Loading...

Zorgverzekering Raamsdonksveer Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument is verplicht een zorgverzekering af te sluiten. Aan het einde van het jaar mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Raamsdonksveer. Populaire keuzes zijn OHRA, FBTO, Menzis, VGZ, CZ. Ook in 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is niet onverstandig om het huidige contract goed door te nemen. Matcht jouw bestaande polis met jouw behoeften? Met medewerking van onze slimme zorgvergelijker kan je rap en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, maak een keuze uit natura of restitutie, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden als bijv. EHBO-advies plus huidbehandelingen. De overstap is in een paar minuutjes afgehandeld.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Handige overstapservice
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

De zoektocht naar een zorgverzekering op maat is soms niet makkelijk. Termen als Zorgverzekeraar + Vrije artsenkeuze komen veelvuldig voorbij. Ze staan allemaal voor je klaar, van C4Me of inTwente tot bijv. Ditzo en ZieZo. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een passende polis? Alle zorgpolissen vergelijken gaat verrassend eenvoudig. Mede door een zorgvergelijker bekijk je gelijk en ongecompliceerd een geschikte verzekering die past bij je wensen. Problemen? Op deze website spot je praktische info aangaande de eigen risico, naturapolis, restitutiepolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering. Zie ook meer over Oudeschild zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering in januari 2023 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Raamsdonksveer? De kosten van de basisverzekeringen wisselen sterk, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Om die reden kan je al gauw een paar euro besparen. Welke verzekering het goedkoopste is is afhankelijk van veel factoren. De vergoeding hangt af van het soort polis, aanvullende verzekeringen en eigen risico. Door de zorgvergelijker – met bruikbare filters – tref jij binnen 1 minuut welke aanbieder voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2022 over te stappen tot eind januari 2023. Extra veel voordeel op de ziektekosten? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA, Promovendum is vaak een budgetpolis (naturapolis). Er is dan vaak sprake van dat sommige zorg niet helemaal gedekt wordt.

zorgverzekering-raamsdonksveer


Betrouwbare zorgpolis in Raamsdonksveer?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2023 moet je met veel zaken rekening houden. Je kunt terecht bij allerlei partijen met op hun beurt weer allerlei producten. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis past bij mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – wellicht overstappen en zorgpolis Nijeholtwolde afsluiten – maar ook voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Wellicht een verzekering van United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt, Univé. Hieronder vind je een aantal begrippen waar je zeker op moet letten. Aan de hand van deze hulp kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering heb je de keuze uit een restitutie- of naturapolis. Wat er wel/niet betaald wordt uit het basispakket verschilt niet per verzekeraar. Wel variëren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutieverzekering kun je terecht bij alle zorginstellingen voor o.a. Aardbeihemangioom of Faalangst, echter ook Pityriasis versicolor en Speekselvloed. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar alleen de aangesloten zorginstellingen. Een restitutieverzekering is het duurst.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt als je zorg uit de basisverzekering gebruikt. In 2023 ligt dit op €385. Sommigen kiezen een vrijwillig hoger eigen risico. Je mag het opheffen met bijv. €400 (max €500, €885 totaal). Het pluspunt is een goedkopere verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en beschik je over voldoende spaargeld? Dan kun je het overwegen. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basisverzekering kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Opties: een extra polis voor brillen en lenzen, fysiotherapie, tandarts, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van specialistische zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Zoek zeker goed uit of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Heb je al uitgezocht of er een collectieve verzekeringen is via je job, je gemeente (Geertruidenberg) of wellicht een hogeschool / universiteit. Je krijgt een lagere premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Doorgaans liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten sluiten niet altijd aan op jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Raamsdonksveer?
Snel aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Daarvoor bezoek je een verzekeringskantoor in Raamsdonksveer of ergens in de buurt. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en duidelijker online. Op deze pagina check jij een bruikbaar stappenplan.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €885).
 3. Wil je een natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Kies een module voor tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €500).
 6. Neem een besluit over de hoeveelheid fysiotherapie mogelijkheden (bijvoorbeeld zes keer).
 7. Kies een vergoeding voor lenzen en brillen.
 8. Geef je wensen door ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Selecteer de polis die je wil (bijv. De Goudse zorgverzekering) en regel je overstap via internet.

Wordt alle zorg vergoed in Raamsdonksveer?

De basispolis compenseert allerlei zorgkosten in Raamsdonksveer. Op die manier staat de verzekeraar garant voor onder andere Bloedonderzoek, Huisarts, Medisch specialist, Ziekenhuis en Logopedie, Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de kleine letters van de huidige dekking om te achterhalen wat precies vergoed wordt, en welk eigen risico er geldt. Hierna spot jij meerdere populaire zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts voor allerlei klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, trekt een conclusie, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Een consult bij de huisarts in Raamsdonksveer wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dat is anders bij bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Te maken met een verblijft in ziekenhuizen? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Noemenswaardig: check even of jouw verzekering wel een “deal” gemaakt heeft met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Wordt dat een lastig verhaal? Het kan zijn dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Raamsdonksveer. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via het basispakket. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en bij specifieke chronische aandoeningen. Kan jij eigenlijk niet zonder de fysiotherapeut? Ga dan voor een aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Raamsdonksveer? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit de basisverzekering. Dit geldt alleen bij een medische indicatie of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen en lenzen. Verzekeraars zijn niet consistent op dit gebied: van €75 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basispolis vergoedt 75% van de kostprijs van een hoortoestel of ruismaskeerder. Een audicien in Raamsdonksveer is dan wel genoodzaakt een contract met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er vele zorgbedrijven in de buurt van Geertruidenberg. Zoals kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek, logopedie of psychologische zorg, audicien, apotheek, plastische chirurgie, stoppen met roken. De tegemoetkomingen kunnen sterk afwijken bij Menzis of ZieZo. Controleer de condities van de verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Psoriasis kuuroord.

Verzekeringskantoor in Raamsdonksveer

Heb jij het liefst 1 op 1 contact inzake de zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een deskundige verzekeringsmaatschappij in Raamsdonksveer. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige zoekt alle uit omtrent hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De begeleider bespreekt de stand van zaken, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Een goed advies kan wel €200 per jaar opleveren. Je kunt afspreken op kantoor, maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Voor al je vragen.
 • Zorgverzekering die aansluit bij jouw wensen.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Raamsdonksveer