee staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Huisarts, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Medicijnen. Echter ook Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Logopedie. Lees de polisvoorwaarden van je huidige verzekeraar en ontdek wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en welk eigen risico er geldt. Hierna lees jij enkele populaire zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. De dokter helpt waar mogelijk, doet een basisonderzoek, en kan je verwijzen naar een expert. Een afspraak bij je huisarts in Rijnsburg wordt vergoed uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit geldt echter wel bij een röntgenfoto, bloedafname en urineonderzoek.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis dekt dit. Wel betaal je eigen risico. Tip: inventariseer of jouw assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is er geen contract? Het kan voorkomen dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Rijnsburg. Wat betaalt mijn verzekeraar? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Kies in dat geval een aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Rijnsburg? Lenzen of brillen worden niet teruggeboekt uit de basisverzekering. Dit is echter anders bij een medische reden of speciale hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor lenzen en brillen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €65 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? Het basispakket betaalt 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Rijnsburg moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er een aantal zorginstellingen in de streek Katwijk. Neem nou ergotherapie, podotherapie, diëtetiek, logopedie maar ook haptonomie, plastische chirurgie, audicien, apotheek, stoppen met roken. De dekkingen wisselen nogal bij C4Me en ONVZ. Raadpleeg de dekking van jouw polis voor de actuele vergoedingen. Of bekijk meteen meer over Dekking Slaaponderzoek.

Verzekeringskantoor in Rijnsburg

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak met betrekking tot je zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Rijnsburg. In de volksmond: een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige begeleidt jou rondom verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De adviseur bespreekt de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Rijnsburg