Loading...

Zorgverzekering Ravenswaaij Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere burger is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Ravenswaaij. Veel gekozen partijen zijn VGZ, FBTO, CZ, Achmea, Menzis. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is geen gek idee om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Klopt deze afgesloten dekking met jouw wensen. Via de praktische zorgvergelijker kan je gelijk, probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor zoek je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende dekkingen zoals bijvoorbeeld brillen en lenzen + kraamzorg. Overstappen van polis is in een paar minuutjes geregeld.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de zorgverzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Ook aanvullende dekkingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een geschikte zorgverzekering is best gecompliceerd. Zaken als Zorgaanbieders en Keuzevrijheid komen veelvuldig voorbij. Er zijn veel verschillende verzekeringen, van Avéro Achmea of OZF tot aan CZdirect en VGZ. Hoe ontdek ik een geschikte aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Aan de hand van de zorgvergelijker vind je direct en makkelijk een duidelijke verzekering die aansluit op je behoeften. Meer info? Hier lees je bruikbare info over de naturapolis, collectieve zorgverzekering, aanvullende verzekering, eigen risico, restitutiepolis. Lees ook alles over Ouwerkerk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Ravenswaaij? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen regelmatig, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Zo kun je eenvoudig besparen. Wat de scherpste premie is, kan per persoon verschillen. De prijs hangt af van vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Door ons vergelijk script – met handige zoekfuncties – check je binnen 1 minuut welke organisatie voor jou het meest voordelig is. Overstappen kan van 12 november 2022tot eind januari 2023. Lagere prijzen regelen op de verzekeringen? Verhoog je eigen risico (bijv. €485). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van verzekeraars als Promovendum, Anderzorg, Besured, HEMA is meestal wel een budgetpolis of naturapolis. Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-ravenswaaij


Veel gekozen zorgpolis in Ravenswaaij?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een vaak gemaakte keuze is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – dat kan zijn overstappen en zorgpolis Nijland afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van United Consumers, Interpolis, Univé, Bewuzt. Verderop lees je meer over betekenisvolle factoren die van belang zijn. Dankzij deze aanwijzingen zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Natura- of restitutieverzekering afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen gelijk. Wel variëren de zorgadressen waar je complete dekking hebt. Via een restitutieverzekering kun je naar alle zorginstellingen voor o.a. Candidiasis of Jeuk, maar ook Polyhydramnion en Rode hond. Dit heet vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturapolis ben je welkom bij minder zorgaanbieders. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Het eigen risico

Het eigen risico is een verplicht bedrag dat je zelf betaalt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 bedraagt dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €200 (max €500). Het pluspunt is een lagere premie. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan is het een prima optie. De maandlasten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

In aanvulling op de basispolis kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Opties: een extra verzekering voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen, tandarts. Intensief gebruiker van een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het hogere tarief de hogere dekking wel waard is.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is van je werkgever, een gemeente (Buren) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Je ontvangt dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). Soms is het niet altijd goedkoper. Sommige collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je wensenlijstje voor de zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Ravenswaaij?
Direct profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Ravenswaaij of ergens in de buurt. Goed om te weten: dit gaat nog een stuk vlotter en nog effectiever online. Op deze pagina bekijk jij een handig stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €785).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (100% vergoed tot € 250).
 6. Neem een besluit over fysiotherapie behandelingen (dit kan zijn 36 stuks per jaar).
 7. Bepaal de uitbetalingen m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. OZF zorgverzekering) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Ravenswaaij?

Jouw basispolis compenseert de meeste zorgkosten in Ravenswaaij. Daarmee staat de verzekeraar garant voor zaken als Ziekenvervoer, Medicijnen, Ziekenhuis, Huisarts en tevens Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg. Inventariseer de algemene voorwaarden van de actuele verzekering en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Op deze pagina vind jij een paar algemene zorgaanbieders in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt vast wat er loos is, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Een afspraak bij je huisarts in Ravenswaaij is standaard gedekt in je basispakket. Je betaalt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een behandeling in het ziekenhuis? De basispolis staat hiervoor garant. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Tip: verifieer of de verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is dat niet het geval? Het kan voorkomen dat je slechts een gedeeltelijke vergoeding krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Ravenswaaij. Wordt dit gedekt? Dekking van fysiotherapie is minimaal afgedekt via het basispakket. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Kies in dat geval unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ben jij klant bij de opticien in Ravenswaaij? Contactlenzen en brillen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €70 per jaar tot €300 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Ravenswaaij zal wel een contract moeten hebben met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er velerlei zorginstellingen in de buurt van Buren. Onder andere: podotherapie, ergotherapie, kraamzorg, logopedie en ook psychologische zorg, audicien, haptonomie, apotheek, stoppen met roken. De dekkingen zijn erg wisselend bij De Friesland of Pro Life. Check de afspraken van de verzekering om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Dekking Psychotherapie.

Verzekeringskantoor in Ravenswaaij

Wil je het liefsteen persoonlijke afspraak aangaande jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een vakbekwame verzekeringsmaatschappij in Ravenswaaij. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige adviseert jou rondom verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De adviseur checkt je (gezinssituatie en helpt jou te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek levert soms wel meer dan €250 op. Het kan op het verzekeringskantoor, maar vaak is het ook mogelijk bij jou.

 • De zorgexpert.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Ravenswaaij