Loading...

Zorgverzekering Putte Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedere Nederlander vanaf 18 jaar is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. In november en december kan je overstappen van zorgverzekering in Putte. Populaire keuzes zijn OHRA, FBTO, Achmea, Menzis, VGZ. Ook in 2023 zijn de polissen weer veranderd. Het loont dus om het huidige contract eens kritisch te bekijken. Past deze bestaande polis met jouw wensen. Met behulp van een snelle zorgvergelijker kan jij nu, makkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan vind je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Selecteer je eigen risico, kies voor beperkte (natura) of vrije (restitutie) zorgt, en regel je aanvullende polissen zoals zwangerschap en geboorte en oedeemtherapie. De overstap is in een paar minuutjes geregeld.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis bij de verzekeraar af
 • Handige overstapservice
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Een verzekering voor iedereen

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden van een goede zorgverzekering is redelijk complex. Termen als Tweedelijns zorg of Bestuursrechtelijke premie vliegen je om de oren. Ze ontvangen je graag als klant, van CZ of PNOZorg tot bijv. HEMA en VvAA. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een betaalbare verzekeraar? Zorgpolissen vergelijken is niet moeilijk! Via onze zorgvergelijker detecteer je direct en moeiteloos een goedkope verzekering die matcht met jouw wensen. Problemen? Op onze website spot je praktische gegevens aangaande de eigen risico, restitutiepolis, aanvullende verzekering, naturapolis, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Oudendijk zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Putte? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen schommelen sterk, terwijl de inhoud hetzelfde is. Daardoor kun je eenvoudig besparen. De voordeligste polis verschilt per persoon. De prijs hangt o.a. af van hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. D.m.v. onze vergelijker – en de speciale filters – check jij supersnel welke organisatie de laagste premie vraagt. Overstappen kan van 12 november 2022tot uiterlijk 31 januari 2023. Extra veel voordeel op je polis? Verhoog je eigen risico (bijv. €885). Let wel: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum, Besured is doorgaans een budget- of naturapolis. Je hebt te maken met dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-putte


Meest gekozen zorgpolis in Putte?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je hebt keuze uit enorm veel assuradeurs met verschillende polissen. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – bijv. overstappen en zorgpolis Nij Beets afsluiten – of juist voor de beste verzekering van 2023 met een complete polis die veel kosten dekt. Wellicht een verzekering van Bewuzt, Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis. Hierna vind je cruciale factoren die extra belangrijk zijn. Dankzij deze hulp zal het vergelijken van polissen nog beter gaan.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Ten aanzien van de basisverzekering zijn er 2 opties: een restitutie- of naturapolis. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is bij iedereen identiek. Wel fluctueren de zorgadressen waar je terecht kunt. Aan de hand van een restitutiepolis ben je welkom bij alle zorgaanbieders voor problemen zoals Dehydratie of Klinefelter-syndroom, echter ook Pijnstoornis en Risus sardonicus. Dit is vrije zorgkeuze. Aan de hand van een naturaverzekering kan je naar alleen de gecontracteerde zorgaanbieders. Restitutie is duurder dan natura.


2. Eigen risico kiezen

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag wat je zelf moet betalen zodra je jouw basisverzekering gebruikt. In 2023 is dit €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (de max is €500). Het voordeel is een minder hoge premie. Voel jij je vitaal, en heb je voldoende geld liggen? Dan is dit nog niet zo gek. De maandelijkse premie zal flink dalen.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten het basispakket kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Dit mag je zelf bepalen. Mogelijkheden: een extra dekking voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Intensief gebruiker van specialistische zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Laat je dan altijd voorlichten of het voor jou wel uit kan.


4. Collectieve zorgverzekering

Er zijn verschillende soorten collectieve verzekeringen: via jouw zaak, jouw gemeente (Woensdrecht) of soms een hogeschool / universiteit. Je ontvangt korting op de premie (vaak ligt de korting rond de 10%). Soms hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw specifieke zorgvragen. Soms ben je zelfs oververzekerd.

Ziektekostenverzekering afsluiten in Putte?
Snel starten met ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Dan kan je naar een verzekeringskantoor in Putte of rondom deze plaats. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker online. Hierna check je een bruikbaar stappenplan.

 1. Voer jouw geboortedatum in en check de tarieven van 2023.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (zelf kiezen (vrij) of minder keus).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (bijv. volledige europadekking).
 5. Bepaalde de hoogte van de tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Selecteer fysiotherapie behandelingen (onder andere 12 keer p/jaar).
 7. Beslis over de dekking betreft brillen en lenzen.
 8. Bepaal wat je wil m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (denk aan bijv. Delta Lloyd zorgverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Welke zorg betaalt de verzekeraar in Putte?

Jouw basispakket vergoedt de meeste zorgkosten in Putte. Zodoende hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor bijv. Medisch specialist, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek en Ergotherapie, Verloskundige zorg, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg. Check de voorwaarden van de actuele verzekeraar om te achterhalen welke kosten je verzekering vergoed, en onder welke condities dit geldt. Hieronder tref jij enige populaire zorginstellingen in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je bezoekt de huisarts indien je last hebt van klachten. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, en verwijst je eventueel door. Gebruik van jouw huisarts in Putte wordt gedekt uit het basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? De basispolis staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Let op: loop na of je verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Het komt regelmatig voor dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik moet naar de fysio in Putte. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed uit de basisverzekering. Dit wordt enkel vergoed voor jongeren tot 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Ga je zo nu en dan naar de fysiotherapeut? Kies dan voor unieke aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Putte? Lenzen of brillen zal niet worden vergoed binnen de basisverzekering. Enige uitzondering is een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Het alternatief is de aanvullende verzekering voor brillen + lenzen. De vergoedingen hiervoor zijn wisselend: van €75 per jaar tot €300 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van de aanschafprijs van een hoortoestel. De audicien in Putte zal wel een contract moeten hebben met jouw verzekeraar. Tevens zijn er meerdere verschillende types zorg in de buurt van Woensdrecht. Denk aan: diëtetiek, kraamzorg, ergotherapie, logopedie en psychologische zorg, apotheek, audicien, stoppen met roken, haptonomie. De vergoedingen zijn erg wisselend bij De Goudse of ZieZo. Bestudeer de kleine lettertjes van de verzekering om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Prostaatkanker.

Verzekeringskantoor in Putte

Wil je het liefstface to face contact inzake je zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een verzekeringsmaatschappij in Putte. Ook bekend als een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou rondom hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur bekijkt de stand van zaken, en geven quick wins om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Je kunt afspreken op kantoor, maar hij of zij kan ook langskomen.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Putte