Loading...

Zorgverzekering Prinsenbeek Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht een (basis)zorgverzekering te nemen. Vanaf november mag je weer over naar een andere zorgverzekering in Prinsenbeek. Denk bijvoorbeeld aan FBTO, Menzis, CZ, VGZ, Achmea. In 2022 is de basisdekking aangepast. Het is niet zo gek om jouw huidige polis er nog eens bij te pakken. Past de bestaande polis nog met jouw situatie? Geholpen door deze handige zorgvergelijker kan jij vandaag nog, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zo spot je een polis die past bij jouw wensen en budget. Kies het eigen risico, kies voor natura of restitutie, en selecteer eventueel aanvullende zekerheden zoals manuele therapie en dieetadvies. Overstappen van verzekeraar is binnen mum van tijd gedaan.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Meteen bij de verzekeraar afsluiten
 • Overstap wordt voor je geregeld
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2022

Overstappen naar een passende zorgverzekering is tamelijk complex. Zaken als Bestuursrechtelijke premie + Zorgverzekeraar zullen je aandacht nodig hebben. Ze ontvangen je graag als klant, van CZ of Ohra tot De Friesland en United Consumers. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een passende verzekeringspolis? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Mede door deze zorgvergelijker vind je gelijk en gemakkelijk een goede verzekering die matcht met de individuele wensen. Meer info? Op zorgverzekeringcentrum.nl check je makkelijke gegevens ten aanzien van eigen risico, naturapolis, basisverzekering, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Zie ook meer over Oudega zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Prinsenbeek? De maandelijkse premie van de basisverzekeringen variëren regelmatig, terwijl je overal basisdekking hebt. Door een prijsvergelijking kan de polis al snel wat goedkoper. De voordeligste polis is niet voor iedereen hetzelfde. De premie wordt bepaald door type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Via de zorgvergelijker – en de speciale filters – zoek je binnen 1 minuut welke organisatie de laagste premie vraagt. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2021 tot eind januari 2022. Meer voordeel behalen op je polis? Dan kan je kiezen voor hogere eigen risico’s (bijv. €885). Let op: zo’n goedkope zorgverzekering van assuradeurs als HEMA, Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg is doorgaans een natura- of budgetpolis. Een negatief aspects hiervan is: dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-prinsenbeek


De beste zorgpolis in Prinsenbeek?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2022 moet je enkele handelingen verrichten. Er zijn talloze verzekeraars die weer verschillende verzekeringen bieden. Een veelgestelde vraag is dan ook: welke zorgpolis sluit aan bij mijn wensen? Een optie is de goedkoopste zorgverzekering met de laagste prijs – bijv. overstappen en zorgpolis Nieuwstadt afsluiten – anderen zoeken weer naar de beste verzekering van 2022 die de meeste risico’s afdekt. Dat kan zijn een polis van Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers, Univé. Verderop ontdek je nuttige variabelen waar je zeker op moet letten. Dankzij deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutiepolis of Naturapolis afsluiten

Aangaande jouw basisverzekering kan je kiezen uit een natura- of restitutiepolis. De dekking van de basisverzekering verschilt niet per verzekeraar. Wel verschillen de zorginstellingen waar je terecht kunt. Dankzij een restitutieverzekering kies je zelf je zorgaanbieders voor aandoeningen als Carpenter-syndroom of Epicondylitis lateralis, maar ook Naevus en Rabdomyoom. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Dankzij een naturaverzekering ben je welkom bij circa 90% van de zorgverleners. Restitutie is duurder dan natura.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een wettelijk verplicht drempelbedrag dat je zelf “meebetaalt” wanneer je jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2022 is het ER €385. Een optie is een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Sommigen verhogen het met €200 (maximaal €500). Het pluspunt is een betaalbare polis. Voel jij je vitaal, en beschik je over voldoende spaargeld? Overweeg het gerust. De zorgkosten gaan flink omlaag.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Behalve het basispakket kun je gaan voor wat aanvullende verzekeringen. Dit is 100% optioneel. Veel gekozen: een extra module voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, brillen en lenzen, medische hulp buitenland. Maak je veel gebruik van meer dan de standaard zorg? Dan is zo’n aanvullende dekking geen gek idee. Laat je dan altijd voorlichten of het uit kan deze kosten zelf te dragen i.p.v. te verzekeren.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: via jouw zaak, je gemeente (Breda) of juist een hogeschool / universiteit. Je ontvangt een goedkoper tarief (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk is het helemaal niet gunstig. Deze collectieve pakketten matchen niet standaard met jouw individuele wensen. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Prinsenbeek?
Gelijk starten met ziekenfonds vergelijken en overstappen van aanbieder? In deze situatie vraag je advies van een verzekeringskantoor in Prinsenbeek of in deze buurt. Handig: dit gaat nog een stuk vlotter en simpeler via het internet. Hierna spot jij een handig stappenplan.

