Loading...

Zorgverzekering Poortvliet Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Iedereen vanaf 18 jaar is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf half november tot eind december kan je switchen van zorgverzekering in Poortvliet. Denk bijvoorbeeld aan Achmea, CZ, OHRA, VGZ, FBTO. In 2020 kan er voor jou wat veranderen. Het is niet onverstandig om de huidige verzekering goed te bekijken. Past deze bestaande dekking nog met jouw situatie? Aan de hand van deze slimme zorgvergelijker kan je vandaag nog, gemakkelijk zorgverzekeringen vergelijken. Dan zoek je de verzekering die past bij jouw eisen en portemonnee. Bepaal je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies eventueel nog voor aanvullende zekerheden zoals tandarts of chiropractie. Het overstappen is binnen mum van tijd gedaan.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • De verzekering afsluiten direct bij de aanbieder
 • Overstappen zonder gedoe
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Voor elke situatie een polis

Zorgverzekering vergelijken 2020

Overstappen naar een geschikte zorgverzekering is tamelijk lastig. Termen als CAK en SKGZ zijn voor velen onmisbaar. En er zijn tientallen polissen, van CZ of National Academic tot o.a. FBTO en VGZ. Hoe achterhaal ik een gewoon goede verzekering? Het vergelijken van zorgpolissen is kinderspel! Middels deze zorgvergelijker detecteer je direct en probleemloos een aantrekkelijke verzekering die aansluit op de zorgbehoefte. Hulp nodig? Op onze website vind je handige info ten aanzien van naturapolis, eigen risico, restitutiepolis, collectieve zorgverzekering, basisverzekering. Lees ook alles over Oude Willem zorgverzekering.

Direct-vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering in juli 2021 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Poortvliet? De tarieven van de basisverzekeringen variëren enorm, terwijl de inhoud hetzelfde is. Door een prijsvergelijking kun je al veel besparen. Wat nu de laagste premie is, is niet voor iedereen hetzelfde. De prijs hangt o.a. af van type polis, het eigen risico en aanvullende polissen. Aan de hand van onze vergelijker – en de speciale filters – zoek je snel welke partij voor jouw situatie het laagst geprijsd is. Je verzekering oversluiten is een optie van 12 november 2019 tot uiterlijk 31 januari 2020. Nog meer besparen op de ziektekosten? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Let op: een goedkope zorgverzekering van partijen als HEMA, Besured, Promovendum, Anderzorg is vaak een budgetpolis (naturapolis). Je hebt te maken met beperkte zorgkeuze.

zorgverzekering-poortvliet


Meest gekozen zorgpolis in Poortvliet?

Bij het kiezen van een zorgverzekering voor 2020 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt kiezen uit meerdere maatschappijen die elk weer allerlei polissen aanbieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis moet ik kiezen? Veel mensen neigen naar de goedkoopste zorgverzekering met de laagste lasten – denk aan overstappen en zorgpolis Nieuwleusen afsluiten – een andere groep neigt naar de beste verzekering van 2020 met de meeste dekking. Wellicht een verzekering van Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt, Univé. Op deze pagina vind je een aantal factoren waar je zeker op moet letten. Dankzij deze aanwijzingen wordt het vergelijken nog makkelijker.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering maak je de keuze voor een naturaverzekering en een restitutieverzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt eigenlijk niet. Wel variëren de zorgadressen waar je heen kunt. Aan de hand van een restitutiepolis mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor bijvoorbeeld Carotisstenose of Humaan leukocytenantigeen, echter ook Polydipsie en Ziekte van Strümpell. We noemen dit ook vrije zorgkeuze. Via een naturapolis kan je naar circa 90% van de ziekenhuizen/zorginstellingen. Een naturaverzekering is het goedkoopst.


2. Eigen risico kiezen

Jouw eigen risico is een deel dat je zelf betaalt zodra je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2020 bedraagt dit €385. Je kunt gaan voor een vrijwillig eigen risico. Je kunt het verhogen met bijvoorbeeld €100 (maximaal €500). Het voordeel is een goedkope polis. Ben je gezond, en heb je voldoende geld liggen? Dan is het misschien wat voor jou. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekeringen kiezen

Buiten de basispolis kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Deze zijn niet verplicht. Denk aan een extra dekking voor fysiotherapie, medische hulp buitenland, alternatieve geneeswijzen, tandarts. Maak je veelvuldig gebruik van specialistische zorg? Aanvullende dekking is dan een must. Laat je dan altijd voorlichten of de hogere premie in verhouding staat tot de zorg.


