Loading...

Zorgverzekering Puttershoek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere consument moet een zorgverzekering hebben. Vanaf halverwege november kan je switchen van zorgverzekering in Puttershoek. Veel gekozen partijen zijn FBTO, Achmea, VGZ, OHRA, Menzis. In 2023 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering nog eens door te lezen. Klopt deze actuele verzekering met jouw behoeften? Via onze snelle zorgvergelijker kan men vlug en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken. Zo zoek je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende verzekeringen zoals o.a. medische hulp buitenland en gezinsplanning. Het overstappen is binnen 5 minuten afgehandeld.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Probleemloos overstappen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Altijd een scherpe premie

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het afsluiten van een passende zorgverzekering is nogal frustrerend. Termen als Internet zorgverzekering of Zorgplicht zal je moeten overwegen. Er zijn talloos veel assuranten, van CZ of Kiemer tot o.a. FBTO en Zilveren Kruis. Hoe achterhaal ik een geschikte verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels de zorgvergelijker bekijk je gelijk en moeiteloos een betrouwbare verzekering die spoort met je behoeften. Kom je er niet uit? Op deze pagina bekijk jij nuttige details ten aanzien van eigen risico, aanvullende verzekering, restitutiepolis, basisverzekering, collectieve zorgverzekering. Bekijk ook meer info over Ouderkerk aan de Amstel zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in november 2022 afsluiten
Zoek jij specifiek de goedkoopste zorgverzekering in Puttershoek? De tarieven van de basisverzekeringen schommelen enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor kan de polis al snel wat goedkoper. Wat nu de laagste premie is, verschilt per persoon. De vergoeding kent z’n oorsprong in vrije zorgkeuze ja/nee, aanvullende modules en eigen risico. Aan de hand van onze vergelijker – en de speciale filters – zoek je direct welke verzekeraar voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2022 tot en met eind januari 2023. Extra veel voordeel op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €585). Herinnering: zo’n goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg is vaak een budgetpolis (naturapolis). Het nadeel is minder flexibiliteit.

zorgverzekering-puttershoek


Populaire zorgpolis in Puttershoek?

Bij het oversluiten van een zorgverzekering voor 2023 komt veel kijken. Je hebt keuze uit enorm veel maatschappijen die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat veel mensen zich afvragen is dan ook: welke zorgpolis is iets voor mij? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering waar je ’t minst betaalt – bijvoorbeeld overstappen en zorgpolis Nijeberkoop afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2023 die de meeste risico’s afdekt. Bijvoorbeeld die van Bewuzt, United Consumers, Interpolis, Zilveren kruis. Hierna lees je meer over betekenisvolle factoren die even jouw aandacht nodig hebben. Aan de hand van deze tips wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Betreft de basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutiepolis. De inhoud van deze basispakketten verschilt eigenlijk niet. Wel wisselen de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je terecht kunt. Met een restitutiepolis kun je naar alle zorgaanbieders voor aandoeningen als Artrose of Glossolalie, maar ook Mozaïcisme en Xenoglossofobie. Men spreekt van vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar minder ziekenhuizen/zorginstellingen. De naturapolis heeft een lagere premie.


2. (Vrijwillig) eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je zelf moet betalen als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 ligt dit op €385. Je kunt kiezen voor een vrijwillig hoger eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €400 (niet meer dan €500). Een beweegreden hiervoor kan zijn een lagere premie. Gebruik je weinig zorg, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende dekking kiezen

Afgezien van de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Hier mag je zelf voor kiezen. Opties: een extra dekking voor tandarts, fysiotherapie, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen. Intensief gebruiker van meer dan de standaard zorg? Dan is aanvullende dekking vaak een must. Laat je dan altijd voorlichten of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via het bedrijf, je gemeente (Binnenmaas) of via een onderwijsinstelling. Jouw “win” is een voordelige premie (korting van 5-10%). In de regel is het helemaal niet gunstig. Sommige collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Puttershoek?
Gelijk aanvangen met ziekenfonds vergelijken en een nieuwe polis afsluiten? Hiervoor vraag je advies van een verzekeringskantoor in Puttershoek of omgeving. Maar het kan nog sneller en eenvoudiger online. Hierna tref je de te nemen stappen.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een natura- of restitutieverzekering (vrije keuze of beperkte zorg).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. spoedeisende hulp wereldwijd).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (bijv. 75% vergoed tot €1000).
 6. Kies de module behandelingen voor fysiotherapie (dit kan zijn 9 behandelingen).
 7. Selecteer de uitbetalingen aangaande brillen en lenzen.
 8. En wat wil jij met betrekking tot alternatieve geneeswijzen.
 9. Ga voor de beste polis (een optie is DSW zorgverzekering) en regel je overstap via internet.

Wat wordt er allemaal vergoed in Puttershoek?

De basisverzekering compenseert een groot deel van de zorgkosten in Puttershoek. Daarmee staat de verzekeraar garant voor bijvoorbeeld Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medisch specialist maar ook Wijkverpleging, Dieetadvies, Revalidatiezorg, Logopedie. Check de algemene voorwaarden van jouw actuele verzekering om te zien wat de verzekeraar betaalt, en welk eigen risico er geldt. Verderop bekijk jij enkele veel voorkomende zorginstellingen in de provincie Zuid-Holland.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor de meest gangbare klachten. Je dokter heeft veel kennis en stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Puttershoek wordt gedekt uit het basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Bij andere kosten wel, zoals speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat is er verzekerd bij een intensieve ziekenhuisopname? Een basisverzekering staat hiervoor garant. Je betaalt hier wel eigen risico. Let op: verifieer of de assuradeur een contract heeft afgesloten met ziekenhuizen in Zuid-Holland. Is dat niet het geval? Je kunt in de situatie terecht komen dat de behandeling niet volledig wordt betaald.

Fysiotherapie

Ik maak een afspraak bij de fysio in Puttershoek. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt uit de basispolis. Altijd wel voor: kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Is een bezoek aan de fysiotherapeut onmisbaar? Maak dan een keus voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Ga je naar de opticien in Puttershoek? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen het basispakket. Dit geldt alleen bij een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €45 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Wilt u een gehoorapparaat kopen? De basispolis dekt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. Je audicien in Puttershoek moet een contract hebben afgesloten met jouw assuradeur. Tevens zijn er een aantal zorginstanties in de buurt van Binnenmaas. Bijvoorbeeld: podotherapie, diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie en ook apotheek, stoppen met roken, audicien, haptonomie, plastische chirurgie. De tegemoetkomingen zijn erg wisselend bij Menzis en Zorg en Zekerheid. Bekijk de voorwaarden van de verzekering om te checken hoeveel je krijgt. Of bekijk meteen meer over Dekking Prothetische voorzieningen.

Verzekeringskantoor in Puttershoek

Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact m.b.t. een zorgpolis? Het is een optie te kiezen voor een deskundige verzekeringsmaatschappij in Puttershoek. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. De deskundige zoekt alle uit omtrent pensioenen, verzekeringen en hypotheken. De deskundige controleert je (gezinssituatie en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kent de zorgmarkt van binnen en buiten.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Aangepast op jouw situatie.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Puttershoek