Loading...

Zorgverzekering Rijnsaterwoude Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf half november tot eind december kan je switchen van zorgverzekering in Rijnsaterwoude. Populaire keuzes zijn FBTO, CZ, Achmea, VGZ, Menzis. Ook in 2022 verandert er weer het een en ander. Het is geen gek idee om jouw lopende verzekering er nog eens bij te pakken. Matcht deze geldende zorgverzekering met jouw omstandigheden? Aan de hand van de nuttige zorgvergelijker kan jij vlug en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Op die manier spot je een goede verzekering voor een goede prijs. Bepaal je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies optioneel voor aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld huidbehandelingen plus tandheelkundige hulp. De overstap is razendsnel afgewerkt.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Zonder kosten overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Aanvullende verzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het achterhalen van een geschikte zorgverzekering is best frustrerend. Aspecten zoals Wanbetaler en Woonlandpakket zal je moeten overwegen. Er zijn nogal wat aanbieders, van C4Me of Kiemer tot DSW en Zilveren Kruis. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een voordelige verzekeraar? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Via een zorgvergelijker tref je rap en gemakkelijk een goede verzekering die past bij jouw zorgbehoefte. Hulp nodig? Op onze website vind je makkelijke info over de aanvullende verzekering, eigen risico, naturapolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Bekijk ook meer info over Pieterzijl zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Rijnsaterwoude? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen fluctueren regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kun je al veel besparen. De goedkoopste polis kan per aanvraag verschillend zijn. Het maandelijkse bedrag kent z’n oorsprong in type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. D.m.v. ons vergelijk script – en de speciale filters – spot jij binnen enkele minuten welke assuradeur in jouw geval het goedkoopste is. Overstappen kan van 12 november 2021tot uiterlijk 31 januari 2022. Wil je extra besparen op je verzekering? Kies dan een vrijwillige eigen risico (bijv. €885). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Besured, Promovendum, Nationale Nederlanden is doorgaans een budgetpolis (naturapolis). Minpunt hiervan is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-rijnsaterwoude


Veel gekozen zorgpolis in Rijnsaterwoude?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Nunspeet afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt. Op deze site bekijk je enkele aspecten die jou verder op weg helpen. Aan de hand van deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering kan je kiezen uit een restitutie- of naturapolis. De inhoud van deze basispakketten is overal hetzelfde. Wel wisselen zaken als ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. D.m.v. een restitutieverzekering heb je vrije keuze qua zorgverleners voor aandoeningen als Apraxie of Hidradenitis suppurativa, maar ook Pneumothorax en Tumor. Dit heet vrije zorgkeuze. Dankzij een naturapolis kan je naar alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. Een restitutiepolis is duurder.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel dat je zelf betaalt zodra je zorg uit de basisverzekering gebruikt. Voor 2022 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (max €500, €885 totaal). De reden hiervoor is een betaalbare polis. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Denk er eens rustig over na. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Opties: een extra aanvulling voor brillen en lenzen, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via de baas, de gemeente (Kaag en Braassem) of via een school. Je ontvangt korting op de premie (max 10% op de basisverzekering). Soms hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. De collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op je specifieke zorgwensen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Rijnsaterwoude?
Nu starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Rijnsaterwoude of rondom deze plaats. Handig: geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever via internet. Onderstaand lees jij een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €685).
 3. Selecteer een restitutie- of naturaverzekering (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €250).
 6. Neem een besluit over het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (o.a. zes keer).
 7. Kies de uitbetalingen t.a.v. brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (denk aan bijv. Kiemer polis) en regel je overstap via internet.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Rijnsaterwoude?

Jouw basispolis dekt veel voorkomende zorgkosten in Rijnsaterwoude. Daarmee worden kosten gedekt van bijvoorbeeld Huisarts, Ziekenvervoer, Medicijnen, Bloedonderzoek. Maar denk ook aan Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg. Inventariseer de algemene voorwaarden van de huidige modules en zie meteen wat jouw verzekeraar wel/niet betaalt, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website bekijk je een paar gebruikelijke zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, en neemt contact op met een ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Rijnsaterwoude wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering zal hiervoor zorgen. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Goed om te weten: controleer goed of de verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Rijnsaterwoude. Wat betaalt mijn verzekeraar? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit de basisverzekering. Altijd wel voor: mensen onder de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Rijnsaterwoude? Je kosten bij een bril of lenzen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €45 per jaar tot €500 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis vergoedt 75% van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Rijnsaterwoude moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Ook vind je velerlei zorginstellingen in de buurt van Kaag en Braassem. Onder andere: diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie, logopedie of haptonomie, audicien, psychologische zorg, plastische chirurgie, apotheek. De vergoedingen lopen sterk uiteen bij Interpolis en VvAA. Raadpleeg de voorwaarden van je polis om te checken hoeveel je krijgt. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Slaapapneu.

Verzekeringskantoor in Rijnsaterwoude

Prefereer jij 1 op 1 contact omtrent jouw zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Rijnsaterwoude. Met een moeilijk woord heet dit een assurantieadviseur. De specialist helpt jou rondom pensioenen, hypotheken en verzekeringen. De adviseur bekijkt de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan wel €200 per jaar opleveren. Soms kan dit bij hen op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Rijnsaterwoude