Loading...

Zorgverzekering Posterholt Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke Nederlander moet verplicht een zorgverzekering hebben. Vanaf 12 november kan je een (nieuwe) zorgverzekering afsluiten in Posterholt. Dit kan o.a. naar VGZ, FBTO, Achmea, CZ, OHRA. In 2022 verandert er voor jou het een en ander. Het is niet zo gek om de verzekering van dit jaar er nog eens bij te pakken. Klopt jouw huidige verzekering met jouw wensen. Aan de hand van een handige zorgvergelijker kan je snel en probleemloos zorgverzekeringen vergelijken. Hierdoor vind je een verzekering met een goed prijs/kwaliteitverhouding. Beslis over eigen risico, ga voor restitutie en natura, en selecteer eventueel aanvullende zekerheden zoals manuele therapie of alternatieve geneeswijzen. De overstap is binnen mum van tijd afgewerkt.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Handige overstapservice
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Voordelige aanbiedingen

Zorgverzekering vergelijken 2022

Het afsluiten van een geschikte zorgverzekering is best niet makkelijk. Zaken als Verzekeringsplicht + Regeling wanbetalers komen veelvuldig voorbij. Er zijn nogal wat aanbieders, van AnderZorg of inTwente tot Delta Lloyd en Salland. Hoe sluit ik ‘een polis af bij een goede aanbieder? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Met behulp van een zorgvergelijker detecteer je direct en zonder problemen een goede verzekering die matcht met je zorgbehoefte. Problemen? Op deze pagina check jij handige informatie aangaande de basisverzekering, restitutiepolis, eigen risico, aanvullende verzekering, collectieve zorgverzekering. Lees ook alles over Oudebildtzijl zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in augustus 2022 afsluiten
Wil jij gewoon de goedkoopste zorgverzekering in Posterholt? De prijzen van de basisverzekeringen wisselen regelmatig, terwijl de inhoud hetzelfde is. Hierdoor kan je al gauw een paar euro besparen. Wat nu de laagste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. Het maandelijkse bedrag kent z’n oorsprong in aanvullende verzekering, type polis en eigen risico. Via de polisvergelijker – met uitgebreide functies – spot je snel welke verzekeringspolis in jouw geval het goedkoopste is. Het is mogelijk vanaf 12 november 2021 over te stappen tot januari 2022. Nog meer besparen op je polis? Ga dan voor meer eigen risico (bijv. €685). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van aanbieders als Promovendum, Besured, HEMA, Anderzorg is in veel gevallen een naturapolis (budgetpolis). Minpunt hiervan is dat niet alle zorginstellingen worden vergoed.

zorgverzekering-posterholt


Meest gekozen zorgpolis in Posterholt?

Bij het overstappen van de zorgverzekering voor 2022 zijn er veel aspecten belangrijk. Er zijn talloze maatschappijen met verschillende polissen. Een terechte vraag is dan: welke zorgpolis is geschikt? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste premie – bijv. overstappen en zorgpolis Nieuwpoort afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2022 die vrijwel alle zorg dekt. Bijvoorbeeld die van Bewuzt, Interpolis, Univé, Zilveren kruis. Op deze pagina vind je een aantal begrippen die extra belangrijk zijn. Aan de hand van deze info kan je onze vergelijker nog beter gebruiken.


1. Natura- of restitutie polis afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een naturaverzekering en een restitutieverzekering. Wat er vergoed wordt uit de basisverzekering is overal hetzelfde. Wel variëren de zorgaanbieders en ziekenhuizen waar je complete dekking hebt. Dankzij een restitutiepolis heb je vrije keuze qua zorgverleners en ziekenhuizen voor aandoeningen als Bagassose of Katalepsie, en tevens voor bijv. Leverziekten en Ziekte van Wegener. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering ben je welkom bij circa 90% van de zorgverleners en ziekenhuizen. Een naturapolis is goedkoper.


2. Het eigen risico

Eigen risico is een verplicht deel wat je zelf moet betalen als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 is dit €385. Je kunt gaan voor een zogenaamd vrijwillig eigen risico. Het bedrag kan je vermeerderen met bijv. €200 (niet meer dan €500). De reden hiervoor is een aantrekkelijk tarief. Over gezondheid niet te klagen, en kan jij een hoger eigen risico betalen? Dan is dit nog niet zo gek. De premie is dan een stuk lager.