 1. Geef je je leeftijd (geboortedatum) in voor de geldige tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €485).
 3. Kies voor restitutie- of naturapolis (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Maak je gebruik van buitenlanddekking? (dekking in NL, europa of hele wereld).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (bijv. 50% vergoed tot €1000).
 6. Bepaal de dekking voor fysiotherapie (o.a. 12 stuks per jaar).
 7. Bepaal de uitkering m.b.t. lenzen en brillen.
 8. Kies ook de opties m.b.t. alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (dat kan zijn AnderZorg zorgverzekering) en de overstap is online snel rond.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Prinsenbeek?

Jouw basispolis staat garant voor veel voorkomende zorgkosten in Prinsenbeek. Hiermee hoef je (buiten eigen risico) niet te betalen voor zaken als Medicijnen, Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Medisch specialist en tevens Revalidatiezorg, Dieetadvies, Verloskundige zorg, Wijkverpleging. Check de algemene voorwaarden van je huidige verzekeraar om te zien welk deel de verzekeraar dekt, en of je ook eigen risico moet betalen. Scroll verder, daar lees jij een aantal veel voorkomende zorgaanbieders in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. De dokter zal proberen de klachten te verminderen, stelt vast wat er loos is, of geeft je een verwijzingsbrief voor een specialist. Jouw bezoek aan de huisarts in Prinsenbeek is standaard gedekt in je basispakket. Hiervoor geldt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een intensieve ziekenhuisopname? Het basispakket dekt dit. Je betaalt hier wel eigen risico. Tip: inspecteer of de verzekering een contract heeft lopen met de ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is dat niet het geval? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Prinsenbeek. Hoe zit het met de dekking? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed uit de basispolis. Dit wordt enkel vergoed voor kinderen tot en met 17 jaar en bij (geselecteerde) chronische ziektes. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies dan voor speciale aanvullende verzekering.

Opticien

Ook klant bij een opticien in Prinsenbeek? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit de basisverzekering. Hierop wordt afgeweken in het geval van een medische reden of speciale hulpmiddelen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Wat je hiervoor terugkrijgt wisselt nogal: van €75 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Toe aan een gehoorapparaat? Het basispakket betaalt 75% van kosten die komen kijken bij een hoortoestel. De audicien in Prinsenbeek is dan wel genoodzaakt een contract met je verzekeraar. Daarnaast zijn er velerlei verschillende types zorg in de regio Breda. Onder andere: ergotherapie, podotherapie, kraamzorg, diëtetiek of ook apotheek, plastische chirurgie, psychologische zorg, audicien, haptonomie. De dekkingen vertonen grote verschillen bij Delta Lloyd of Salland. Check de afspraken van jouw verzekeraar om te zien waar je recht op hebt. Of raadpleeg onze pagina over Dekking Preventie buitenland.

Verzekeringskantoor in Prinsenbeek

Heb jij het liefst 1 op 1 contact met betrekking tot een zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor een verzekeringsmaatschappij in Prinsenbeek. Dit heet ook wel een assurantieadviseur. Hij of zij begeleidt jou op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De specialist controleert jouw persoonlijke situatie, en adviseert jou om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak scheelt je zo enkele tientjes per maand. Het kan op het verzekeringskantoor, maar soms ook gewoon thuis.

 • Kijkt verder dan alleen de premie.
 • Afspraak bij jou thuis.
 • Een eerlijk tarief voor een goede polis.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Prinsenbeek