Loading...

Zorgverzekering Ressen Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen in Nederland is verzekeringsplichtig, een zorgverzekering is vereist. Vanaf halverwege november kan je switchen van zorgverzekering in Ressen. Denk bijvoorbeeld aan VGZ, Menzis, CZ, FBTO, Achmea. Ook in 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is slim om jouw lopende verzekering nog eens door te lezen. Klopt de huidige polis nog met jouw situatie? Geholpen door onze handige zorgvergelijker kan jij vlug en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zodoende vind jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende modules zoals bijvoorbeeld fysiotherapie plus osteopathie. Overstappen van verzekeraar is in een paar minuutjes gepiept.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Zonder kosten overstappen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is redelijk niet eenvoudig. Aspecten zoals Zorgverzekeraar + PGB komen veelvuldig voorbij. Ze ontvangen je graag als klant, van ZorgDirect of inTwente tot bijvoorbeeld De Friesland en UMC Zorgverzekering. Hoe achterhaal ik een betaalbare verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Via onze zorgvergelijker achterhaal je vlug en eenvoudig een goede verzekering die overeenkomt met jouw behoeften. Hulp nodig? Op zorgverzekeringcentrum.nl vind jij handige specificaties ten aanzien van eigen risico, basisverzekering, naturapolis, restitutiepolis, aanvullende verzekering. Lees ook alles over Pannerden zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Ressen? De kosten van de basisverzekeringen fluctueren enorm, terwijl je overal basisdekking hebt. Hierdoor kan je al gauw een paar euro besparen. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag hangt af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Met de zorgvergelijker – met uitgebreide functies – tref je supersnel welke organisatie voor jou het meest voordelig is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot januari 2023. Nog meer besparen op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: zo’n goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, HEMA, Anderzorg, Besured is in veel gevallen een natura- of budgetpolis. Er is dan vaak sprake van dat je minder keuzevrijheid hebt.

zorgverzekering-ressen


De beste zorgpolis in Ressen?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023moet je enkele handelingen verrichten. Je kunt terecht bij allerlei verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – wellicht overstappen en zorgpolis Noordbroek afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt, Univé. Hieronder vind je een aantal begrippen die van belang zijn. Via deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je 2 kanten uit: een restitutie- of natura verzekering. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen de zorgadressen waar je 100% vergoed krijgt. Via een restitutiepolis kun je naar alle zorgaanbieders voor onder andere Candida albicans of Enterotoxine, echter ook Paranoïde persoonlijkheidsstoornis en Spinnenangst. Bekend als vrije zorgkeuze. D.m.v. een naturaverzekering kun je terecht bij alleen de gecontracteerde zorgverleners. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Kies het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag wat je zelf moet betalen wanneer je aanspraak maakt op de basisverzekering. In 2023 ligt dit op €385. Je kunt gaan voor het vrijwillige eigen risico. Sommigen verhogen het met €200 (de max is €500). Het pluspunt is een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en kan je een hoog risico veroorloven? Dan kun je het overwegen. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Afgezien van het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is helemaal vrijwillig. Voorbeelden zijn een extra polis voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Gebruik je ook veelvoudig een bepaald type zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, de gemeente (Lingewaard) of mogelijk een vereniging. Jouw “win” is een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Doorgaans is het niet altijd goedkoper. De collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ressen?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Hiervoor kan je naar een verzekeringskantoor in Ressen of omgeving. Goed om te weten: dit gaat nog een stuk vlotter en duidelijker via internet. Op deze pagina bekijk je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €485).
 3. Wil je een restitutie- of naturapakket (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Neem een besluit over de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 36 stuks per jaar).
 7. Beslis over de gewenste vergoeding aangaande lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijvoorbeeld ZieZo zorgverzekering) en regel je overstap via internet.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Ressen?

De basisverzekering betaalt een groot deel van de zorgkosten in Ressen. Hiermee ben je standaard verzekerd voor zaken als Ziekenvervoer, Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenhuis en Wijkverpleging, Ergotherapie, Verloskundige zorg, Revalidatiezorg. Check de voorwaarden van je actuele modules en bekijk wat de verzekeraar betaalt, en onder welke voorwaarden. Hieronder bekijk je meerdere gangbare zorgverleners in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Ressen wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een ziekenhuisopname? De basispolis vergoedt dit. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Noemenswaardig: inventariseer of jouw verzekering een contract heeft met ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Je kunt in de situatie terecht komen dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een bezoek aan de fysiotherapeut in Ressen. Wordt dit gedekt? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald vanuit het basispakket. Altijd wel voor: jeugd tot de 18 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Selecteer dan unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Ressen? Jouw bril en/of lenzen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische ingreep of een speciaal type bril, lens of hulpmiddelen. Wel is er een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €60 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. Je audicien in Ressen moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog velerlei zorginstellingen in en rondom Lingewaard. Bijvoorbeeld: kraamzorg, logopedie, ergotherapie, podotherapie en ook psychologische zorg, apotheek, stoppen met roken, plastische chirurgie, audicien. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij DSW en VGZ. Bekijk de voorwaarden van de polis voor de actuele vergoedingen. Of bekijk meteen meer over Dekking Robotarm.

Verzekeringskantoor in Ressen

Prefereer jij een “echt” gesprek t.a.v. de zorgpolis? Je kan afspraken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Ressen. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige geeft advies op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist checkt de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit kan bij de expert op kantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ressen