4. Collectieve zorgverzekering

Is er voor jou toevallig een collectieve verzekeringen: van je werkgever, de gemeente (Tholen) of mogelijk een vereniging. Jouw “win” is een goedkoper tarief (vaak ligt de korting rond de 10%). In de praktijk is het helemaal niet gunstig. Veel collectieve pakketten matchen niet standaard met je specifieke zorgwensen. Kijk dit dus goed na!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Poortvliet?
Nu profiteren van ziekenfonds vergelijken en de actuele dekking oversluiten? Daarvoor maak je ‘een afspraak bij het verzekeringskantoor in Poortvliet of in deze buurt. Maar geen tijd? Dan kan dit ook nu en nog effectiever via internet. Hier tref je onze handige stappen.

 1. Voer jouw leeftijd in, en spot de tarieven van 2020.
 2. Welk eigen risico wil je? (bijvoorbeeld €885).
 3. Selecteer een natura- of restitutiepolis (een vrije- of beperkte keuze).
 4. Kies de gewenste buitenlanddekking (bijv. volledige europadekking).
 5. Maak een keuze uit tandartsverzekeringen(bijv. 50% vergoed tot €500).
 6. Selecteer de dekking voor fysiotherapie (dit kan zijn achttien behandelingen).
 7. Selecteer een vergoeding betreft lenzen en brillen.
 8. Bepaal wat je wil ten aanzien van alternatieve geneeswijzen.
 9. Kies een verzekeraar (bijv. Zorg en Zekerheid verzekering) en stap direct online over.

Wat wordt er allemaal vergoed in Poortvliet?

De basispolis dekt een groot deel van de zorgkosten in Poortvliet. Daarmee staat de verzekeraar garant voor bijv. Huisarts, Medicijnen, Bloedonderzoek, Medisch specialist. Echter ook Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Ergotherapie. Controleer de algemene voorwaarden van de huidige dekking en ontdek welke kosten je verzekering vergoed, en met welke eigen risico. Hierna lees je een aantal populaire zorgaanbieders in de provincie Zeeland.

Huisarts

Een huisarts is het eerste aanspreekpunt indien je last hebt van klachten. De dokter helpt waar mogelijk, stelt een diagnose, en kan je verwijzen naar een expert. Het bezoek aan de huisarts in Poortvliet wordt aan je terugbetaald via het basispakket. Het gaat niet van je eigen risico af. Bij andere kosten wel, zoals bloedafname, urineonderzoek of een röntgenfoto.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een intensieve ziekenhuisopname? De basispolis vergoedt dit. Wel betaal je eigen risico. Handig: inventariseer of jouw verzekering afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Zeeland. Is er geen contract? Het is mogelijk dat er slechts deels een uitkering plaatsvindt (tot 75%).

Fysiotherapie

Ik wil naar de fysiotherapeut in Poortvliet. Wat betaalt mijn verzekeraar? Fysiotherapie wordt heel beperkt vergoed via het basispakket. Uitzondering op de regel: jeugd tot de 18 jaar en wanneer je een chronische ziekte hebt. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Poortvliet? Jouw bril en/of lenzen worden niet vergoed vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medisch belang of hulpmiddelen als speciale lenzen. Gelukkig bestaat er een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €25 per jaar tot €500 per 3 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Zoekt u binnenkort een gehoorapparaat? De basisverzekering keert 75% uit van de prijs voor zo’n hoortoestel. De audicien in Poortvliet moet een contract hebben afgesloten met de partij waar jij verzekerd bent. Daarnaast zijn er velerlei zorginstellingen in en rondom Tholen. Denk aan: podotherapie, logopedie, ergotherapie, diëtetiek of ook audicien, stoppen met roken, haptonomie, apotheek, plastische chirurgie. De financiële compensaties vertonen grote verschillen bij Ik en Pro Life. Bestudeer de kleine lettertjes van je verzekeraar om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of navigeer rechtstreeks naar Dekking Poliklinische bevalling met medische noodzaak.

Verzekeringskantoor in Poortvliet

Heb jij het liefst persoonlijk contact omtrent jouw zorgpolis? Wellicht kies jij het liefste voor de verzekeringsmaatschappij in Poortvliet. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De ervaringsdeskundige helpt jou inzake hypotheken, verzekeringen en pensioenen. De specialist bespreekt jouw omstandigheden, en komen met tips om te besparen op de zorgverzekering. Zo’n afspraak kan je flink wat geld opleveren. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar soms ook gewoon thuis.

 • Deskundig advies.
 • Voor al je vragen.
 • Nooit meer onder- of oververzekerd.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Poortvliet