3. Aanvullende verzekering kiezen

Behalve de basisverzekering kan je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Dit is zeker geen verplichting. Mogelijkheden: een extra verzekering voor brillen en lenzen, fysiotherapie, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen. Ben jij overgeleverd aan extra aanvullende zorg? Overweeg dan zeker aanvullende dekking. Duik dan even in de materie of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, je gemeente (Roerdalen) of mogelijk een vereniging. Jouw “win” is korting op de premie (doorgaans max. 10 procent korting). Mogelijk liggen de prijzen hoger dan normaal. Deze collectieve pakketten zijn soms niet aangepast op jouw wensen m.b.t. zorg. Kijk uit voor oververzekering!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Posterholt?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en je huidige polis oversluiten? Dan vraag je advies van een verzekeringskantoor in Posterholt of ergens in de buurt. Tip: geen tijd? Dan kan dit ook nu en gemakkelijker online. Onderstaand check je de stappen die je doorloopt.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2022.
 2. Kies de hoogte van het eigen risico (bijvoorbeeld €385).
 3. Selecteer een restitutie- of naturapolis (beperkte of vrije zorgkeuze).
 4. Selecteer de buitenlanddekking (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Welke tandartsverzekering kies je? (100% vergoed tot € 500).
 6. Bepaal het aantal behandelingen bij de fysiotherapeut (onder andere 27 keer).
 7. Selecteer de uitbetalingen m.b.t. brillen en lenzen.
 8. En hoe zit het betreffende alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies de gewenste polis (bijvoorbeeld De Amersfoortse zorgverzekering) en online overstappen kan je moeiteloos doen.

Wat wordt er allemaal vergoed in Posterholt?

Jouw basispolis compenseert veel zorgkosten in Posterholt. Daarmee worden kosten gedekt van bijv. Ziekenhuis, Medisch specialist, Bloedonderzoek, Huisarts. Echter ook Dieetadvies, Wijkverpleging, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg. Lees de voorwaarden van je actuele polis en zie meteen welke kosten je verzekering vergoed, en welk eigen risico er geldt. Op deze pagina bekijk je meerdere vaak voorkomende zorginstellingen in de provincie Limburg.

Huisarts

Je kan een bezoek brengen aan een huisarts wanneer je ergens mee zit. Een dokter kan helpen bij het in kaart brengen van problemen, stelt een diagnose, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Gebruik van jouw huisarts in Posterholt wordt betaald vanuit de basispakketten. Hiervoor geldt geen eigen risico. Uitzonderingen zijn speciale medicijnen en bloedprikken.

Ziekenhuis

Wat wordt er gedekt bij een ziekenhuisopname? De basisverzekering staat hiervoor garant. Uiteraard betaal je wel eerst het eigen risico. Noemenswaardig: controleer goed of de assuradeur een contract heeft met ziekenhuizen in Limburg. Is er geen contract? Het is mogelijk dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Posterholt. Moet ik zelf betalen? Fysiotherapie wordt eigenlijk helemaal niet vergoed vanuit de basispolis. Dat gaat niet op voor jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Wil je wel gebruik maken van de fysiotherapeut? Kies in dat geval de aanvullende verzekering.

Opticien

Kom je wel eens bij de opticien in Posterholt? Jouw bril en/of lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of speciale hulpmiddelen. Wat je kunt overwegen is een aanvullende verzekering voor jouw bril en of lenzen. Deze modules verschillen enorm: van €40 per jaar tot €400 per jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basispolis keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. Een audicien in Posterholt is dan wel genoodzaakt een contract met de verzekeringsmaatschappij. Er zijn nog meerdere zorginstellingen in de streek Roerdalen. Denk aan: logopedie, kraamzorg, ergotherapie, diëtetiek en ook plastische chirurgie, apotheek, haptonomie, stoppen met roken, psychologische zorg. De vergoedingen vertonen grote verschillen bij FBTO of National Academic. Bestudeer de dekking van de polis om te checken hoeveel je krijgt. Of bekijk meteen meer over Dekking Prenatale screening.

Verzekeringskantoor in Posterholt

Geef jij de voorkeur aan een “echt” gesprek t.a.v. jouw zorgpolis? Je kan afspraken met een verzekeringsmaatschappij in Posterholt. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De deskundige helpt jou m.b.t. hypotheken, pensioenen en verzekeringen. De adviseur bekijkt jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Jarenlange ervaring.
 • Een vertrouwd gezicht.
 • Altijd een goede prijs en goede dekking.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Posterholt