Loading...

Zorgverzekering Randwijk Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Rond november tot en met december kan je overstappen van zorgverzekering in Randwijk. Veel gekozen partijen zijn FBTO, VGZ, CZ, Achmea, Menzis. In 2023 is de basisdekking aangepast. Het is dus slim om de huidige verzekering goed te bekijken. Klopt jouw bestaande polis met jouw wensen. Via onze nuttige zorgvergelijker kan jij direct, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor zoek jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende polissen zoals bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen / tandarts. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd afgehandeld.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Hulp bij overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een geschikte zorgverzekering is nogal ingewikkeld. Aspecten zoals Combinatiepolis of Risicoselectie zijn voor velen onmisbaar. Er zijn talloos veel assuranten, van Promovendum of Pro Life tot aan Ditzo en UMC Zorgverzekering. Hoe achterhaal ik een goedkope aanbieder? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels onze zorgvergelijker tref je vlug en makkelijk een goedkope verzekering die aansluit op jouw zorgwensen. Kom je er niet uit? Hier lees jij handige specificaties m.b.t. de basisverzekering, eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering, restitutiepolis. Lees ook alles over Oudezijl zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Is alles wat jij wil de goedkoopste zorgverzekering in Randwijk? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen wisselen nogal, terwijl je overal hetzelfde krijgt. Hierdoor kun je eenvoudig besparen. De laagste premie verschilt per persoon. De vergoeding hangt o.a. af van eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende dekkingen. Met de zorgvergelijker – inclusief handige filters – spot jij snel welke polis voor jouw situatie het laagst geprijsd is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Wil je extra besparen op jouw zorgpolis? Neem een wat hoger eigen risico (bijv. €885). Herinnering: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Besured, HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum is in de regel een budget- of naturapolis. Het nadeel is dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-randwijk


Populaire zorgpolis in Randwijk?

Bij het selecteren van een nieuwe zorgverzekering voor 2023komt veel kijken. We onderscheiden veel verschillende verzekeraars die ook nog weer verschillende polissen bieden. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is iets voor mij? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Nijeveen afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt, Univé. Op deze pagina ontdek je een aantal onderdelen die extra belangrijk zijn. Via deze hulp zul je de zorgvergelijker beter begrijpen.


1. Restitutie- of naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of naturapolis. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen de zorginstellingen waar je het volledige bedrag krijgt. D.m.v. een restitutiepolis kun je naar alle zorgaanbieders voor onder andere Ageusie of Dystonie, echter ook Neurovasculair Compressie Syndroom en West-Nijlziekte. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering ben je welkom bij circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €400 (maximaal €500). Het pluspunt is een betaalbare verzekering. Gebruik je weinig zorg, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Denk er eens rustig over na. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende dekking kiezen

Naast het basispakket bestaan er verschillende aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Voorbeelden zijn een extra verzekering voor brillen en lenzen, tandarts, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen. Ben jij overgeleverd aan unieke zorgbehandelingen? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Neem dan goed door of je onderaan de streep wel goedkoper uit bent.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via het bedrijf, de gemeente (Overbetuwe) of via een vereniging. Het voordeel is een mooie korting op de polis (korting van 5-10%). Vaak is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw specifieke zorgvragen. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Randwijk?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Randwijk of omgeving. Goed om te weten: je doet dit veel rapper en duidelijker online. Hieronder bekijk je een handig stappenplan.

 1. Vul als eerste jouw leeftijd in om de actuele tarieven van 2023 te zoeken.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €585).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn 18 behandelingen).
 7. Selecteer de dekking voor lenzen en brillen.
 8. En hoe zit het m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(dat kan zijn Menzis zorgverzekering) en stap direct online over.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Randwijk?

De basispolis vergoedt allerlei zorgkosten in Randwijk. Daarmee staat de verzekeraar garant voor bijv. Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenvervoer, Medisch specialist. Maar denk ook aan Logopedie, Dieetadvies, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg. Check de polisvoorwaarden van jouw huidige polis en controleer welke kosten je verzekering vergoed, en of je ook eigen risico moet betalen. Op onze website tref jij meerdere populaire zorginstellingen in de provincie Gelderland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts indien je last hebt van klachten. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, bepaalt wat er aan de hand is, en kan je verwijzen naar een expert. Jouw bezoek aan de huisarts in Randwijk wordt betaald vanuit de basispakketten. Je betaalt geen eigen risico. Dat is anders bij urineonderzoek, bloedafname of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een verblijft in ziekenhuizen? De basispolis staat hiervoor garant. Het eerste deel betaal je zelf (eigen risico). Let op: verifieer of de assuradeur afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Gelderland. Is dit niet mogelijk? Het komt regelmatig voor dat je maar 75% vergoed krijgt.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Randwijk. Hoe zit het met de dekking? Je fysiotherapie wordt slechts gedeeltelijk betaald via het basispakket. Uitzonderingen zijn: kinderen t/m 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies dan voor de aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Randwijk? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit het basispakket. Uitzonderingen zijn een medisch belang of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €25 per jaar tot €200 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Randwijk is dan wel genoodzaakt een contract met jouw verzekeraar. Buiten dit onderscheiden we nog meerdere verschillende types zorg in de streek Overbetuwe. Onder andere: diëtetiek, logopedie, podotherapie, ergotherapie en audicien, apotheek, stoppen met roken, haptonomie, psychologische zorg. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij C4Me of Ohra. Raadpleeg de afspraken van jouw polis om te checken hoeveel je krijgt. Of lees direct alles over Dekking Psychiatrische opname.

Verzekeringskantoor in Randwijk

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek aangaande je zorgpolis? Jij kan mogelijk ook contact opnemen met een verzekeringsmaatschappij in Randwijk. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De deskundige adviseert jou m.b.t. verzekeringen, pensioenen en hypotheken. De specialist controleert de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel honderden euro’s per jaar besparen! Het kan op het verzekeringskantoor, of gewoon gemakkelijk bij jou thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Deskundig en betrouwbaar.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Randwijk