Loading...

Zorgverzekering Rhoon Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je overstappen van zorgverzekering in Rhoon. Populaire keuzes zijn Menzis, Achmea, VGZ, CZ, OHRA. Ook in 2023 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Past jouw afgesloten zorgverzekering met jouw wensen. Via onze scherpe zorgvergelijker kan men nu, eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Dan vind jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en regel je aanvullende zekerheden zoals bijvoorbeeld acnetherapie en zwangerschap en bevalling. Het overstappen is binnen 5 minuten gepiept.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het achterhalen van een zorgverzekering op maat is soms lastig. Begrippen als Solidariteit en SVB komen veelvuldig voorbij. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van ZorgDirect of Kiemer tot bijv. DSW en UMC Zorgverzekering. Hoe vind ik een betrouwbare verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Mede door een zorgvergelijker vind je direct en ongecompliceerd een voordelige verzekering die in lijn is met alle individuele wensen. Problemen? Op deze website tref je makkelijke adviezen ten aanzien van restitutiepolis, aanvullende verzekering, eigen risico, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Zie ook meer over Pernis zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Ben jij benieuwd naar de goedkoopste zorgverzekering in Rhoon? De tarieven van de basisverzekeringen wisselen enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor kun je eenvoudig besparen. De laagste premie is afhankelijk van veel factoren. De vergoeding wordt bepaald door aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Met de vergelijk module – met handige zoekfuncties – bekijk jij snel welke assuradeur voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot eind januari 2023. Nog meer besparen op jouw zorgpolis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Let wel: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als HEMA, Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured is vaak een budget- of naturapolis. Minpunt hiervan is je niet zomaar naar elk ziekenhuis kan.

zorgverzekering-rhoon


Meest gekozen zorgpolis in Rhoon?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs die elk weer allerlei polissen aanbieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Noordwolde afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Het kan gaan om een polis van Univé, Bewuzt, Zilveren kruis, Interpolis. Hierna bekijk je enkele factoren waar je zeker op moet letten. Met deze aanwijzingen kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Als we het hebben over de basisverzekering maak je de keuze voor een restitutieverzekering en een naturaverzekering. De inhoud van deze basispakketten is bij iedereen identiek. Wel schommelen ziekenhuizen en aanbieders van zorg waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutieverzekering ben je welkom bij alle ziekenhuizen/zorginstellingen voor o.a. Autismespectrum of Incubatieperiode, echter ook Plaveiselcelcarcinoom en Syndroom van Usher. Bekend als vrije zorgkeuze. Met een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Hoogte eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. Voor 2023 is dat €385. Een optie is een vrijwillig eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €300 (de max is €500). De reden hiervoor is een goedkope polis. Voel jij je vitaal, en heb je voldoende geld liggen? Overweeg het gerust. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast de basispolis zijn er een aantal aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Opties: een extra module voor tandarts, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Ben jij overgeleverd aan meer dan de standaard zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Kan jij gebruik maken van een collectieve verzekeringen: van je werkgever, je gemeente (Albrandswaard) of juist een school. Je krijgt een mooie korting op de polis (korting van 5-10%). Doorgaans hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met je unieke behoeftes voor zorg. Je bent al gauw oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Rhoon?
Direct aanvangen met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In dit geval maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Rhoon of rondom deze plaats. Echter, dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever d.m.v. internet. Hieronder bekijk jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Kies voor restitutie- of natura pakket (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (in NL, europa of wereldwijd).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Kies fysiotherapie behandelingen (kies bijv. zes per jaar).
 7. Selecteer de uitbetalingen aangaande brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (dat kan zijn Delta Lloyd polis) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Rhoon?

Jouw basispolis betaalt allerlei zorgkosten in Rhoon. Daarmee staat de verzekeraar garant voor onder andere Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Medicijnen en Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg. Controleer de polisvoorwaarden van jouw huidige dekking om te achterhalen welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Verderop spot je enige gebruikelijke zorgverleners in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

De huisarts kan je ondersteunen voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Rhoon wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Je hebt niet te maken met een eigen risico. Dat is anders bij bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Is er sprake van een verblijft in ziekenhuizen? Jouw basiszorgverzekering betaalt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Advies: check even of jouw verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan voorkomen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Rhoon. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed via de basisverzekering. Dat gaat niet op voor mensen onder de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Rhoon? De kosten voor brillen en lenzen worden niet gedekt uit de basispolis. Dit is echter anders bij een medische noodzaak of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €60 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis keert 75% uit van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Rhoon zal wel een contract moeten hebben met je verzekeraar. Tevens zijn er meerdere zorginstanties in de regio Albrandswaard. Neem nou logopedie, diëtetiek, ergotherapie, podotherapie of ook stoppen met roken, apotheek, psychologische zorg, plastische chirurgie, haptonomie. De financiële compensaties zijn erg wisselend bij DSW of Salland. Bestudeer de voorwaarden van jouw polis om te zien waar je recht op hebt. Of lees direct alles over Dekking Schedelbeschermingskap.

Verzekeringskantoor in Rhoon

Heb jij het liefst een persoonlijke afspraak met betrekking tot de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Rhoon. In de volksmond: een assurantieadviseur. De specialist helpt jou omtrent verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist bekijkt de stand van zaken, en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit traject kan je flink wat geld opleveren. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Deskundig advies.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Zorgpolis die past bij jouw eisenpakket.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Rhoon